- 3 Haziran 2023
- 4.273
- 4.791
- 53
- 25
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Negatif demiyorum ama hassasiyeti yok denecek kadar az bence yorumlarına baktım da o yüzden silik çıkmıştır başka testle yap senYani negatif mi aslında diyosun
Ay valla test yapmaktan soğudumNegatif demiyorum ama hassasiyeti yok denecek kadar az bence yorumlarına baktım da o yüzden silik çıkmıştır başka testle yap sen
ay valla bende ama sonunda pozitifi gördümAy valla test yapmaktan soğudum
At bakıyım merak ettimay valla bende ama sonunda pozitifi gördüm
Ama uzaktan bak yakınlasınca belli olmuyorAt bakıyım merak ettim
Gördüm canım ama bak bu çok yalancı pozitif veriyomus valla en güzeli kaset testler varsa çıkarıyo daha hassas ve doğru sonuç verıyoAma uzaktan bak yakınlasınca belli olmuyor
2 tane falan yaptım pozitif, dünden önce yaptıklarımda hiç pozitif vermedi bilmiyorumGördüm canım ama bak bu çok yalancı pozitif veriyomus valla en güzeli kaset testler varsa çıkarıyo daha hassas ve doğru sonuç verıyo
Aaaa ben de gördümAma uzaktan bak yakınlasınca belli olmuyor
Hamilesin canım çok net silik bile degilBak şuan bu şekilde
Prodoctor bu gebe olmasanda bu çıkıyorAma uzaktan bak yakınlasınca belli olmuyor
Artimed genelde yalanci pozitif çıkarıyor ben çok yaptım ama bu öyle değil bariz pozitif hayırlı olsunKızlar merhaba bu kaset testler dün gece ve bu sabah yaptıklarım sonra dedim ki şimdi artimed vardı erken gebelik testi eczanede onu yapayım ama o silik çıktı anlamadım neden böyle oldu dandik mi?
Valla çok sevindim kuzum yaa maşallah demekki insan gercekten hissediyo ben hissetmiştim var dedim çıktı inşallah kandada çıkar2 tane falan yaptım pozitif, dünden önce yaptıklarımda hiç pozitif vermedi bilmiyorum
yaaa çok tesekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin ama sürekli adet olcakmısım gibi agrım var ve belim kopcak gibi oturuyom ağrıyo kalkıyom agrıyo napcagımı şaşırdımArtimed genelde yalanci pozitif çıkarıyor ben çok yaptım ama bu öyle değil bariz pozitif hayırlı olsun
Kandada çıksın içim rahatlıycakHamilesin canım çok net silik bile degil
ay amin çok teşekkür edeirm kızlarAaaa ben de gördümcanım çok sevindimmm daha çok çok yeni geçiyordur idrara ondan siliktir gün geçtikçe inşallah belirginleşir ya hayırlı olsun
Yok brn dünden önce aynı markada hiç pozitif görmedim mesela geçen ay kimyasal geçirdim o zaman da yapmıstım yine idrara geçene kadar pozitif yoktu ayrıca fotoda göründüğüen daha elirgn şuanProdoctor bu gebe olmasanda bu çıkıyor
benimde aynısıı belim çok fenayaaa çok tesekkür ederim Allahım isteyen herkese nasip etsin ama sürekli adet olcakmısım gibi agrım var ve belim kopcak gibi oturuyom ağrıyo kalkıyom agrıyo napcagımı şaşırdım
Ay valla çok değişik duygu ben 10 gün bekliycem kan vermek için...tahminimce daha 3 haftalık falan çok erken kan içinValla çok sevindim kuzum yaa maşallah demekki insan gercekten hissediyo ben hissetmiştim var dedim çıktı inşallah kandada çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?