Gebelik testlerim kızlar

Oğlumda boyle degıldım ya bu farklı ve yüzüm çok bozuldu çok sivilce ve yağ bezeleri oldu normalde olmaz
benim sivilcem zaten çıkmıyoduhala yok böyle erken belirtiler oluyo mu ki bende ağrılar dışında hiçbi şey yok kasıklarım 1 haftadır ağrımasa ben inanmazdım hamile olduğuma

geçen ay kimyasal gwçirdiğim için 10 gün bekliycem zaten ki doktorlarda bekemeyi öneriyor...kanda çıkacağını bende bikiyorum

aslında doğrusunu yapıyorsun ben adet günü hamilelik varsa kesinleşsin diye kan vermiştim testler yanlışsa diye içim içimi yiyordu değer de güzel çıkınca daha doktor kan istemedi direk kaadın doğuma yönlendirdi 10 gün sonra gittim

benimde içim içimi yiyor şu an ama ne olur ne olmaz diye beklemek istiyorum insan daha kan değerini bile öğrenmeden her seyini merak ediyor cinsiyeti ne olcak, tek mi ikiz mi dahs neler neler annelik akıl işi değil

benimde içim içimi yiyor şu an ama ne olur ne olmaz diye beklemek istiyorum insan daha kan değerini bile öğrenmeden her seyini merak ediyor cinsiyeti ne olcak, tek mi ikiz mi dahs neler neler annelik akıl işi değil
Aynen öyle ya hamile olduğunu öğreniyorsun seviniyorsun sonraa aklına pat diye sorular iniveriyor her süreci değişik ve sabır istiyor

İnan hala şaka gibi geliyo ya bısey sorcam ben pkoyum ya o boyle pozıtıf cıkarmaz dimi alakası yoktur
Yok canım senin bariz pozitif pkolular da ovulasyon testleri etkilenebiliyor ama gebelik testinin onla alakası yok inşallah güzel sonuçlar alırsınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…