- 27 Ağustos 2021
- 497
- 216
- 33
- 28
- Konu Sahibi asloksuzoglu
-
Oğlumda boyle degıldım ya bu farklı ve yüzüm çok bozuldu çok sivilce ve yağ bezeleri oldu normalde olmazbenimde aynısıı belim çok fena
Daha çok küçün minnaklarımızAy valla çok değişik duygu ben 10 gün bekliycem kan vermek için...tahminimce daha 3 haftalık falan çok erken kan için
benim sivilcem zaten çıkmıyoduhala yok böyle erken belirtiler oluyo mu ki bende ağrılar dışında hiçbi şey yok kasıklarım 1 haftadır ağrımasa ben inanmazdım hamile olduğumaOğlumda boyle degıldım ya bu farklı ve yüzüm çok bozuldu çok sivilce ve yağ bezeleri oldu normalde olmaz
Ay ikimizde aynı zamnalarda hamile miyim diye soruyoduk aynı zamanlarda öğrendik gibi olduDaha çok küçün minnaklarımız
ben bu sefer iyi hissediyorum geöen kimyasal olduğunda hissetmiştim gideceğiniEvet bizim hemen hemen doğumlar inşallah aynı zamana gelcek aramızda belki 1 hafta falan vardır
İdrarda böyle belirginkn kan verseniz hemen çıkar asıl idrar için erkemAy valla çok değişik duygu ben 10 gün bekliycem kan vermek için...tahminimce daha 3 haftalık falan çok erken kan için
geçen ay kimyasal gwçirdiğim için 10 gün bekliycem zaten ki doktorlarda bekemeyi öneriyor...kanda çıkacağını bende bikiyorumİdrarda böyle belirginkn kan verseniz hemen çıkar asıl idrar için erkem
geçen ay kimyasal gwçirdiğim için 10 gün bekliycem zaten ki doktorlarda bekemeyi öneriyor...kanda çıkacağını bende bikiyorum
benimde içim içimi yiyor şu an ama ne olur ne olmaz diye beklemek istiyorumaslında doğrusunu yapıyorsun ben adet günü hamilelik varsa kesinleşsin diye kan vermiştim testler yanlışsa diye içim içimi yiyordu değer de güzel çıkınca daha doktor kan istemedi direk kaadın doğuma yönlendirdi 10 gün sonra gittim
Kuzum cevap yazamadım ordan olmuyomus bende sağda hissediyorum zaten ağrım orda varben bu sefer iyi hissediyorum geöen kimyasal olduğunda hissetmiştim gideceğini
Aynen öyle ya hamile olduğunu öğreniyorsun seviniyorsun sonraa aklına pat diye sorular iniveriyor her süreci değişik ve sabır istiyorbenimde içim içimi yiyor şu an ama ne olur ne olmaz diye beklemek istiyoruminsan daha kan değerini bile öğrenmeden her seyini merak ediyor cinsiyeti ne olcak, tek mi ikiz mi dahs neler neler annelik akıl işi değil
Canımm sen kana yarın gidecektin demiKuzum cevap yazamadım ordan olmuyomus bende sağda hissediyorum zaten ağrım orda var
Evet canın yarın sabah gitcem ama ertesi gün sonuçlar cıkıyoCanımm sen kana yarın gidecektin demi
Bizede haber ver güzel haberleriniEvet canın yarın sabah gitcem ama ertesi gün sonuçlar cıkıyo
İnan hala şaka gibi geliyo ya bısey sorcam ben pkoyum ya o boyle pozıtıf cıkarmaz dimi alakası yokturBizede haber ver güzel haberlerini
Yok canım senin bariz pozitif pkolular da ovulasyon testleri etkilenebiliyor ama gebelik testinin onla alakası yok inşallah güzel sonuçlar alırsınnİnan hala şaka gibi geliyo ya bısey sorcam ben pkoyum ya o boyle pozıtıf cıkarmaz dimi alakası yoktur
Ayyy inşallah canım ya allah razı olsun rabbim ne yazdıysa oYok canım senin bariz pozitif pkolular da ovulasyon testleri etkilenebiliyor ama gebelik testinin onla alakası yok inşallah güzel sonuçlar alırsınn
Sabah verince akşama çıkar enabizda belli olur.İnan hala şaka gibi geliyo ya bısey sorcam ben pkoyum ya o boyle pozıtıf cıkarmaz dimi alakası yoktur
Ee nabızdan nasıl bakıcam hiç yapmadım bilmiyorumSabah verince akşama çıkar enabizda belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?