Gebelik testlerime bakar mısınız?

pembesekerimm

Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2024
178
83
18
Selamlar herkese, forumda yeni sayılırım. 2 aylık evliyim ve çocuk istiyoruz. 2. ayda denemeye karar verdik.

Sat 22 Haziran. Adetlerim hep düzensizdir. Ovülasyon testi hiç kullanmadım . Akıntıma göre hareket ettim ve sanırım ovülasyon dönemim 6-9 temmuz arasında. Bu zamana kadar yaptığım testlerin hiçbiri pozitif vermedi ve bende ümidi kesmiştim.
Bugün son kez bir daha test yapmayı denedim daha önce kullandığım 3 markayla. Ve silikte olsa pozitifi gördüm sanırım. Siz de bakar mısınız ?
Sırasıyla laboquick, prodoctor ve awox. Yarın tekrar etmeli koyulaşmasını mı beklemeliyim yoksa kan versem çıkar mı? kanı acilden mi veriyorsunuz doktor randevusu alarak mı nasıl oluyor yardım eder misiniz

Eklentiler

• IMG_6219.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 85
Canım benim de reglim 2 gün gecikti bu sabah ilk idrarla Labquick yaptım senin testin gibi silik çizgi göründü. Çok istiyorum çok ümitliyim. Ben bugün erken gebelik testi alıp yarın ilk idrarla yine yapmak istiyorum. Bilmiyorum doğrusu hangisi. Hemen kan testi vermek doğru mu filan hiç bilmiyorum. İnşallah bizden daha tecrübeli olanlar yanıt verirler Ben de üç aydır deniyoruz. İnşallah sağlıkla kavuşuruz güzel haberlere

Reglin kaç gün gecikti kan için sağlık ocağı na gidebilirsin

Canım çok sevindim. Reglim ne zaman olacak geciktim mi vs hiç bilmiyorum çünkü düzensiz oluyorum. Bu zamana kadar bu 3 marka hiç pozitif vermemişti. Evet bilenler yardımcı olurlarsa çok sevinirim

sağlık ocağı değilde özel hastanede kanı nasıl vermem lazım doktora randevu mu alıyım yoksa akşam acilden girip hemşirelere mi söyliyim nasıl olcak

sağlık ocağı değilde özel hastanede kanı nasıl vermem lazım doktora randevu mu alıyım yoksa akşam acilden girip hemşirelere mi söyliyim nasıl olcak
Özel Acile gidip direk beta baktırmak istiyorum diyebilirsin. Özellerde ona göre bakıyorlar. Hem 2/3 bin muayene parası vermezsin şimdiden. Çünkü beta 1500 olmadan kese göremiyorlar.

Özel Acile gidip direk beta baktırmak istiyorum diyebilirsin. Özellerde ona göre bakıyorlar. Hem 2/3 bin muayene parası vermezsin şimdiden. Çünkü beta 1500 olmadan kese göremiyorlar.
çok teşekkür ederim akşam gidip baktıracağım. Sonucu kaç saate çıkıyor bilginiz var mı

hastaneye biraz uzağım o yüzden akşam gidebilirim. sağlık sigortam var. Bu şekilde silik çıkanlarda beta kaç beklenir
Normalde pozitif için 5 in üstü olması gerekir. Ablam 34 ile öğrenmişti ben 150 ile öğrendim. Kan testinde pozitif çıkarsa 2 gün sonra artış kontrolü yapman sağlıklı olacaktır. Artış 2 kata yakın veya üstü ise 1500/2000 lere çıkmasını beklemelisin. 1500 den sonra vajinal yolla 3000 den sonra karından kese görünebiliyor. Sürekli kan vermene gerek yok ikinciden sonra. Artış iyise düşüş yoksa 2 günde bir 2 kat olarak hesaplayıp tahminen 1500 ü geçtiğini anladığında kadın doğuma randevu al umarım güzel haberler verirsin heyecanla bekliyorum

o değerli yorumun için çok teşekkür ederim. sonucumu paylaşacağım. siz de bebişinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah

Testler pozitif çıkmış inşallah gebesinizdir Rabbim gönlünüze göre versin Amin

Adetime 10 gün var hamilelik var mı bakar mısınız az önce yaptım

Eklentiler

• 1000078849.webp
    63,3 KB · Görüntüleme: 56
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…