Ben gördüm. Hayırlısı olsun. Mens tarihiniz geçince daha da netleşir inşallahGörselleri ekledim
Kaset test daha mı iyi olur tam bilmiyorum çünküBen göremedim malesef regl günü kaset test deneyin inşallah çizgi çıkar
Sizin de görmenize çok sevindim sağ olunBen gördüm. Hayırlısı olsun. Mens tarihiniz geçince daha da netleşir inşall
Erken gebelik testleri genelde hayalet çizgi çıkarıyor başıma çok geldi regl günü olmazsanız hamilelik varsa kaset testte bariz çizgi görürsünüz kafanız karışmazKaset test daha mı iyi olur tam bilmiyorum çünkü
Aa anladım bekliyim o zaman yine çok teşekkür ederimErken gebelik testleri genelde hayalet çizgi çıkarıyor başıma çok geldi regl günü olmazsanız hamilelik varsa kaset testte bariz çizgi görürsünüz kafanız karışmaz
Bende de böyle hayalet çizgi çıktı bugünkü testte. Test yapmak için adetinizin 1 gün gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim. Yoksa böyle çizgi ararken insanın canı sıkılıyor.Görselleri ekledim
Evett Sizin kaç gün kaldı reglinizeBende de böyle hayalet çizgi çıktı bugünkü testte. Test yapmak için adetinizin 1 gün gecikmesini beklemenizi tavsiye ederim. Yoksa böyle çizgi ararken insanın canı sıkılıyor.
Benim gecikmenin 2.günüEvett Sizin kaç gün kaldı reglinize
Kan testi verecek misiniz beta dusukde olsa hamilelik varsa kanda çıkarBenim gecikmenin 2.günü
Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Varsa kaset testte çıkana kadar kan vermek istemiyorum. Yoksa zaten adet olurum yakında herhalde.Kan testi verecek misiniz beta dusukde olsa hamilelik varsa kanda çıkar
Görselleri ekledim
Ayy çok heyecanlı ins vardie ben sizin yerinizde olsam çoktan vermiştim :)Biraz daha beklemeyi düşünüyorum. Varsa kaset testte çıkana kadar kan vermek istemiyorum. Yoksa zaten adet olurum yakında herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?