tavsankulak_17
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 2 Ekim 2023
- 1.681
- 1.402
- 48
Hayırlısı inşallah. Taktım testlere, güvenim de kalmadı şu erken olanlara. Gölge bilmem ne, kuruma çizgileri insanı şüphede bırakıyor. Şöyle kaset testte kabak gibi bir çizgi görürsem ya da adetim 1 hafta gecikirse kan testi vereyim diyorum. Tekrar tekrar gitmek istemem negatif çıkınca.Ayy çok heyecanlı ins vardie ben sizin yerinizde olsam çoktan vermiştim :)
Regl oldunuz muBenim gecikmenin 2.günü
Benimde adetime birkaç gün kala böyle hayali çıkmıştı. Eşim yok diyordu ben var diyordum :)) Şimdi kızım 4 yaşındaİnşallah kızlar o kadar heyecanalndim ki anlatamam kaç gundur negatifti bugün karanlıkta bakınca hayali olarak çok silik gözüküyor belki de testin normal cizgisidir regl günüm gelince tekrar yapacağım
Allah bağışlasın çok sevindimBenimde adetime birkaç gün kala böyle hayali çıkmıştı. Eşim yok diyordu ben var diyordum :)) Şimdi kızım 4 yaşında
Evet oldum bugünRegl oldunuz mu
Canım pozitif gözüküyor hayırlı olsunKizlar bu testlerin yanilma payi var mi hemen 30 saniye ucinde boyle cikti
Merhaba seninle aynı şeyleri ben de yaşıyorum dün sabah böyle seninki gibi zar zor görülecek gölgemsi bir şey gördüm bir tane testte sonra bugün sabah yaptığımda basbaya negatif çıktı o yüzden ben de bugün kan vermeye gitmedim eğer adet olmazsam çarşamba günü kan vermeye gideceğim sağlık ocağı sadece pazartesi ve çarşamba günleri kan alıyor çünkü bakalım ama gerçekten inanılmaz şekilde adet belirtileri yaşamaya başladım karnım ağrıyor belim ağrıyor sancılanıyorum normalde adetim böyle başlamazdı ama ne bileyim kendimi de kandırmak da istemiyorum bas baya adet olacakmışım gibi sancı çekiyorumKızlar reglim iki gün gecikti bugün akşam kan verdim negatif çıktı 0.2 erken mı verdim beklmem lazım miydi
Merhaba ben de 10 gündür regl olacakmış gibi inanılmaz sancı ve göğüs şişkinligi ağrısı çektim hatta kesin olacahim demiştim bugün 2 gün gecikti 1 saat önce kan verdim negatif çıktı ama karnımın ağrısı geçti goguslerimin şişliği biraz olsun indi arada mideme ağrı giriyor gerçekten anlamadım normalde asla gecikmezMerhaba seninle aynı şeyleri ben de yaşıyorum dün sabah böyle seninki gibi zar zor görülecek gölgemsi bir şey gördüm bir tane testte sonra bugün sabah yaptığımda basbaya negatif çıktı o yüzden ben de bugün kan vermeye gitmedim eğer adet olmazsam çarşamba günü kan vermeye gideceğim sağlık ocağı sadece pazartesi ve çarşamba günleri kan alıyor çünkü bakalım ama gerçekten inanılmaz şekilde adet belirtileri yaşamaya başladım karnım ağrıyor belim ağrıyor sancılanıyorum normalde adetim böyle başlamazdı ama ne bileyim kendimi de kandırmak da istemiyorum bas baya adet olacakmışım gibi sancı çekiyorum
O zaman kan testini tekrarla canım ben kadınlar kulübünde neler okudum neler sonradan sonraya öğrenen çok kişi varMerhaba ben de 10 gündür regl olacakmış gibi inanılmaz sancı ve göğüs şişkinligi ağrısı çektim hatta kesin olacahim demiştim bugün 2 gün gecikti 1 saat önce kan verdim negatif çıktı ama karnımın ağrısı geçti goguslerimin şişliği biraz olsun indi arada mideme ağrı giriyor gerçekten anlamadım normalde asla gecikmez
Aslında çzgi gözüküyor amaBugün evde yaptığım test ama kan negatif çıktı reglim iki gün gecikti
Öyle mi diyorsun canım bugün çok umutluydum ilk defa başıma böyle bı şey geldi gecikinceO zaman kan testini tekrarla canım ben kadınlar kulübünde neler okudum neler sonradan sonraya öğrenen çok kişi var
Tabiki kırmızıları görene kadar umut tükenmezÖyle mi diyorsun canım bugün çok umutluydum ilk defa başıma böyle bı şey geldi gecikince
Evet bu çizgi yarım saat sonra çıktı hayalet çizgi kuruma çizgisi mı anlamadımAslında çzgi gözüküyor ama
Valla beklemekten dua etmekten başka çare yok,Evet bu çizgi yarım saat sonra çıktı hayalet çizgi kuruma çizgisi mı anlamadım
Aynen öyle canımm insallahTabiki kırmızıları görene kadar umut tükenmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?