- 16 Eylül 2021
- 169
- 17
- 13
- 27
- Konu Sahibi Canisi kabalak
-
Git gide koyulasmis :)Üstteki adete 3 kala
Altaki adet 2 gün kala..
Hadi güzel haberlerini bekliyorum inşAllahSabah valla şimdi yeni uyandım aha gidicem simdik :) haber ederim canım hadi inşallah ya
Valla canim ya dimdi aklıma geldi ama nöbetçi eczane buldum gene öle 2. Cizgi görürsem acile giderim bi olmaz mı daCanım saglık ocagına gideceksen eger bugun 29 ekim dolayısı ile kapalı diye biliyorum
Olur olur git önce test yap dedigin gbi emin ol varsa koyulasır zaten bdie adetin gectimi varmı daha bu arada özellern bazılarndada kan testı cok uygun ben 30 tl ye yaptrdm sanırımValla canim ya dimdi aklıma geldi ama nöbetçi eczane buldum gene öle 2. Cizgi görürsem acile giderim bi olmaz mı da
Yaptım ama bunda öle çok belirgin çıkmadı 3 gün önceki yaptığım gibi anlamadim ama çok halsizim başım dönüyor gibi sersem gibiyim midem bulanıyor inceden inceden dün de gariptim bugün daha bi garibimOlur olur git önce test yap dedigin gbi emin ol varsa koyulasır zaten bdie adetin gectimi varmı daha bu arada özellern bazılarndada kan testı cok uygun ben 30 tl ye yaptrdm sanırım
Adetin geciktimi peki gecikmediyse bekle adet günümde yap bide istersen testin fotosunu at bakalımYaptım ama bunda öle çok belirgin çıkmadı 3 gün önceki yaptığım gibi anlamadim ama çok halsizim başım dönüyor gibi sersem gibiyim midem bulanıyor inceden inceden dün de gariptim bugün daha bi garibim
Adetime daha 15 gün felan var öle mi yapayım dün çıkmıştı bugün o kadar göremedim bile anlamadim ki bacim valla geçmesini mi bekleyim atamam ki canım kurudu yaniAdetin geciktimi peki gecikmediyse bekle adet günümde yap bide istersen testin fotosunu at bakalım
Dün aynısı bende de oldu kan vermeden bilemezsin belirtin varmi canımBakar mısınız var mı gebelik cizgi var sanki silik normalde biraz daha belli ilk 10 dk içinde cikti bu cizgi
Sen şu üstte iki tane atmışsın ya test üsteki gibi testim benim teste sadece az bi tik var hafif çok hafifAdetin geciktimi peki gecikmediyse bekle adet günümde yap bide istersen testin fotosunu at bakalım
Valla canım benim kan vermedim 3 4 gün önce test yaptım attım gibi xikti bugün yaptım o çizgiyi göremedim bile kan vermedim ama daha adetime de 15 gün felan varDün aynısı bende de oldu kan vermeden bilemezsin belirtin varmi canım
Başım dönüyor biraz bide iki gündür halsizim başım bi garip yaniDün aynısı bende de oldu kan vermeden bilemezsin belirtin varmi canım
Sen verdin mi test kan felan canımDün aynısı bende de oldu kan vermeden bilemezsin belirtin varmi canım
P.tesi vericem net olsun diyeSen verdin mi test kan felan canım
He benimde bu belirtiler var ama öle mi bilmiyorum test de de dediğim gibi oldu işteP.tesi vericem net olsun diye
Onu bile görüyorsan vardır bişiler bence ki bende inanamadm ama varmsSen şu üstte iki tane atmışsın ya test üsteki gibi testim benim teste sadece az bi tik var hafif çok hafif
Kız adete 15 gün mü var Allah seni ne yapmasın daha yeni yumurtlıycaksndr gebelik olmamıstrkiAdetime daha 15 gün felan var öle mi yapayım dün çıkmıştı bugün o kadar göremedim bile anlamadim ki bacim valla geçmesini mi bekleyim atamam ki canım kurudu yani
Adetin geciktimi peki gecikmediyse bekle adet günümde yap bide istersen testin fotosunu at bakalım
He var çok az bisi kız attım sana ahaOnu bile görüyorsan vardır bişiler bence ki bende inanamadm ama varms
He 15 gün varKız adete 15 gün mü var Allah seni ne yapmasın daha yeni yumurtlıycaksndr gebelik olmamıstrki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?