Gebelik var mi sizce

Tamam sakin olun ya kardeşim bak 12 sinde oldum 1 hafta sürdü bitti ben bebek istiyorum seviyorum da ilk baştan beri istiyorum hemde yaptım 4 gün önce silik cizgi cikti bunu attım ilk attım msj 3 resim bugünde yaptık test onda en son attım gibiydi kurudu yani doğru bu 2 gündür de halsizim yorgunum bide yani bu sabah midem çok bulandı başım döndü

Evet budur tam olarak çünkü kendimden biliyorum çok istedgim için defalarca gözümü ovalayıp o testte bir silik çizgi aradıgım için o kadında silik bir çizgi umut arıyor her kadın gbi benim gibi konuyu iyi takip edin ozman ben detine 15 gün oldugu için olsa bile belli olmamıstr dedim yoksa korunma yöntemleri ilede cok düşükte olsa hamile kalma şansı oldugunu biliyorum herneyse uzatmak istemiyorum rabbim herkesin gönlüne göre versin kötü bir niyetim yoktu prof dr de degilim ama dogrulugundan emin olmadıgım seylede kimseyi yanls yönlendirmem elimden geldigince insanlrn sorularna cevap vermeye calısıyorum cnku boşluga dustugumde banada el uzatan olsun cevap versnler istiyorum bu platformda buyuzden üyeyim

Tamam lütfen yanlış anlaşılma ile bole oldu teşekkür ederim hepinize de kan verince gene yazicam zaten ama inşallah vardır bir umut

Tamam lütfen yanlış anlaşılma ile bole oldu teşekkür ederim hepinize de kan verince gene yazicam zaten ama inşallah vardır bir umut
Eğer adet döngün 35 40 50 günlere cıktıgı oluyosa düzensiizim demistn oyuzden söylüyorum belki erken yumurtlayıp döllenme olmustur ve adete 15 gün kala silik ckıyordur umarım vardır gebelik isterken beklemek cok zor hepimiz için inşallah burdan guzel haberlerini alırız

Aynen bacim düzensiz adetim 1 2 ay olmadığım olmuyor ve sonrasında oldugum oluyor yani inşallah olmuştur ya şimdi ben giren ayın 12 sini nasıl getirecem sabırsızlanıyorum çalışıyorum birde yani

Aynen bacim düzensiz adetim 1 2 ay olmadığım olmuyor ve sonrasında oldugum oluyor yani inşallah olmuştur ya şimdi ben giren ayın 12 sini nasıl getirecem sabırsızlanıyorum çalışıyorum birde yani
Gercekten zor benımde adet günüm yarın bthc düşükte olsa cıktı hc rahat degilim cıksa bir bekleyis cıkmasa bir bekleyis kimyasalmı varmı yokmu bazen hic biseyi bilmemel daha iyi galiba Allahım isteyen herkese cümlemize evlat nasip etsin inşallah bi gelisme olursa yaz burdan

Belirtiler psikolojiktir. Arkadaşın dediği gibi adete bu kadar varken belli olmaz. Ben ilk mesaji gördüm kuruma çizgisidir yazacaktım o arkadaşın mesajı görünce ona cevap yazdım.

Yaptık testi 0.100 du 1 kasımda yaptırdım 0.352 cikti canım 0.100 u ekimde yaptirdiydim sonlarına doğru

Bide d
Gebelik yok sanirim uzulme canim insAllah tez zamanda olsun
düzensiz adet görüyordum ya 12 sinde oldum bu ayın 12 si geliyo olmam lazım normalde eşimle dün korunmasız ilişkiye girdik 5 gun var adete hatta 4 gün acaba bisey olur mu insallah olur ya bide şu tuvalete ne zaman gitmeliyim ben dünden beri tutuyorum hemen yapmayim diye

Valla gittim tuvalete yaptım dün akşam bosalma oldu gidemediydim sabah gittim şimdi bi bole garip bisey geldi salya gibi tıpkı çok sıkışmış gibi hissettim yaptım az bisi geldi 2 dk bile surmedi

Spremler geri çıkmış olamaz demi hemen gitmedim sonuçta tuvalete salya gibi dedim ya ondan sordum
Doktorlar idrar yapmanın sperm gidişini engellemeyeceğini kanallarının aynı olmadığını ve geri çıkan spermlerin normal olduğunu söylüyor yine de aklınızda bulunsun ben emin değilim ama bir kaç doktordan okumuştum

He bende öle duydum da genede sabah anca gittim yani gece gitmedim bide 5 gün var adete gebelik insallqh olur ya

Arkdslr uzun sure beklemeye gerek yok 1 saat beklesenız yeter erkegn spermı sadece spermden ıbaret degıl icinde meni(zevksuyu) da oldugu icin siz kalktgnzda rahminize coktan birsuru sperm gıtms olacaktr zaten gerıye gelen saglıksız ve rahim boynunu gecemeyen spermlerle meni geliyor ve gayet normal

Yaa anladim canım yani o akinti gibi bisey gelmesi normal yani adetime 4 gün var gebelik olması sizce normal mi olma ihtimali var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…