Gebelik var mi sizce

Sana şöyle anlatayım benim en son adet başlangıç tarihim 5 ekim 16 ekimde yumurtlama günüm ben 13 14 16 ekimi ilişki ile degerlendirdim ve 16 ekim benim idrarımdan kan gelmeye başladı böbrekte sorun var diye acile gittim hatta 18 ekime kadar acillerde süründüm megerse kum dökyormusum bana ogün dr ilaç yazıyordu ve ben yumurtlama günlerini degerlendirdiğim için hamilelik şüphem var dedim bthcg yaptılar 0.1 cıktı yani negatif dr olsada simdi cıkmazdı zaten eger şüphen varsa ilacları içme gebelige zarar verir dedi bende içmedim bthc yapıldıgında adete 14 gün vardı düşün muhtemel döllenme olmuş ama daha yerleşmeye başlamamıstı adete 4 gün kala yumurtlamadan sonra 11 gün silik çizgi gördüm ben

Baktım canım resme ama hiç bişi gözükmüyor olsada imkansız yani hele sen bi adet dögünü yaz bakim

He anladım canım işte en son adet tarihi 12 Ekim benimde 12 13 16 bu günlerde dene dedi yani neredeyse her gün denedik yani bittikten sonra geri çekilme yöntemiyle ama sole bisey var geri çekilme yöntemi tam anlamı ile korumuyor yani

Geri cekilme ile hamile kalma şansı cok dusuktür misal benim 4 yasında bir oglum var geri çekilme yöntemi ile korunduk hep cok sukur istenmeyen bi gebelikte söz konusu olmadı yeni ikinciyi dusunmeye basldık 1 senedir korunmuyıruz bir düşük yasadım buda ikinci neolcka bakalm

Insanlara yalan yanlış bilgiler vermeyin burda bile geri çekilme ile hamile kalan bir kamyon insan yığarım önünüze. Sizde olmamış olabilir sansınıza

Test biraz kuruma çizgisi gibi geldi bana. Bi kac gün sonra tekrar yapın.
Uslübunıza dikkat edermisiniz kötü niyetli birsey söylemisim gbi ? Üstelik yalan degil yalan olmus olsa suana kadar hamile kalmıs olurdum degilmi eger spiral geri cekilme kondom hap kullanımı bunlar birer korunma yöntemi ise benim söyledigimde yalan denecek birsey yok asıl siz var sayımlara dayanarak insanlara umut vermeyin bizde bilyoruz spiral kondom kullanırken ve hatta hap içerken bile hamile kalan insanlar var ama bunlar 100 de bir görülebilecek seyler ki zaten bir erkek kendini bilir geri çekilme ile korundugunda kaçak olursada farkına varılır ben 4 senedir bu sekilde korunyorum ve hic bisi olmadı arkadasa yardımcı olmaya calısıyorum üstelik fakrndamısınz biraz mantıga sıgar sekilde konusun korunuyoruz ve adete 15 gün var diyor bende olsa bile belli olmaz diyorum yalan soylemek buysa sizin ki dogruysa bırakın ben boş konuşup insanlara umut vermeyeyim daha iyi sizin mantıkta üstüne ceket atıncada hamile kalınır bence hayal dünyasında yaşamayın !!!!!!!!

Yok canım taa ilk attığım testleri diyorum ilk bastakiler bu kurudu evet ama ilk attıklarım öle değil
Canım benim sana demek istedigim sey ise gebelik düşünüyorsanız geri çekilme yöntemi ile korunmazsanız gebe kalma şansın daha yüksek olur ve inşllah gebesindir benim teyzem iki kre spirwl ile hamile kalıp en son 4 normal dogum sonunda istyerek sezeryan olup kordonlarını bağlattı artk yani Allah ol der ve olur her korunmada tabiki hamile kalma olasılıgı vardr ama korunmasız ilişkide şansın daha yüksek

Anlıyorum canım sorun yok evet ama Allah büyük olacağı varsa olur :)

Üslubum gayet güzel. Detayları okumadım ilk mesajda 15 gün var demiyor o kısımdan sorumlu değilim. Tüp bebekle bile hamile kalamamış biri olarak zorluğuna da hakimim. Ama bi şey olmaz deyip rahatlatamazsınız insanları. Konu sahibi istiyor mu istemiyor mu anlamadım zaten. Bana kuruma çizgisi gibi geldi dedim. Bu mu umut vaad etmek bu kadar mı algılayabiliyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…