Gebelik var mi sizce

Tabiki var :) hayırlı olsun canım
Yaa valla mi 8 gün önce 0.165 di bugunbbu cikti bide acil doktoru 2 gün sonra yükselmesi lazım dis gebelik mi ic gebelik mi o önemli yukseliyosa sorun yok zaten derdi dedim önceden 0.165 di şimdi bu dedim yükselmiş bu iyi bisey dedi zaten dedi bide karnım ve kasiklarim 2 gündür agriyo ya usuttugumden mi yoksa normal mi ki

Canım kasık bel agrısı 8 haftaya kadr normalmis 8 haftada biter 12 haftada bidaha baslarmıs ben bu yuzden acıle gittim dr oyle soyledi hem bebegin sana tutunmaya calısıyor hemde rahmin büyüyor dedi.
Bthcg konusuna gelince bugun sabah verdiysen kanı 2 gün sonrada sabah ver aksam verdiysen iki gün sonrada aksam ver eger iki katına cıkarsa düzenli olarak sıkıntı yok demektir :)

O yüzden agriyo yani karnım benim 3 gündür valla ya pazar öğlen vericem canım öğlen vermiştim dün

Karin ağrısından bi sorun çıkmaz ama demi insallah ilk gebelik bide hani yükselmesi lazım evet de zaten önceden daha düşüktü yükselmiş 8 günde ama bu değer yeni de olabilir yani işte ama geciyo arada hissetmiyorum ağrıyı bazen de akşama doğru çok oluyo acile doktora gidince sorsam mı bi sali da normal doktora kadin doğuma sıram var

İşte karin ağrısından korkuyorum ben dış gebelik felan Allah korusun olmaz demi

3 gundjr agriyo ya ondan

Yok aşırı şiddetli değil de adet sancısı gibi işte canım ama dayanilavilir bi acı agri
Ozmn normal cnm ben adetten önce ogrendm gebeligi sonra adet günüm geldi bitene kadar sanki adet olckmsm gbi kasıklarm agrıdı geçti sonra ve bidaha agrımaya basladı bende dr gittim normal dedi yani için rahat olsun

Ozmn normal cnm ben adetten önce ogrendm gebeligi sonra adet günüm geldi bitene kadar sanki adet olckmsm gbi kasıklarm agrıdı geçti sonra ve bidaha agrımaya basladı bende dr gittim normal dedi yani için rahat olsun
He belkide şu an adet günümü atlatiyorum o zaman zaten şu an agri yok ama anca surekli acıkıyorum midem kaziniyo yani onun haricinde agri dayanilabilir bir agri yani şu an sıkıntım yok belim agriyo arada önemli olan değer yükselmesi demi yükselirse bi sıkıntı yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…