Gebeliğe Hazırlık Gebelik Var Mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

umtlabekler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2025
7
0
1
24
Karında gözle görünür bi seğirme var mide bulası ve bas donmeside cabası evde çamasır suyu testi yaptım onda da köpürme oldu acaba hamilemiyim test yapın diceksin süreklii negatif görmekten yoruldum o yüzden korkuyorum yapmaya

Evet haklısın insan yoruluyor bir yerden sonra ama maalesef test yapılmadan kimse bi eşey diyemez çamaşır suyu zaten etkileşime girip köpürebiliyor bu kesin olmaz maalesef kendini hazır hissettiğinde test yapmalısın inşallah hamilesindir canım

Karında bebeği hissetmek için 20li haftalarda olmak lazım, bulantı da 7.haftadan itibaren başlıyor çoğunlukla. Çamaşır suyu testi ne? Bilmiyorum baş dönmesi çamaşır suyu koklamaktan olabilir. Test yapın yani ha çamaşır suyu ha çubuğa işemişsiniz :)

bende polikistik var her seferinde umutla yapıp negatif görmekten yoruldum artık kokay kolay yapamıyorum ama göğüslerde hafif sisilik ve mide bulantısıda var evet test yapmam gerekiyor farkındayım ama işte bir türkü yapamıyorum

Mide bulantısı o kadar erken başlamıyor maalesef. Bence siz çok istediğiniz için psikolojik olarak öyle hissediyorsunuz. Umarım hamilesinizdir ama bu kadar erken belirti olmaz

En son 8 temmuzda reglmoldum erken mi bu beltiler icin
Son adet tarihiniz 8 temmuzsa erken değil neredeyse 8 haftalık hamile oluyorsunuz eğer hamileyseniz. Bence durmayın gidin bi kan testi verin yeterince gecikmişsiniz zate varsa ultrasında kalp atışına kadar duyarsınız

Son adet tarihiniz 8 temmuzsa erken değil neredeyse 8 haftalık hamile oluyorsunuz eğer hamileyseniz. Bence durmayın gidin bi kan testi verin yeterince gecikmişsiniz zate varsa ultrasında kalp atışına kadar duyarsınız
Ama işte bende polikistik over var geçikmeli regl olabiliyorum ama bu sefer değişik sanki yurt dısındayım anca ilk test yapabilirim onada korkuyorum bi türlü yapamadım midem hep agzımda yüzümde hiç cıkmayan köklü sivilceler cıktı anlamadım

Yarın sabah alın yapın korkunun ecele faydası yok varsa size de sürpriz olur. İstiyorsanız inşallah vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…