Gebelik varmıdır arkadaşlar

yarun355

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2022
5
0
1
25
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım ama çok kararsız kaldığım bı konuda aydınlanmak için yazıyorum size 29kasımda adet oldum 8 Aralık yumurtlama dönemiydi gunleri değerlendirdik ve sadece arada sol kasikta batma ve bel ağrısı yaşıyorum başka bı belirti yok adetime 7 gün var erken yaptigimida biliyorum ama dayanamadım işte bana da yardımcı olabilir misiniz acaba ben görmek istediğim için mi goruyorum hayalet çizgiyi 🙏
IMG_20221217_222149.webp
IMG_20221217_222522~2.webp

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım ama çok kararsız kaldığım bı konuda aydınlanmak için yazıyorum size 29kasımda adet oldum 8 Aralık yumurtlama dönemiydi gunleri değerlendirdik ve sadece arada sol kasikta batma ve bel ağrısı yaşıyorum başka bı belirti yok adetime 7 gün var erken yaptigimida biliyorum ama dayanamadım işte bana da yardımcı olabilir misiniz acaba ben görmek istediğim için mi goruyorum hayalet çizgiyi 🙏Eki Görüntüle 3178449 Eki Görüntüle 3178446
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar aranıza yeni katıldım ama çok kararsız kaldığım bı konuda aydınlanmak için yazıyorum size 29kasımda adet oldum 8 Aralık yumurtlama dönemiydi gunleri değerlendirdik ve sadece arada sol kasikta batma ve bel ağrısı yaşıyorum başka bı belirti yok adetime 7 gün var erken yaptigimida biliyorum ama dayanamadım işte bana da yardımcı olabilir misiniz acaba ben görmek istediğim için mi goruyorum hayalet çizgiyi 🙏Eki Görüntüle 3178449 Eki Görüntüle 3178446
Cok inceledim ama bisey göremedim zaten erken test için ama yine de yapmak istiyorsunuz erken gebelik testi alıp yapın kaset testlerde olsa da çıkmaz bu kadar erken

Şuan yok gozukuyor ama reglinize daha cok varmis. Geciktigi gun sabah ilk idrarla hizli testlerden yapin. Kaset testte regl en azindan 2 gun gecikmis olmali ki net belirti versin :)

Hanımlarrr iyi geceler 👋 size bir sorum olacaktı gebelik testinde hayalet beyaz cizgi nedir bileniniz var miiii veya bu çizgiyi gördükten sonra hamile olduğunu öğrenen varmıii 🙈🙏

Back
X