Bi sorunum yok baş ağrısı ve acıkınca mide bulantısı dışındaa yarın ikili testim var inşallah öğrenirim devlet söylemiyormuş ama genede soracağım çok sevindimmm ogluşunuz olmasına erkek bebel belirtileri ne peki
Pek belirtim yoktu tatlım . Sadece iştahım azaldı . Bulantı kusma falan diğer oğullarımda da yaşamadım bunda da.Bi sorunum yok baş ağrısı ve acıkınca mide bulantısı dışındaa yarın ikili testim var inşallah öğrenirim devlet söylemiyormuş ama genede soracağım çok sevindimmm ogluşunuz olmasına erkek bebel belirtileri ne peki
Aminn hepimizinkini sağ salım kucağımıza versn rabbim benmki göstermed bacaklrını kapatıp uyumuş daha doğrusu bzm boyumuz 58 ense kalınlıgı 0.6 çıktı ikili tarama sence nasıl iyimiPek belirtim yoktu tatlım . Sadece iştahım azaldı . Bulantı kusma falan diğer oğullarımda da yaşamadım bunda da.
Sağlıklı olsunda inşallah sizinkide önemli değil kız , erkek.
Allah hepimizin bebeğini sağ salim kavuştursun...
İyi sanırım çok daha yüksekse , riskli diye biliyorum. Bizim bebekte uyuyodu doktor , kuvvetli öksür dedi birkaç öksürükten sonra korktu uyandı böcüğüümAminn hepimizinkini sağ salım kucağımıza versn rabbim benmki göstermed bacaklrını kapatıp uyumuş daha doğrusu bzm boyumuz 58 ense kalınlıgı 0.6 çıktı ikili tarama sence nasıl iyimi
Doktorda utrason iyi dedi ama insanda süphe kLıyor kız herslde ense değeri az olunca kız oluyormuş 0.6daha minnoş sizinki kaçtı enseİyi sanırım çok daha yüksekse , riskli diye biliyorum. Bizim bebekte uyuyodu doktor , kuvvetli öksür dedi birkaç öksürükten sonra korktu uyandı böcüğüüm
2,5 altı normal. burun kemiği gözüktü mü?Doktorda utrason iyi dedi ama insanda süphe kLıyor kız herslde ense değeri az olunca kız oluyormuş 0.6daha minnoş sizinki kaçtı ense
Bzm doktor biraz aceleci bide akşama verldi utrason ısrarla sordum sordum en son kapatmış bacagını uyuyor dedi ama hrekt etmiyordu benimse gördüğüm kadarıyl .d
Birşey demedi ama 10hafalıkken gittiğimde doktor burnunu göstermişti2,5 altı normal. burun kemiği gözüktü mü?
Ben ikili test yaptırmadım ama , doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşumuda güzel dedi. Allah a emanetler , sağ salim gelsinlerde önemli değil cinsiyet benim üçüncü oğlum olucak Allahın izni ile. Evin içi erkek kaynıyo :) tek kadın ben kaldımDoktorda utrason iyi dedi ama insanda süphe kLıyor kız herslde ense değeri az olunca kız oluyormuş 0.6daha minnoş sizinki kaçtı ense
Bzm doktor biraz aceleci bide akşama verldi utrason ısrarla sordum sordum en son kapatmış bacagını uyuyor dedi ama hrekt etmiyordu benimse gördüğüm kadarıyl .d
Dün bi kdının 3oglu vardı oda 16haftalıkmış erkek dedi doktor ogluşlarının hepsi üzüldü .dd kız istiyolarmış bende kız istiyorum süslicem püslicem ben onuu dahaaBen ikili test yaptırmadım ama , doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşumuda güzel dedi. Allah a emanetler , sağ salim gelsinlerde önemli değil cinsiyet benim üçüncü oğlum olucak Allahın izni ile. Evin içi erkek kaynıyo :) tek kadın ben kaldım
Nazal kemigi oranı falan yok utrason kağıdında doktorda birşey demedi2,5 altı normal. burun kemiği gözüktü mü?
o zaman risk yoktr muhtemelen. benim doktor bana burun kemiği var ensede 2,5 altı kan tahliline gerek bile yok ama içimiz rahat etsin demişti. risk 10,000 de 1 den az çıktı. sende endişelenme :) becerebilirsen tabi endişelenmemeyiBirşey demedi ama 10hafalıkken gittiğimde doktor burnunu göstermişti
Ay ben çok elhamlymmm buna şahitsiniz .dd yok bana forum doldurttular başka hastNsye gittim ben 6tane tüp kan alındı birde idrarr genede yApılıyor snrm giridiğm doktor bakmadı utrasona başka taarafta utrason ölçümü yapan hekimler yaptı çok saçma bi yero zaman risk yoktr muhtemelen. benim doktor bana burun kemiği var ensede 2,5 altı kan tahliline gerek bile yok ama içimiz rahat etsin demişti. risk 10,000 de 1 den az çıktı. sende endişelenme :) becerebilirsen tabi endişelenmemeyi
Sağlıklı olsundaa hiç önemi yok sizede bir kız lazım amaa ya bir minnoşşşGönlüne göre versin canım Allah , bizim evde kutlama yapıyorlar üçüncüde erkek diye çok saçma ama kayınvalidemin 6 tane kızı var tek erkek beniM eşim , kıymetli gelin oluyorum.
İşin şakası tabiki o da , herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olmaları önemli olan....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?