Gebelik varmıııı

Naber M Maximax uzun zamandır görüşemedik bebek nasıl , gebelik nasıl gidiyor aynıydı bebeklerimizin tarihi.
Cinsiyet tahmininde fslan bulundumu doktorun. Benim Allah izin verirse oğlum geliyor.

Naber M Maximax uzun zamandır görüşemedik bebek nasıl , gebelik nasıl gidiyor aynıydı bebeklerimizin tarihi.
Cinsiyet tahmininde fslan bulundumu doktorun. Benim Allah izin verirse oğlum geliyor.
Bi sorunum yok baş ağrısı ve acıkınca mide bulantısı dışındaa yarın ikili testim var inşallah öğrenirim devlet söylemiyormuş ama genede soracağım çok sevindimmm ogluşunuz olmasına erkek bebel belirtileri ne peki

Kızlar bu 10haftalık haliydi gittim hastane devlet oldugu için malum görüntü kalitemiz düşük utrason kagıdı vermediği için telle çekmiştimm Hislerinizi söyleyin cinsiyet tabi küçüktü daha ben neresi kafası onu bile anlamadım amaa .ddd

Eklentiler

• IMG_5971.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 51
Pek belirtim yoktu tatlım . Sadece iştahım azaldı . Bulantı kusma falan diğer oğullarımda da yaşamadım bunda da.
Sağlıklı olsunda inşallah sizinkide önemli değil kız , erkek.
Allah hepimizin bebeğini sağ salim kavuştursun...

Aminn hepimizinkini sağ salım kucağımıza versn rabbim benmki göstermed bacaklrını kapatıp uyumuş daha doğrusu bzm boyumuz 58 ense kalınlıgı 0.6 çıktı ikili tarama sence nasıl iyimi

Aminn hepimizinkini sağ salım kucağımıza versn rabbim benmki göstermed bacaklrını kapatıp uyumuş daha doğrusu bzm boyumuz 58 ense kalınlıgı 0.6 çıktı ikili tarama sence nasıl iyimi
İyi sanırım çok daha yüksekse , riskli diye biliyorum. Bizim bebekte uyuyodu doktor , kuvvetli öksür dedi birkaç öksürükten sonra korktu uyandı böcüğüüm
Ultrason fotoğrafı vermedimi doktorun , nub teorisine göre cinsiyet tahmininde bulunuyorlar forumdaki arkadaşlar.

İyi sanırım çok daha yüksekse , riskli diye biliyorum. Bizim bebekte uyuyodu doktor , kuvvetli öksür dedi birkaç öksürükten sonra korktu uyandı böcüğüüm
Doktorda utrason iyi dedi ama insanda süphe kLıyor kız herslde ense değeri az olunca kız oluyormuş 0.6daha minnoş sizinki kaçtı ense
Bzm doktor biraz aceleci bide akşama verldi utrason ısrarla sordum sordum en son kapatmış bacagını uyuyor dedi ama hrekt etmiyordu benimse gördüğüm kadarıyl .d

2,5 altı normal. burun kemiği gözüktü mü?

Ben ikili test yaptırmadım ama , doktor ense kalınlığı iyi burun kemiği oluşumuda güzel dedi. Allah a emanetler , sağ salim gelsinlerde önemli değil cinsiyet benim üçüncü oğlum olucak Allahın izni ile. Evin içi erkek kaynıyo :) tek kadın ben kaldım

Çok sorumsuz bir hastane bir soruyo on kere soruyorum anca cevap alıyorum tuaflar ya sinirlenmeye birebir

Dün bi kdının 3oglu vardı oda 16haftalıkmış erkek dedi doktor ogluşlarının hepsi üzüldü .dd kız istiyolarmış bende kız istiyorum süslicem püslicem ben onuu dahaa

Birşey demedi ama 10hafalıkken gittiğimde doktor burnunu göstermişti
o zaman risk yoktr muhtemelen. benim doktor bana burun kemiği var ensede 2,5 altı kan tahliline gerek bile yok ama içimiz rahat etsin demişti. risk 10,000 de 1 den az çıktı. sende endişelenme :) becerebilirsen tabi endişelenmemeyi

Ay ben çok elhamlymmm buna şahitsiniz .dd yok bana forum doldurttular başka hastNsye gittim ben 6tane tüp kan alındı birde idrarr genede yApılıyor snrm giridiğm doktor bakmadı utrasona başka taarafta utrason ölçümü yapan hekimler yaptı çok saçma bi yer

Gönlüne göre versin canım Allah , bizim evde kutlama yapıyorlar üçüncüde erkek diye çok saçma ama kayınvalidemin 6 tane kızı var tek erkek beniM eşim , kıymetli gelin oluyorum.
İşin şakası tabiki o da , herşeyden önce hayırlı ve sağlıklı olmaları önemli olan....

Sağlıklı olsundaa hiç önemi yok sizede bir kız lazım amaa ya bir minnoşşş

Kızlarr çok hastayımm napmalıyımmmm grip oldumm öksürük baş zonklaması burun akıntısıı kafamı kaldıramıyorum dogal yönden besleniyim diyorum ama ne yesem çıkartıyorum resmen nanelimondur meyvedir ( nasıl iyileşcem benn

Merhaba hanımlar. Biliyorum çok alakasız ama düşünmekten beynim çatladı artık. Benimde size bir sorum olacaktı. Doktora gittiğimde bebeğimin 12. Haftasında olduğunu söyledi bana. Verdiğim Adet tarihiyle birlikte 12.haftayı bitiriyor dedi. Size sormak istediğim şuan hamileliğimin 14. Haftasında mı oluyorum? Bana o senin adet kanaman değildir yerleşme kanaması dır dedi buna göre ben 2 hafta daha mı fazla hesaplamalıyım ? Döllenme zamanı hamilelik ten sayılıyor mu heryer de aradım ama bir sonuca ulaşamadım o ansormakta heyecandan aklıma gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…