Sen bir tekrarlarama testini bakalım koyulaşma var mı?Kizlar bata son 1
Cnm elimde hic testim kalmadi eger carsiya cikarsam alirim ama buyuk ihtimal pazartesiye kadar beklicemSen bir tekrarlarama testini bakalım koyulaşma var mı?
Canim.boşa bekliyorsun giten hastaneye çıkacak zaten de hadi istediğin gıbı olsunCnm elimde hic testim kalmadi eger carsiya cikarsam alirim ama buyuk ihtimal pazartesiye kadar beklicem
Yaa cnm oyle diyosan biraz daha beklerim degerler tavan yapsin oyle gidimCanim.boşa bekliyorsun giten hastaneye çıkacak zaten de hadi istediğin gıbı olsunçünkü pazrtesis hastaneye gitsen sonuçta değer artmış mi diye iki üç gün sonra bu daha gitceksin nasılsa
Canim sen nasıl istiyorsan öyle yap. EnteresanYaa cnm oyle diyosan biraz daha beklerim degerler tavan yapsin oyle gidim)
Yaa cnm oyle diyosan biraz daha beklerim degerler tavan yapsin oyle gidim)
Degerin tavan yapmasi onemli degil ki 2 gunde 1 artmasi onemli. Yani pazartesi yaptirirsan carsamba yine cuma yune yaptiracaksin. Eger her seferinde sonuc 2 kat artiyorsa saglikli bir gebelik demektir. O yuzden beklemek taban yapsin demek pek dogru degil.Yaa cnm oyle diyosan biraz daha beklerim degerler tavan yapsin oyle gidim)
Canim testi yinele. Bi kaç saat sonra ki sonuçlar geçerli degildir. İlk 3 dk içinde çıkar gerçek sonuç .Kızlar günaydınn, Lütfen bana bir fikir verin , benim bat 20 Ağurtos idi. 19 Ağustosta eşimle birlikte olduk ve çok açık pembe lekelenme gibi birşey gördüm ve bu gün hala aynı şekilde devam ediyor ,çok az miktarda ve çok açık renkli, ayrıca 20 Ağustos sabahı evde gebelik testi yaptım ,ilk birkaç dakika birşey çıkmadı , sonra uyudum ve iki -üç saat sonra tekrar baktığımda silik çizgi vardı, bugün de belim ağrıyor ama acaba adet mi olacağım diye düşünüyorum, sizce ne yapayımyım
19 agustostan once iliski oldu mu ?Kızlar günaydınn, Lütfen bana bir fikir verin , benim bat 20 Ağurtos idi. 19 Ağustosta eşimle birlikte olduk ve çok açık pembe lekelenme gibi birşey gördüm ve bu gün hala aynı şekilde devam ediyor ,çok az miktarda ve çok açık renkli, ayrıca 20 Ağustos sabahı evde gebelik testi yaptım ,ilk birkaç dakika birşey çıkmadı , sonra uyudum ve iki -üç saat sonra tekrar baktığımda silik çizgi vardı, bugün de belim ağrıyor ama acaba adet mi olacağım diye düşünüyorum, sizce ne yapayımyım
Tamam canım teşekkür ederim cevabın için, yarın yapsam çıkar mı acaba, beklenen adet tarihimden 2 gün geçmiş olacakCanim testi yinele. Bi kaç saat sonra ki sonuçlar geçerli degildir. İlk 3 dk içinde çıkar gerçek sonuç .
evet canım oldu , sadece adet tarihime son 1 hafta kala olmamıştı, onun dışında en başından beri düzenli olarak değerlendirmiştik19 agustostan once iliski oldu mu ?
O zaman kuvetle muhtemel hamilesin canim.yinede testi tekrarla mutlaka.evet canım oldu , sadece adet tarihime son 1 hafta kala olmamıştı, onun dışında en başından beri düzenli olarak değerlendirmiştik
Bugün bile çıkar. Hastane yakınsa kan tahlili yaptirabilirsin o daha kesin sonuç olur.Tamam canım teşekkür ederim cevabın için, yarın yapsam çıkar mı acaba, beklenen adet tarihimden 2 gün geçmiş olacak
ayy ağzın bal yesin , inşallah canım benim ama şu lekelenme düşündürüyor beni ,sanki her an adet olacakmışım gibiO zaman kuvetle muhtemel hamilesin canim.yinede testi tekrarla mutlaka.
Yerlesme kanamasi olabilir o. Sen bir kan tahlili yaptir mutlaka.ayy ağzın bal yesin , inşallah canım benim ama şu lekelenme düşündürüyor beni ,sanki her an adet olacakmışım gibi
canım aslında düşünüyorum bu gün iş çıkışı kan tahlili yaptırsam diye ama sonrasında adet olursam diye de beklesem mi acaba diyorumBugün bile çıkar. Hastane yakınsa kan tahlili yaptirabilirsin o daha kesin sonuç olur.
inşallah öyledir canım , ben de öyle olmasını umut ediyorum, çok sağolYerlesme kanamasi olabilir o. Sen bir kan tahlili yaptir mutlaka.
Bekleyip unutlanmaktansa test yapip sonucla yuzlesmek daha iyi. Tecrubeyle sabit :)inşallah öyledir canım , ben de öyle olmasını umut ediyorum, çok sağol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?