Gebelik varmıııı

Yok cnm yapmadim cok cok silik bi cizgi var belki de gebelik yoktur cok umitlenmiyorum.canli bi cizgi gorsem yaptirirdim hemen ama yok maalesef.o yuzden hic kolumu deldirmek istemiyorum.
Canim sen boşuna kan testi yapmayarak kendini üzüyorsun. Gebe olmasan silik çizgi çıkmazdı. Belli ki daha yeni bi gebelik. Bugün bence hemen yaptır kan tahlili. Negatif olsa benim ki givi sadece tek çizgi çıkar.

Canim sen boşuna kan testi yapmayarak kendini üzüyorsun. Gebe olmasan silik çizgi çıkmazdı. Belli ki daha yeni bi gebelik. Bugün bence hemen yaptır kan tahlili. Negatif olsa benim ki givi sadece tek çizgi çıkar.
Kesinlikle katılıyorum sana 2kez galiba idrar testi yaptın ikisinde de silik cikti hadi biri bozuktu öyle gösterdi ya diğeri unutma silik de olsa vardır demekk

Kesinlikle katılıyorum sana 2kez galiba idrar testi yaptın ikisinde de silik cikti hadi biri bozuktu öyle gösterdi ya diğeri unutma silik de olsa vardır demekk
Cnm evet 2 kez cok silik cikti hatta ayni denebilir daha belirgin bile deil bugunki ayni dunki gibi.emin olamıyorum o yuzden reglim gectikten sonra tekrar test yapip eger net cizgi görürsem yaptiricam kan tahlilini.regliden once gitmem yani.

Cnm evet 2 kez cok silik cikti hatta ayni denebilir daha belirgin bile deil bugunki ayni dunki gibi.emin olamıyorum o yuzden reglim gectikten sonra tekrar test yapip eger net cizgi görürsem yaptiricam kan tahlilini.regliden once gitmem yani.
Regl pazar miydi senin peki o zaman pazartesi gidersin çok sabırlıpgm vallahi canım maşallah sana.

Regl pazar miydi senin peki o zaman pazartesi gidersin çok sabırlıpgm vallahi canım maşallah sana.
Cnm ilk gebeligimde hemen gittim 3 gun oncesinde.sonra gene gel yine kan tahlili yapcaz dediler degerler artmismi falan.kolum delik desik oldu.o yuzden bu defa beklicem biraz.hayirlisi insallah hakkimizda.

Kızlaarr umarım güzel haberlernizi en kısa zamanda alırsınız içten dua ediyorum hepinize inşallah bebişlerinizin güzel haberleriyle gelirsiniz bu aynolmayanlar umudumuzu kaybetmiyoruz beraber tekrar bekliyoruzzzz ona göre kızlarrrr

Kızlar benm su şeklinde akıntım oluyor ya sürekli mantarım enfeksiyon var geçmiyor parçalı yeşil akıntım oluyor genelde sarı ama yeşilde oluyor sıkıntı yaratırmı doktora gidiyorum ama biraz zaman geçsin dediler zaten biliyorsunuz güvencem yok malesef her gittigimde paralar harcıyorum korkundan devletede gidemiyorum bi gelirimde yok yani anne evine geldigim için kimden nasıl isteyim bekliyorum daha bi 10haftalık olsa ne olurs olsun gidicem zayıf bi insan olduğum için karnım şişmeye başladı herksz soruyor gazdır o diyorum .D

Regl oldum kızlar 3 günde erken olmuşum

Kızlar merhaba benim ablam hamile sat 5temmuz ve kan değeri 15000.00çıkmış sizce çoğul gebelik olabilir mi oldukça yüksek değil mi bu rakam

Kızlar merhaba benim ablam hamile sat 5temmuz ve kan değeri 15000.00çıkmış sizce çoğul gebelik olabilir mi oldukça yüksek değil mi bu rakam
Canim kimi diyor ki ikiz gebelik olablir kimi diyor ki dış gebelik olabilir kimi de benimde yüksekti ama tekti diyorlar. Bence bunun bi açıklaması yok iki günde bir beta sına baktirsin ve doktora gitsin kesesinden görsün mutlaka.

Dış gebelik de mi olabilir mis

Gitmez ki ancak 1ay sonra gidebilir bugün öğrendi oda bende ama tahlil çok yüksek ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…