Yok cnm yapmadim cok cok silik bi cizgi var belki de gebelik yoktur cok umitlenmiyorum.canli bi cizgi gorsem yaptirirdim hemen ama yok maalesef.o yuzden hic kolumu deldirmek istemiyorum.Kan testl filan yaptım mı sen canım
Hahha aynen canım nasip ya napalım hayırlısı böyle demek ki.Yaaa gerçekten mi ağustos bize yaramadı hay den eylüle ..eylül uğuruwja gelsin bizlere
Canim sen boşuna kan testi yapmayarak kendini üzüyorsun. Gebe olmasan silik çizgi çıkmazdı. Belli ki daha yeni bi gebelik. Bugün bence hemen yaptır kan tahlili. Negatif olsa benim ki givi sadece tek çizgi çıkar.Yok cnm yapmadim cok cok silik bi cizgi var belki de gebelik yoktur cok umitlenmiyorum.canli bi cizgi gorsem yaptirirdim hemen ama yok maalesef.o yuzden hic kolumu deldirmek istemiyorum.
Kesinlikle katılıyorum sana 2kez galiba idrar testi yaptın ikisinde de silik cikti hadi biri bozuktu öyle gösterdi ya diğeri unutma silik de olsa vardır demekkCanim sen boşuna kan testi yapmayarak kendini üzüyorsun. Gebe olmasan silik çizgi çıkmazdı. Belli ki daha yeni bi gebelik. Bugün bence hemen yaptır kan tahlili. Negatif olsa benim ki givi sadece tek çizgi çıkar.
Cnm evet 2 kez cok silik cikti hatta ayni denebilir daha belirgin bile deil bugunki ayni dunki gibi.emin olamıyorum o yuzden reglim gectikten sonra tekrar test yapip eger net cizgi görürsem yaptiricam kan tahlilini.regliden once gitmem yani.Kesinlikle katılıyorum sana 2kez galiba idrar testi yaptın ikisinde de silik cikti hadi biri bozuktu öyle gösterdi ya diğeri unutma silik de olsa vardır demekk
Regl pazar miydi senin peki o zaman pazartesi gidersin çok sabırlıpgm vallahi canım maşallah sana.Cnm evet 2 kez cok silik cikti hatta ayni denebilir daha belirgin bile deil bugunki ayni dunki gibi.emin olamıyorum o yuzden reglim gectikten sonra tekrar test yapip eger net cizgi görürsem yaptiricam kan tahlilini.regliden once gitmem yani.
Cnm ilk gebeligimde hemen gittim 3 gun oncesinde.sonra gene gel yine kan tahlili yapcaz dediler degerler artmismi falan.kolum delik desik oldu.o yuzden bu defa beklicem biraz.hayirlisi insallah hakkimizda.Regl pazar miydi senin peki o zaman pazartesi gidersin çok sabırlıpgm vallahi canım maşallah sana.
Neden bu kadar erken oldun kızRegl oldum kızlar 3 günde erken olmuşum
Bilmem ki doğumdan sonra duzensizlesti biraz 2 3 gün öne geliyorNeden bu kadar erken oldun kız
Canim kimi diyor ki ikiz gebelik olablir kimi diyor ki dış gebelik olabilir kimi de benimde yüksekti ama tekti diyorlar. Bence bunun bi açıklaması yok iki günde bir beta sına baktirsin ve doktora gitsin kesesinden görsün mutlaka.Kızlar merhaba benim ablam hamile sat 5temmuz ve kan değeri 15000.00çıkmış sizce çoğul gebelik olabilir mi oldukça yüksek değil mi bu rakam
Dış gebelik de mi olabilir misCanim kimi diyor ki ikiz gebelik olablir kimi diyor ki dış gebelik olabilir kimi de benimde yüksekti ama tekti diyorlar. Bence bunun bi açıklaması yok iki günde bir beta sına baktirsin ve doktora gitsin kesesinden görsün mutlaka.
Canim kimi diyor ki ikiz gebelik olablir kimi diyor ki dış gebelik olabilir kimi de benimde yüksekti ama tekti diyorlar. Bence bunun bi açıklaması yok iki günde bir beta sına baktirsin ve doktora gitsin kesesinden görsün mutlaka.
Hakkında hayırlısı canım inşallah ikizdirGitmez ki ancak 1ay sonra gidebilir bugün öğrendi oda bende ama tahlil çok yüksek ya
Yok kız olmasın ikiz filan çıldırır valla cadı gibi iki kızı var ömrünü yiyorlar tek olsun yeter..Hakkında hayırlısı canım inşallah ikizdir
O zaman insallaj tek ve ogluşu olur birdeYok kız olmasın ikiz filan çıldırır valla cadı gibi iki kızı var ömrünü yiyorlar tek olsun yeter..
Evettt işte bu çok güzel olduuO zaman insallaj tek ve ogluşu olur birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?