Yok hiç ağrım sızım yok kesesi var inşallah bebeğimde gözükür haftaya kadar bekleyim gidcemO zaman görünmemesi çok doğal ki zaten. Bi cm bile olmamış canım daha kesen. Beklemek şuan için en güzeli. Ağrın szın yoksa bekle. Ha içim rahat etsin istersen, hcg tekrarlattr.
verdiği ilaç vitamin canım. gebelikte ilk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için önemli. yani değerlerinle alakalı bir durum değil. benimki planlı bir gebellik olduğu için ben hamile kalamdan 6 ay önce kullanmaya başladım. sen hiç beklemeden bir an önce başka bir doktora git.
Sağlık güvencemi halletmem lazım ailemn yanındayım şuanda yeni davamız olduğu için son paramla özele gidicem işte inşallah vajınal utrasondan gözükürverdiği ilaç vitamin canım. gebelikte ilk 3 ay bebeğin beyin gelişimi için önemli. yani değerlerinle alakalı bir durum değil. benimki planlı bir gebellik olduğu için ben hamile kalamdan 6 ay önce kullanmaya başladım. sen hiç beklemeden bir an önce başka bir doktora git.
İkinci bi keseden bahsettimi dr?Sağlık güvencemi halletmem lazım ailemn yanındayım şuanda yeni davamız olduğu için son paramla özele gidicem işte inşallah vajınal utrasondan gözükür
Yok sadece gebelik kesen oluşmuş dedi onun dışında çok karamsar konuştu benimle beta sonucunda haftan gözükmüyor dedi kesesi var dedi büyük ihtimalle gebelik yok dediİkinci bi keseden bahsettimi dr?
Hani gebelik kesesinin içinde bir kese daha oluşuyorya. O varsa görüncektir birkaç haftaya kadar inşallah.
Şuan bende endişe ettim , sizin gibi bacak ağrılarım var. Özellikle dizkapağımdan aşağısında. Doktorun dediğne gelince hcg haftan görünmese kesede görnmez kuzum . Hcg en az 1000_2000 arasında olunca kese görünüyor.farklı bi doktora gidince netleşir umarım... Son adet tarihini hatırlıyorsan oda yardmcı olacaktır doktoruna. Hesaplama knusunda.Yok sadece gebelik kesen oluşmuş dedi onun dışında çok karamsar konuştu benimle beta sonucunda haftan gözükmüyor dedi kesesi var dedi büyük ihtimalle gebelik yok dedi
16haziranda oldum en son bacak ağrılarım çok karın ve böbrek tarafı çok ağrım olurdu yatarken kalakrken yürürken hiç sıkıntım yok sızlama oluyor arada oda beta sonucuö 5336 çıktı 5+4ken normal mi kiŞuan bende endişe ettim , sizin gibi bacak ağrılarım var. Özellikle dizkapağımdan aşağısında. Doktorun dediğne gelince hcg haftan görünmese kesede görnmez kuzum . Hcg en az 1000_2000 arasında olunca kese görünüyor.farklı bi doktora gidince netleşir umarım... Son adet tarihini hatırlıyorsan oda yardmcı olacaktır doktoruna. Hesaplama knusunda.
normal canım. rahatla biraz :) dediğim gibi hödükçe davranmayacak bir doktorla görüş..16haziranda oldum en son bacak ağrılarım çok karın ve böbrek tarafı çok ağrım olurdu yatarken kalakrken yürürken hiç sıkıntım yok sızlama oluyor arada oda beta sonucuö 5336 çıktı 5+4ken normal mi ki
Evet şuan için benimkide o civarda ve değerlerin gayet normal...bende geçiremiyorum 9 gün var daha yaaa...16haziranda oldum en son bacak ağrılarım çok karın ve böbrek tarafı çok ağrım olurdu yatarken kalakrken yürürken hiç sıkıntım yok sızlama oluyor arada oda beta sonucuö 5336 çıktı 5+4ken normal mi ki
Ay inşallah hep doktor yüzündendir bu yaşadıklarım amaa eğer bebişim yerindeyse mutlaka o doktoraa karnım büyünce gidicem hatasını görsünnormal canım. rahatla biraz :) dediğim gibi hödükçe davranmayacak bir doktorla görüş..
Pardon , siz kaçıncı haftada gördünüz acaba? Yolk sac ve bebeği?normal canım. rahatla biraz :) dediğim gibi hödükçe davranmayacak bir doktorla görüş..
İkimizde gün sayıcaz yani benim doktorum hiç iç rahatlatıcı konuşmadı keşke konuşsaydı azcık su serpilirdi benide haberlendir mutlaka bak beraber beklicez benmde kldı 9günümEvet şuan için benimkide o civarda ve değerlerin gayet normal...bende geçiremiyorum 9 gün var daha yaaa...
Ama takma cidden kafana bana çokk normal görmememiz dedi doktor. B hcg 17000 lerde görüyoruz genelde demiişti.
İnşallah canımm , hayırlı haberle döneriz....İkimizde gün sayıcaz yani benim doktorum hiç iç rahatlatıcı konuşmadı keşke konuşsaydı azcık su serpilirdi benide haberlendir mutlaka bak beraber beklicez benmde kldı 9günüm
Bilmiyorum artık ne olur pek faydası yok zTen bana karşı yani malesef inşallah hayırlı haberler alırız kısa zamandaİnşallah canımm , hayırlı haberle döneriz....ederim sende haber et bi değişiklik olursa.
Özel olmazsa , eşinize bahsetmeyi düşünmezmisiniz , belki birlikte hareket edersiniz bebek için
İnşallah benm bebeğimden karnımdadırr eşimle konuştuk ben bebek için herşeye varım dedi ama bilmiyorumBence endiselenme benim doktor da öyle dedi. Üstelik docentti. Karından bos dedi. Ves dakika sonra alttan kalp atıs8 var dedi. 6 haftadan az büyüktü. İlk gebelikte de hem betahcg hem.kese boyutu icin kücük dediler.
Aldırma buna. Hasta tepki göstermesin diye hep kötüsünden konusuyorlar. Ve radyologun dedigi şu ilk 14 hafta ölçümler saglıklı değildir. Ve sunu diyeyim yaz internete hafta hafta betahcg diye o kadar genis aralıktaki değerler.benim oglumda aynı haftada 400 ile basladım bu gebwlikte de 2000 civarı ile.
Takma kafana dinlen yat. Ama eşine bahsetmemen hukuken ilerde sana ve bebeğine zarar getirmesin bir bilene danış. Zaten hakimin senin gebeliğinden emin olmadan sizi boşaması da ayrı bir mevzu. Bazı hakimler gebelik testi isteyip emin olmak istiyor.
İnşallh günlerim geçmiyor korkuyorumVe muhtemelen senin hödük doktor senin dediğin gibi kimliğinde bekar yazınca kendince triplere girmis olabilir. Sen bir annesin ve sana hassasiywtli davranmak zorunda. Üstelik bu bebek sana öyle bir anda gelmişki ben yakın vakitte saglıklı haberlerini alacağına inan8yorum insallah.
Evet canim gayet normal. Rahim buyuyor. Benimde aynisi oluyor. Endiselenme. Ben hala 2. Ci. Bir doktora gorunmen gerektigini dusunuyorum. Hangi sehirdeydin sen?İnşallh günlerim geçmiyor korkuyorumbu sıralar çok sancım oluyor midem ve yanları sanki spor yapmış gerilmiş gibi yanıyor ağrıyor normal mı bu
Ankaradaym şuan ailemleyimm bende perşembe gidicem inşallah bebeğimi görürrmmm utrason resimlerini atarım sizlereeEvet canim gayet normal. Rahim buyuyor. Benimde aynisi oluyor. Endiselenme. Ben hala 2. Ci. Bir doktora gorunmen gerektigini dusunuyorum. Hangi sehirdeydin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?