Gebelik ve antidepresan

3 ay idare edebilmişsin ama bak bu iyi bişey ben geberirdim herhalde o zamana kadar
Kız ne yaşadım bilsen kör kuyuya atılmış gibiydim keşke hiç beklemeyin tedavi olsaydım şimdiye iyi olurdum biz gibi çok insan var korkma sen de çok şükür çaresiz değiliz en kötü ihtimalle lustral kullanırız gebelikte doktor onu çocuklara bile veriyorum dedi

ya gerçekten bu nasıl bişey öldürmüyo güldürmüyo 2 gündür düşünmelten kafayı yicem naparım nasıl atlatırım nasıl olur nasıl biter böyle çocuga nasıl bakarım böyle nasıl hamile kalırım boğuldum düşüncelerde

Gebelik planlamadan en az 1 veya 2 ay once doktor kontrolunde birakmaliydiniz. Paxerayi kesip yan etikileri aza indirecek bir ilac verirdi ve 1 ay onu kullanip tedaviniz sonlanirdi. Birden kesince cok fazla yan etki yaşiyorsunuz. Ama bir sure sonra hepsi gececek sabredin

kesinlikle bir uzman yardımı almanız gerekiyor, ilaç kullanmanız gerekiyorsa bebeğe en az etki eden ilacı verecektir zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…