- Konu Sahibi dandikbebe1
-
Progestan kullanıyor musun? Benim üç kez kanamam olmuştu. Taze kan değilse çok sorun olmuyor.
Allah Allah. Doktor ne diyor peki? Sebebi neymiş?Evet cnm sabah aksam günde 2 kere alıyorum. Hayır bildigin kırmızı kan, hep böle oluyor ama her seferinde ben mahvoluorum
Bebekten degil dedi, birara bebegin eşi aşagıda plesenta previa demişlerdi ama o da gecen kontrolümde yukarıya cıktı dedilerAllah Allah. Doktor ne diyor peki? Sebebi neymiş?
Evet cnm ilk gebelikBirde ilk gebeliğin mi?
Endişeni anlıyorum. Ama çokta kasma kendini. İnan herşey olacağına varıyor. Benim dışgebelik diye yatışımı yapmışlardı düşün. Erken doğum riskim vardı, 10 gün yattım. Kütür kütür bir oğlum oldu. Ağır taşıma, yüksek yerlere uzanma ve mümkün mertebe yatarak dinlen. Allahın izniyle bu süreci atlatacaksın canım.Bebekten degil dedi, birara bebegin eşi aşagıda plesenta previa demişlerdi ama o da gecen kontrolümde yukarıya cıktı dedilerbi sebep yk yani cnm (
Ayyyy Cnm darısı benim basımaGeçmiş olsun. Benim de öyleydi biliyor musun... Hamileliğimin ilk haftalarından itibaren 20'li haftalara kadar ne kanamalar, ne akıntılar yaşadım aklın durur. Kaç kere kesin bir şey oldu diye koşa koşa doktora gittim, her seferinde bizim miniğin kıpır kıpır hareketlerini izleyip, kalp atışlarını dinleyerek geri döndük çok şükür. 60 gün boyunca progestan iğnesi oldum, üstüne hapını da kullandım. Nihayetinde 9 ayı kazasız belasız atlattık. İnşallah senin miniğine de bir şey olmayacak, sağlıkla büyüyüp kucağına geliverecek.
dikkat etmeye calısıorum inan ki canım, inşşş bende sizler gibi kucağıma alırımEndişeni anlıyorum. Ama çokta kasma kendini. İnan herşey olacağına varıyor. Benim dışgebelik diye yatışımı yapmışlardı düşün. Erken doğum riskim vardı, 10 gün yattım. Kütür kütür bir oğlum oldu. Ağır taşıma, yüksek yerlere uzanma ve mümkün mertebe yatarak dinlen. Allahın izniyle bu süreci atlatacaksın canım.
Cok cok tsk ederim cnm, ne güzel dısarıya helen şeyin ykAh canım çok geçmiş olsun yalnız değilsin ... Benim de 6.haftadan beridir kanamam var 9.haftadayim hala devam ediyor ama dışarı kan falan geldiği yok sadece adet dönümü gelince kahvrengi akıntı geldi onun dışında Allah'a sükur ne ağrı ne başka bisey var. Doktor progestan verdi günde 3defa iciyorum geçen çarşamba günü gittigimde kanama azalmıştı ama hala vardı sanırım 3.ay bitene kdr devam ediyormuş doğuma kadar kanamasi olan kadınlar bile varmış ama sağlıklı bebekleri olmuş .. Bol bol dinlenmen gerekiyor canım zor iş yapma hatta gerekirse hiç yapma dusunu da alırken aşırı sıcak suyla alma beline sıcak su degmemesine dikkat et çok daralınca ılık bir duş al dinlen tekrar ...
İyi düşün iyi olsun canım .. Sen ne kadar güçlüysen bebis de senden güç alacak.. Ben telkin ediyorum surekli "sen çok güçlü bir bebeksin yaşayacaksın çok sağlıklı bir bebek olacaksın diye her gün onunla konuşuyorum.. Bende ilk defa gecen çarşamba günü gordum o akıntıyı çok da telaş etmedim ilk duyduğumda bende burda konu açtım çünkü telaş etmiştim sonra dedim ki " doğacak ise zaten Rabbim ona can verecek " ben tedbir aldım takdir Allahın.. Ama lutfen moralini yüksek tut yoksa ne iyi beslenme olur ne güzel kan akışı olur ne de bebis iyi olur sen mutlu olduğun sürece bebis de sana tutunacak .. Peki sebebi neymiş söyledi mi doktor ?Cok cok tsk ederim cnm, ne güzel dısarıya helen şeyin ykher kanama gördüğümde oturup aglayasım gelio hasta olucam artık
İyi düşün iyi olsun canım .. Sen ne kadar güçlüysen bebis de senden güç alacak.. Ben telkin ediyorum surekli "sen çok güçlü bir bebeksin yaşayacaksın çok sağlıklı bir bebek olacaksın diye her gün onunla konuşuyorum.. Bende ilk defa gecen çarşamba günü gordum o akıntıyı çok da telaş etmedim ilk duyduğumda bende burda konu açtım çünkü telaş etmiştim sonra dedim ki " doğacak ise zaten Rabbim ona can verecek " ben tedbir aldım takdir Allahın.. Ama lutfen moralini yüksek tut yoksa ne iyi beslenme olur ne güzel kan akışı olur ne de bebis iyi olur sen mutlu olduğun sürece bebis de sana tutunacak .. Peki sebebi neymiş söyledi mi doktor ?
Hayır cnm kan uyuşmazlığımızda ykBende uc ay yasadim cnm kan uyusmazliginiz var mi esinle
Ck tsk ederim cnm, inşş bende kucağıma alırım saglıklaBenim bir akrabam gebeliginin 5 ayina kadar kanamasi vardi 2 bucuk aylik olana kadar normal adet oluyorum diyerekten hamile oldugunu bile anlamadi ve suan bebek dogdu 9 aylik masallah hic sikintisi yok gayet saglikli normal dogum yapti insallah sizinki de iyi olur ama tabiki ihmal etmeyin kendinize iyi bakip bol bol dinlenin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?