Gebelik ve bitmeyen kanamalar, geçmeyen korkular :(

İnşallah allah bağışlasın hepimizinkini sezeyan iyi bişey değilmiş onu anladım yapisiklik incelme yapıyor sonrada bir sürü sorun

Evet 3gun de bir insallah duzelir
Ben kanama olunca her gün vuruluyordum canım en son ki kanamada sadece bir tane vuruldum o da çok ciddiydi yine. Geçti kendiliğinden bir kaç gün içinde. Bebeğin iyi olduktan sonra korkma hiç. Bebeğine bişi olsa gebelik hislerini kaybedersin canım beni en çok rahatlatan bu oluyordu belirtiler olunca rahat hissediyordum kendimi. Öncekinden de biliyorum hiç hamile gibi değildim herkes sen Nasıl hamilesin diyordu meğer bebeğim canlı değilmiş

Cok buyuk bir acı allah bir daha yaşatmasın bugün bebeği gördük hareketleride iyi dedi progesta n kullanıyorum birde iğne tabi herşey Allahın elinde bilemiyorum artık kotu yorumları okumiyacagimbazı yorumlar çok acimasiz

Allah senden razı olsun canım desteğin için allah evlatlarına sağlık sıhhat versin

maşallah yavruna canım Allah esirgesin onu. Eğer Rabbim nasip edecekse ona yaşamayı her rahatsızlık olsa da ona bişi olmaz Allah'ın izniyle Rabbim korur yavrunu canım. Bizim de öyleydi kanamayla gidiyordum oynadığını görüp geliyordum bak şimdi 18 haftalık olduk çok şükür iyiyiz de ama doğup doğmayacağını yine Rabbim bilir canım dua edip bebişlerimizi düşünmekten başka yapacak bir şeyimiz yok ölümün kime ne zaman geleceği belli olmazmış hayırlısı diyip bebişlerimizle yola devam çok şükür :)

Canım benimde çok kanamam var suan aglamaktan ölüyorum ama çok oluyor dr plesenta previa dedi suan bebek iyi ama seninde cokmu olmuştu bir dayanaga çok ihtiyacım var
Canim oncelikle cok gecmis olsun.. Benim de kanamam fazlaydi moralini bozma. Iki hamileligimde kanamayla gecti biri 11 digeri 1,5 yasi da su anda. Su anda hatirlamiyorum bile o gunleri

Canim oncelikle cok gecmis olsun.. Benim de kanamam fazlaydi moralini bozma. Iki hamileligimde kanamayla gecti biri 11 digeri 1,5 yasi da su anda. Su anda hatirlamiyorum bile o gunleri
Canım çok teşekkürler ne güzel allah bagislasin tam geçti diyorum sızıntı gibi damla damla oluyor bebek iyi olsun ben onada katlanırım tabiki

Canım çok teşekkürler ne güzel allah bagislasin tam geçti diyorum sızıntı gibi damla damla oluyor bebek iyi olsun ben onada katlanırım tabiki
Merhaba Nasıl oldunuz ?kanama alanınız geçti mi? Kaç haftalık gebeydiniz acaba? Ben 9+4 günlük hamileyim. 3haftadır geçmeyen kanama alanım var rahimde...Bebek iyi ama sürekli ıstırahat veriyor doktor,rapor Dışarı gelen bi kanamam yok ... Benim gibi var mı arkadaşlar ?

Canim benim hic korkma bende boyleyim gunde 3 progestan kullaniyorum daha dun yine bir iki damla kan gibi birsey geldi bende tabi hemen tutustum bide bel.agrim var dr um düşük habercisi dikkatli olman gerekiyor dedi korkma ama cogu kadin boyle inan ki

Ben de aynen günde 3 kez vajinal yolla Protestan kullanıyorum. Sizin kanama alanınıZ nerede? Ne zamana geçer acaba ? Ben üzülüyorum bu duruma doyasıya sevinemedim hamile olduğuma bile

Benim de vardı kanama alanı bebeğin plesentasına 1,5 cm uzaklıktaydı çok ciddi kanamalar geçirdim ama 3,5 ayı atlattım geçti çok şükür. Bebeğiniz iyiyse kendinizi çok üzmeyin sadece dikkat edin yeter doktorunuzun verdiği ilaçları kullanın. Bana hem progestan hem proluton deput diye bir iğne vermişti ikisini birlikte kullandım sağ salim atlattık o günleri çok şükür darısı sizlere inşallah

Canım maşallah şuan aktif kanamam yok sadece 2yada 3gun kahverengi akıntı oldu progestan kullanıyorum iğne 3gun bir kanama alanı bebekle ilgili bir yerde değil fakat Dr her an büyük bir kanama olabilir kanama odağı var dedi cinse ilişki ağır kaldırma ve ikinma bunlar en büyük riskler

Ben de aynen günde 3 kez vajinal yolla Protestan kullanıyorum. Sizin kanama alanınıZ nerede? Ne zamana geçer acaba ? Ben üzülüyorum bu duruma doyasıya sevinemedim hamile olduğuma bile
Benim ultrasonda kanama gorunmuyor, ama geliyor yinede meret

Arkadaşlar size umut olsun diye yazmak istedim teyzemin doğuma kadar kanamasi durmadı hep yattı doktor harici evden cikmadi şuan oğlu 3 yaşında. Benimde ilk 3 ay düşük tehlikem vardı ara ara kanama oluyordu progestan kullandım ev isi yapmadım yemek dahi yapmadım elimden geldiğince dinlendim çok zor zamanlar yaşadım ama sukur oğlum 33 hafta 3 günlük oldu. Stres daha da etkiliyor biliyorum çok zor ama biraz rahat olmaya çalışın inşallah en kısa zamanda atlatırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…