Gebelik ve bitmeyen kanamalar, geçmeyen korkular :(

Hayır cnm kan uyuşmazlığımızda yk
Gecer cnm insallh kafana takma bebekte kesesinde bi problem yoksa yat dinlen sadece bende biliyorum ne gectim korkudan wc yw gidemiyodum bizde kan uyusmazligi vardi dr uc aya gcmesse igne olucksin dedi uc ay doldu gcmisti cok sukur allah bebegini ve seni korusun cnm

İnşallah canım, inşallah bebisini gorursun sağlıklı şekilde.. Bende endişe içinde girmiştim ama hem büyümüştü hemde kalbi 6.haftasına nazaran daha güçlü atıyordu :))) lutfen üzme kendini kanama olup da bebeğini kaybeden çok az kişi duydum ben .kese içi mi kese dışı mı kanama ?

Yk cnm kese ya da bebekte şimdiye kadar sorun olmadı inşş yine iyidir bebegim

Canım kese de de bebekten de kanama hic olmadı benim eşi yüzünden di ama p da yukarıya cıktı olmaması gerekiyor neden oluyor bilmioruz

Canım kese de de bebekten de kanama hic olmadı benim eşi yüzünden di ama p da yukarıya cıktı olmaması gerekiyor neden oluyor bilmioruz
Kese dışı kanamalardan çok fazla korkulmamasi gerektiği söyleniyor.. Sana bir örnek vereyim bi tanidigmizda kese içi kanama vardı 3.5 ay boyunca surdu ama şimdi 5 yaşında dünyalar tatlısı oğlu var :))) her kotu sey bizim başımıza gelecek diye bisey yok lutfen iyi düşün...peki başka bir doktora gittin kontrol ettirdin mi kendini ?

Bi kaçtane daha doktora gittim canım aynı şeyler kese iyi bebekten gelen biri yk ama düşük tehlikesi, 3,5 aylık oldum hala aynı seyleri yasıorum

İlk gebeliğim 5.haftada kahve akıntı ile başlayıp , 7.haftada kırmızı kana dönüşüp kalp durması sonucu kürtajla sonlandı.doktorum 8.haftayı atlatırsan kanamada olsa gebeliğin büyük ihtimal devam eder demişti.siz baya geçmişsiniz.çok zor olduğunu biliyorum ama lütfen sabredin.hiç bişey olmayacak Allahın izniyle...

Benim iki hamileligim de 5. Aya kadar kanamayla gecti. Cok sukur iki kizimi da saglikli bir sekilde kucagima aldim . Doktoruna mutlaka danış
ama moralini bozma.

Stres yapma cnm bebek buyudukce damarlari zedeliyo oda yapabilir dusunme cnm allah buyuk dunyada yiycek ekmegi varsa gelir yoksa sen istersen yerindenreq kipirdama elinden bisey gelmez
Haklısın cnm ama inan ki ck zor bi süreç, insan ne düşünmesi gerektiğini ne yapması gerektiğini bilmio ck tsk ederim, inşş güzel şeyler olur bende kucağıma alırım hayırlısıyla

Amin canım amin, keske herke sizin gibi lnusaa, bi arkadasım dogum yaptı hyrlı olsun diye aradım kanamaların devam ediosa sakın bişey alma şimdilik bebek için dedi icim paramparça oldu inşş iyidir bebegim ;(

Canım o arkadaşını bence arkadaşlıktan çıkar.Allahtan başka kimse bilemez yaşayıp yaşamayacağını.sen inanmaya devam edeceksin ki bebeğin senden güç alacak.dua et gerisini Allaha bırak..en hayırlısını o bilir..Rabbim şifa versin...

Âminn cnm inşş, gercekten ck tsk ederim kim ne derse desin, inşş saglıkla alırım kucağıma

Aynı durum bende de var. ilkinde çok aşırı değildi hemen doktora gittim rahim içinde Bebeğe biraz uzakta kanama başlamıştı hastanede kaldım o gece iğne serum verdiler. Evde de iğneye devam ettim. 6 günde geçmişti. Sonra çok nadir kahverengi lekelenmem oldu. Tam geçti derken iyiyim derken bir gün dışarı çıkayım dedim çıktım kanama başlamış ama ben akıntıdır diyorum sonra baktım olacak gibi değil çok yoğun. Bir giyinme kabinine girdim baktım her yerim kan olmuş. Kesin gitti dedim pantolonum batmıştı çünkü. Eşimi aradım hemen doktora gittik. Bebek iyi yine aynı yerde kanama olmuş. 6 gün içinde o da geçti. Bir kaç gün sonra kahverengi lekelenmem başladı bu kez 10 günden fazla sürdü daha yeni geçti. Bu süreçte doktora gittim Bebek iyi kanama alanı yok içeride dedi doktor. Dün yine gittim neden olmuştur o lekelenme dedim. Zorlamışsındır kendini dedi. Ben o ara çok stresli zor günler geçirdim ondan olduğunu düşünüyorum. Şu an ben de 15. Haftadayım. İnsan yoruluyor gerçekten. Doktora gidip gelmekten yoruldum bebeği kaybetme korkusundan mahvoldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…