- 21 Ocak 2016
- 405
- 314
- 103
- 46
- Konu Sahibi dandikbebe1
-
Canım benimde çok kanamam var suan aglamaktan ölüyorum ama çok oluyor dr plesenta previa dedi suan bebek iyi ama seninde cokmu olmuştu bir dayanaga çok ihtiyacım varBenim iki hamileligim de 5. Aya kadar kanamayla gecti. Cok sukur iki kizimi da saglikli bir sekilde kucagima aldim . Doktoruna mutlaka danış
ama moralini bozma.
geçmiş olsun,kaçıncı haftadasınız?Canım benimde çok kanamam var suan aglamaktan ölüyorum ama çok oluyor dr plesenta previa dedi suan bebek iyi ama seninde cokmu olmuştu bir dayanaga çok ihtiyacım var
Canım kaç aylık hamilesin,benimde kısmi plesenta previa var yani ucu kapatıyor rahim ağzını.ama şükür kanamam yok.doktor sadece ağır iş yapma ağır kaldırma bir sorun olmaz dedi.senin tam mı kapatıyorCanım benimde çok kanamam var suan aglamaktan ölüyorum ama çok oluyor dr plesenta previa dedi suan bebek iyi ama seninde cokmu olmuştu bir dayanaga çok ihtiyacım var
12hafta bitmek üzere ama bugün yine kanamam oldu dr bu teşhisi koydu o değilde kanama cokgeçmiş olsun,kaçıncı haftadasınız?
benim de 7-8 aya kadar kanamalarım devam etmişti.hatta 7 aylıkken de pres.previa dendi ama doğuma kadar değişebilir dedi doktorum...kanamanız devamlı mı oluyor? benim mesea 2-3 hafta oluyordu sonra bayaa regl kanaması gibi bir anda geliyordu...buna rağmen çok şükür oğlum sağlıkla doğdu şimdi 6 yaşında..
moralinizi bozmayın..
Decamlı değil iki hafta önce olmuştu ilaç kullandım geçmişti bugün yine yoğun bisekilde başladıgeçmiş olsun,kaçıncı haftadasınız?
benim de 7-8 aya kadar kanamalarım devam etmişti.hatta 7 aylıkken de pres.previa dendi ama doğuma kadar değişebilir dedi doktorum...kanamanız devamlı mı oluyor? benim mesea 2-3 hafta oluyordu sonra bayaa regl kanaması gibi bir anda geliyordu...buna rağmen çok şükür oğlum sağlıkla doğdu şimdi 6 yaşında..
moralinizi bozmayın..
12hafta bitmek üzere ama bugün yine kanamam oldu dr bu teşhisi koydu o değilde kanama cok
gebeliğin sonuna kadar pres.plev. devam edecek diye bir durum yok,son aylar tehlikeli sadece kanamadan dolayı..ama sizin daha çok var.:)Decamlı değil iki hafta önce olmuştu ilaç kullandım geçmişti bugün yine yoğun bisekilde başladı
korkuyor elbette insan ama kanama yeri farklıysa sorun olmaz inşallah.Benimde bebekten alakasız bir yerde allah razı olsun allah bağışlasın yavrunuzu foş foş gelince bitti artık herşey diye düşündüm
Amin çok teşekkürlerkorkuyor elbette insan ama kanama yeri farklıysa sorun olmaz inşallah.
hep olumlu düşünün..
amin hepimizin yavrusnu bağışlasın bizlere..
Benim de öyleydi Bebek'ten alakasız bir yerde oluyordu kanamam. Bebeği kaybettim kesin diyerek gidiyordum ama bebeğim hep iyiydi. şimdi 18 haftalığız çok şükür toparladık biz. Darısı size inşallah. Sağlıklı bebişlere bişi olmazmış zaten kolay kolay sağlıklıysa dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz öyle ki 9 ay yatan bile varmışBenimde bebekten alakasız bir yerde allah razı olsun allah bağışlasın yavrunuzu foş foş gelince bitti artık herşey diye düşündüm
Çok teşekkürler inan moralim çok bozuk ağlıyorum saatlerdir birde bir sürü yorum okudum dahada yıkıldım. maşallah Allah kucagimiza almak nasip etsin erkek bebeklerde oluyormuş tıbben iri oldukları için kizimda olmamıştı çok moralim bozukBenim de öyleydi Bebek'ten alakasız bir yerde oluyordu kanamam. Bebeği kaybettim kesin diyerek gidiyordum ama bebeğim hep iyiydi. şimdi 18 haftalığız çok şükür toparladık biz. Darısı size inşallah. Sağlıklı bebişlere bişi olmazmış zaten kolay kolay sağlıklıysa dikkat ettiğiniz sürece bir şey olmaz öyle ki 9 ay yatan bile varmış
Benim bebeğimde erkek :) ondan mı oldu acaba ki.. Amin Rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımızla güzel bir ömür inşallah.. Hiç ağlamayın üzmeyin kendinizi hayırlısı olsun diyin. Rabbim eğer evlatlarımızı bizden alıyorsa mutlaka hayır vardır onda. Ben ilk gebeliğimde düşük yaptım o Zaman çok araştırmıştım sağlıksız Bebeklerin yaşama şansı yokmuş zaten. Ama bebek sağlıklıysa da kolay kolay bişi olmazmış. Böyle düşünün hamileliğinizin tadını çıkarın. Bi de kızınız varmış onu da üzmeyin. İnternette çok takılmayın bu süreçte çünkü çok fazla olumsuz örnek var. Ben ilkinde çok üzülmüştüm bu yüzden. Kötü örnekleri okudukça bunalım geçiriyordum. Bulantınız falan oldu mu bu aradaÇok teşekkürler inan moralim çok bozuk ağlıyorum saatlerdir birde bir sürü yorum okudum dahada yıkıldım. maşallah Allah kucagimiza almak nasip etsin erkek bebeklerde oluyormuş tıbben iri oldukları için kizimda olmamıştı çok moralim bozuk
Kizimda çok oldu etten sütten herseyden kusuyordum bu gebeligimde çok çok az bulantim oldu sabahları biraz.hapsuruyorum çok felaket şekilde doktor bunun ikinmaya yol açtığını bu yuzdende bişey yapamıyorum tabikiBenim bebeğimde erkek :) ondan mı oldu acaba ki.. Amin Rabbim hepimize nasip etsin evlatlarımızla güzel bir ömür inşallah.. Hiç ağlamayın üzmeyin kendinizi hayırlısı olsun diyin. Rabbim eğer evlatlarımızı bizden alıyorsa mutlaka hayır vardır onda. Ben ilk gebeliğimde düşük yaptım o Zaman çok araştırmıştım sağlıksız Bebeklerin yaşama şansı yokmuş zaten. Ama bebek sağlıklıysa da kolay kolay bişi olmazmış. Böyle düşünün hamileliğinizin tadını çıkarın. Bi de kızınız varmış onu da üzmeyin. İnternette çok takılmayın bu süreçte çünkü çok fazla olumsuz örnek var. Ben ilkinde çok üzülmüştüm bu yüzden. Kötü örnekleri okudukça bunalım geçiriyordum. Bulantınız falan oldu mu bu arada
Ne güzel hiç yoktan o açıdan rahatsın ben çok kötü çektim bulantıyı dediğiniz gibi et süt yumurta bütün yemekler iğrenç geliyordu yemiyordum. Rüyamda süt içtiğimi görmüştüm eşime söyledim aldı geldi içeyim dedim bütün gün çıkardım. Gebelik belirtilerin varsa çok dert etme kendine gebelik belirtileri bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş :) o hapşırma bende de oluyordu ben de çok korkuyordum ama engel de olamıyorsun çaresi varsa bir şey önersin doktor benim çok sık değildi günde üç dört kez oluyordu onda da kendimi sıkmıyordum o daha tehlikeli olduğu içinKizimda çok oldu etten sütten herseyden kusuyordum bu gebeligimde çok çok az bulantim oldu sabahları biraz.hapsuruyorum çok felaket şekilde doktor bunun ikinmaya yol açtığını bu yuzdende bişey yapamıyorum tabiki
Bişey vermedi hapsuruk için canim benim günde 20yı geçiyor maalesefNe güzel hiç yoktan o açıdan rahatsın ben çok kötü çektim bulantıyı dediğiniz gibi et süt yumurta bütün yemekler iğrenç geliyordu yemiyordum. Rüyamda süt içtiğimi görmüştüm eşime söyledim aldı geldi içeyim dedim bütün gün çıkardım. Gebelik belirtilerin varsa çok dert etme kendine gebelik belirtileri bebeğin sağlıklı olduğunu gösterirmiş :) o hapşırma bende de oluyordu ben de çok korkuyordum ama engel de olamıyorsun çaresi varsa bir şey önersin doktor benim çok sık değildi günde üç dört kez oluyordu onda da kendimi sıkmıyordum o daha tehlikeli olduğu için
Alerji mi oluştu acaba canım bir şeye karşı hamilelik ne zor bir süreçmişBişey vermedi hapsuruk için canim benim günde 20yı geçiyor maalesef
Aynen allerjim var benim gibi kanaması olup sonra bebeğini sağlıkla kucağına alan varmiki bildiğin regl gibi yoğunAlerji mi oluştu acaba canım bir şeye karşı hamilelik ne zor bir süreçmişsürekli bir sorun yaşıyoruz
Varmış canım benim iki tane halamda olmuş 9 ay kanama yaşamışlar ama bebekleri sağlıklı doğmuş şimdi kocamanlar. İğne verdiler mi sana canımAynen allerjim var benim gibi kanaması olup sonra bebeğini sağlıkla kucağına alan varmiki bildiğin regl gibi yoğun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?