gebelik ve böcekler

Bugulugun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2014
77
67
33
merhaba kızlar
hamileyim 3.ayim icindeyim.hamileyken sivrisinek sokmasi cok zararli olabiliyormus.kac gundur beni birseyler isiriyor.pencerelerde telde var ama yinede nerden geliyorlar anlamadim.normal böcek ilaclarini kullanmaya cesaret edemiyorum zararli olabilir diye,ama prize takilanlar hakkinda bir bilginiz varmi?kimyasal madde yayarlarmi etrafa.nasil kurtulacam böcek sokmalarindan yardimm!

Bence o prize takılan kimyasal ilaçlar, sineğin, böceğin ıssırmasından daha tehlikeli.
Belki ses dalgası yayıp, haşere kaçıranlar bir seçenek olabilir.

O çat çat lambalar :) ismini bilmiyorum ama sinek öldüren lambalar varya sinek gelince çaat diye elektrik çarpıyo. Bence sizin için en uygunu o

Sonik sinek kovucu diye bakabilirsin netten. Sadece elektrikle çalışıyor ama yine sorun bir mahsuru olur mu sizin için.

Acık alanda sinek gelmesin diye fesleğen kullanırlar. Cafelerde masaların üstünde oluyor genelde. Birkaç saksı alıp deneyin isterseniz. Hem zararsız da.

Fesleğen alın kesinlikle. Hem mis gibi kokuyor kokusu yayılıyor, hem de gerçekten sinek böcek uğramıyor. Yıllardır fesleğen vardır evimizde, hiç sinek böcek olmaz..

Ben de olgunlaşmamış limona batırılan karanfillerin işe yaradığını okumuştum. Bildiğim kadarıyla nane yağının kokusundan da kaçıyorlar.

Canim o virus (zika) bizim ulkenin sineklerinde yok henuz korkma :)

Böcek fobin olduysa ev turu her bocek icin pudra sekeri ve eczaneden alacagin borik asiti karistir, az az köpük tabaklara ya da uygun minik kaplara koy şüpheli yerlere birak. Sağlıga hic bir zarari yok.

Gelelim sineklere en guzel sinek kovucu feslegen bitkisi evde her odada bulundurabilirsin.

Ya da yarim limonun ustune karanfiller sapla, odana koy.

Pet şişeyi ortadan kesip ust kismi huni gibi alt kismin icine cevir ve içine şekerli su koy. Sinekler gelince icine dussun :)

Yatagina cibinlik yapabilirsin bir de prensesler gibi olursun hem

Limona 8-9 tane karanfili batırın alın yanınıza koyun hicbir sinek gelmiyor.
Kabuklarını soyup üzerine karanfiller de atarak odanızın hos kokmasını ve sineklerin gelmemesini de saglayabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…