Merhaba hanımlar, ben 7 haftalık gebeyim. Evimde dünyalar tatlısı 2 tane kedim var.. biri fındık diğeri badem :)) ikisi de bana aslında anne olmayı 2 senedir öğretti diyebilirim. Tuhaf gelebilir ama onları beslemeye başladıktan sonra daha merhametli, daha duyarlı ve sorumluluk sahibi oldum. Onları “annnecimmm” diye seviyorum 
Kedi beslememiş veya hoşlanmayanlara garip gelebilir ama onlardan ayrı kalma fikri beni aşırı üzüyor. Toksoplazma testim yapıldı ve negatif çıktı, yani 2 senedir benimle olan kedilerimden bu zamana kadar bulaşmamış. Zaten 2si ev kedisi, dışarı asla çıkarmıyorum ve hep kuru/konserve mamalarla besleniyorlar. Çiğ et asla vermedim. Aşıları da yapılıyor düzenli.. doktorum kedili gebeliklerden hoşlanmıyorum dedi ve en azından geçici bir süre onlardan uzak durmam gerektiğini söyledi. Tabi ben onları vermeyi aklımın ucundan bile geçirmedim. Nasipse bebeğimi kedilerimle büyütmek istiyorum. Merak ettiğim, kedili bir evde hamilelik geçirip hiç de sorun yaşamamış olanlar var mı? Biraz arkamda destekçi arıyorum galiba. Annem bile ver şunları kurtul diyor