- 12 Temmuz 2022
- 25.018
- En iyi cevaplar
- 3
- 80.786
- 528
- Konu Sahibi Orangegreysky
Günaydın herkese. Yaklaşık 6 senedir aynı yerde çalışıyorum. Şefimle aramız gayet iyidir yani işte iş ama iş sonrası dertleşiriz de, arkadaşız. Ama konu çocuğa geldiği zaman içim rahat değil. Laf arasında sürekli yok canım ne çocuğu ne gerek var deyip gülüyor. Şakaya vuruyor ama doğum iznine çıktığımda hakkımın yeneceğini düşünüyorum çünkü çalışan bi başka ekip arkadaşımıza böyle yaptılar. Terfi alacaktı, zam alacaktı, izne çıkacak dönünce yapalım dediler ki bunu dediklerinde izne çıkmasına daha aylar vardı. Döndüğünde de tahmin edersiniz ki yapmadılar. Bir başka ekip arkadaşımız izne çıktığında onun işlerini ekibe yeni birini alarak aktardık, haliyle o anne arkadaşımız işe döndüğünde ne iş versek bilemedik. Farkındayım işlerin yürümesi için illaki birileri alınacak ama en başta çocuğa gerek yok çocuk olunca izin olur bak çok uzun süre dendikten sonra hakkımın yenmesini istemiyorum. İşimden memnunum bana katkıları baya çok o yüzden çıkmak da istemem açıkçası, başka nasıl çözülebilir bu potansiyel mobbing? Siz gebelik öncesi ya da sonrası mobbinge uğradınız mı?