• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Berazberaz

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
177
91
18
kızlar dünde konu açmıştım.4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor bi türlü etrafındakiler sanki hamileliklerini beneklerini gözüme sokuyor sıkıldım 2 defa düşük yaptım sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu çok bunalımdayım ne yapmalıyım bana fikir verin kendi nasıl oyalarım?

Stres yapmayın öncelikle...hobiler edinin kurslara gidin. Kitap tarzınız ne bilmiyorum ama cok güzel kişisel gelişim tevekkül kitapları var onları okursanız da kafanız dagılır

Bu kadar stres yapmayın. Bence kimse gözünüze sokmuyor siz alınıyorsunuz bu duruma psikolojiniz bozulmuş haliyle.. öncelikle bir yardım alın kendinizi toplayın. Bebek için de strese girmeyin bir sorununuz yoksa olur elbette..

stres yaptıkça olmaz zaten kendini biraz rahat bıraksan inan herşey yoluna girecek. şunu anladım herşeyin bir zamanı var canım o zamana kadar ağla yalvar bağır çağır hiç bir şey değişmiyor

Neden olmadığı konusunda doktorlar ne diyor? Hsg çektirdin mi? Sana tavsiyem üniversite hastanesine git iyi bir doktora ilk önce hsg çektir. Adetinin 2. günü hormonlarına baktır. Sonra doktora tahlillerinle git. Hiç üzülme birçok kişi bu şekilde olup aslında basit birşeyden dolayı hamile kalamıyor. Eşin sperm tahlili yaptırsın. Belki düşükten sonra kürtaj oldun ulaşımda sıkıntı var. Belki hormonlarından dolayı düşük yaptın progesteron kullanman gerekiyordu. Canını sıkma biran önce tahlillerini yaptır üniversitede doktora git. Belki en basitinden aşılama ile tutacak birçok kişinin tutuyor. Belki tüp bebekle ama daha önce olmuş olması çok önemli birşey. Daha önce 2 kere hamile kalmışsın buna doktorlar çok önem veriyor. Normal doktorlar birşey yok deyip yolluyor savıyorlar. Moralini bozma boşyere vakit kaybedip her ay bunalıma girme. Tavsiyeme kulak ver. Dediğim gibi birçok kişi aynı durumda tedavi ile hamile kalıyor hemen.

kızlar dünde konu açmıştım.4 yıllık evliyim çocuğum olmuyor bi türlü etrafındakiler sanki hamileliklerini beneklerini gözüme sokuyor sıkıldım 2 defa düşük yaptım sürekli ağlıyorum psikolojim bozuldu çok bunalımdayım ne yapmalıyım bana fikir verin kendi nasıl oyalarım?
doktor ne diyor

Merhaba yenı üye oldum çok hakım değilim teknik bilgilere. Neyse benımde sorum şöyle; adetlerım düzensizdir son 6ayda 18-25gun arası adet görmüştüm şuan 29gun oldu ve 3aydır korunmuyorum sabah test yaptım negatif. Sizce ne yapmalıyım ?

Merhaba yenı üye oldum çok hakım değilim teknik bilgilere. Neyse benımde sorum şöyle; adetlerım düzensizdir son 6ayda 18-25gun arası adet görmüştüm şuan 29gun oldu ve 3aydır korunmuyorum sabah test yaptım negatif. Sizce ne yapmalıyım ?
Bence doktora git hormon tetkiki yaptır kanda betahcg ye de bakarlar

Merhaba benm beta hcg 0.119 cikti bi onceki sonuc 0.100du yukselme olmus gebelik varmidir tekrardan yaptirmam gerekir mi :)

Seni böyle mutsuz eden insanları hayatından çıkar öncelikle ve kendini başka şeylerle meşgul et, peki neden düşük yaptığını araştırdın mı

Düşük yaptığına göre hamile kalabiliyorsun. Düşüğün sebebini araştırmalı Dr un ki araştırmıştır mutlaka. İnsan çocuk isterken hassaslaşıyor. Kimsenin ne çocuğunu ne de hamileliğini senin gözüne sokacak hali yok bence. Bu övünülecek değil doğal bir döngü sonuçta. Önemli olan hormonlarla duyguların doğru orantılı olduğunu bilip bu dönemlerde mümkün olduğunca dikkatini başka yöne kaydır. Aklına geldikçe başka şeyler düşün. Hayırlısı olsun

Back
X