Gebelik

23Eda23

Üye
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2017
130
40
13
29
Mrb arkadaslar bnde pco var 1 aydır glifor 850 kullaniyorum bu ilaci kullanipta ilk ayinda gebe kalan oldumu hic bide gebelik olusmussa adet 1 yada 2 gun gecmisse bile belli olur mu bilen varmi aranizda acaba

Glifor mucizeler yaratmaz hem de herhangi bir şeker hastaliginiz yoksa kullanmak çok doğru değil. Pco tedavi edilemeyen bir hastalık. Belki başka bitkisel tedaviler veya yumurta takibi yaptırabilirsin o şekilde hamile kalabilirsin.
Diğer sorun için adetin geçtiyse artık idrar testinde bile çıkması lazım. Kan testinde kesin çıkar zaten.

Glifor mucizeler yaratmaz hem de herhangi bir şeker hastaliginiz yoksa kullanmak çok doğru değil. Pco tedavi edilemeyen bir hastalık. Belki başka bitkisel tedaviler veya yumurta takibi yaptırabilirsin o şekilde hamile kalabilirsin.
Diğer sorun için adetin geçtiyse artık idrar testinde bile çıkması lazım. Kan testinde kesin çıkar zaten.
Seker hastalıgim yok doktor pco icin verdi 2-3 yil kullanman lzm dedi arastirdm bide burada da sordm glifor pco icinde kullaniliyomus bilmiyorum artik ne yapacagimi

Kizkardesim bu ilaci kullandi,ilk ayinda hamile kaldi ama şapşal 12 haftalikken hamile oldugunu farketti.Doktoru ilk ay farkedemedigi icin tarlusal kullandi...Sonuc cok sukur simdilik saglikli giden bir gebeligi var...Allah sizlere ve tüm isteyenlere de saglikli bebeler versin insallah....

Bende kullanalı yaklaşık 15 gün olmuştu gebe olduğumu öğrendim aynı ay soğan kürüde yapmıştım birde 40 kere meryem süresini okumuştum canım Allah nasip kısmet edince oluyor bol bol dua et

Ben de ilkbahar gebe kalanlardanım çok şükür yaninda inofolic combi de kullandım pco varsa yumurta takibi yada evde ovu testleriyle gününü yakalarsan daha iyi olur malum bizim yumurtlama zamanı karısık

Back
X