Gebelik

Hmyrasntrk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2018
21
3
36
30
Kızlar bir konuda derdimi paylaşmak istiyorum sizinle ;
Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim

Ben hamile olmak istiyorum 6 ay oldu evleneli ama hala kalmadım sizce acele mi ediyorum yoksa zamanı mi vardır sigara kullanıyorum onun etkisi mi var şüphem oldu birkere kadın doğuma acile gittim muayene oldum bir sıkıntı olsaydı benle çıkardı dimi sizce napmaliyim
Bence acele etmiyorsun. Bende 4 aylık evliyken gittim 8 aylık evliyim dedım. O gün bugündür de hep tedavıdeyız. İyiki de erken farketmişiz dedik. Bende sorun yok eşimde ama o tedavi oldu. En son tüp bebege karar verdik 4 kez yaptırdım 1 kez hamile kalabılfım o da düştü zaten. Hakkında hayırlısı canım. Kadın dogum git kontrol ettir kendını eşinde üroloji ye gitsin. Bir sey yoksa da içiniz rahat olsun

Bence acele etmiyorsun. Bende 4 aylık evliyken gittim 8 aylık evliyim dedım. O gün bugündür de hep tedavıdeyız. İyiki de erken farketmişiz dedik. Bende sorun yok eşimde ama o tedavi oldu. En son tüp bebege karar verdik 4 kez yaptırdım 1 kez hamile kalabılfım o da düştü zaten. Hakkında hayırlısı canım. Kadın dogum git kontrol ettir kendını eşinde üroloji ye gitsin. Bir sey yoksa da içiniz rahat olsun

Kadın doğumun aciline gitmistim isimden dolayı gidemedim şüphe vardı gebelik testi yaptı ayriyeten alttan kontrol etti ve ultrason da bakti peki kalmamda bir problem var mi dedim yok dedi acele etme 6 aylık evlisin daha dedi

Kadın doğumun aciline gitmistim isimden dolayı gidemedim şüphe vardı gebelik testi yaptı ayriyeten alttan kontrol etti ve ultrason da bakti peki kalmamda bir problem var mi dedim yok dedi acele etme 6 aylık evlisin daha dedi
Doktorlar 1 yıl bekletir. Sigarayı kesınlıkle bırak bebek ıstıyorsan.

Çünkü benim tek ailem esim ondan başka kimsemyok dayanagim olsun istiyorum esim de çok istiyor ona hayalini gerçekleştirmek istiyorum

Daha çok erken bu düşünceler için. Evliliğin tadını çıkarın. Bir süre daha bekleyin. Sonra detaylı tahlil yaptırırsiniz. Yeni evliliğin kıymetini bilin. Gezin tozun. Bir daha bu günler geri gelmiyor ah ah efkarlandim. Nerdeyse üç yıldır sinemaya bile gitmiyorum :( başbaşa yemegi ne zaman yedik son olarak hatırlamıyorum. Çocuk çok güzel ama acele etmeyin. Her şeyin tadını zamanında çıkarın genç ve enerjikken. Allah hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah :)

yaşınız kaç acaba ? gençsenzi acele etmeyin 30 lara yakın ve üstündeyse gidin görünün..doktor kontrolünde gebe kalın.. belki eşinizde bir problem vardır,oda muayene olsun..

acilden muayene ile sıkıntı çıkar mı ciddi misin bunu sorarken ?
sıkıntı olsa sadece senden kaynaklı mı olacağını düşünüyorsun, erkek kaynaklı olamaz mı?
doktorlar 1 sene evlilik öncesinde pek ciddiye almıyorlar

ben 5 senedir kalamadım , 6 ay ne ki?
yaşın küçük heralde

cocuk olmamasının zibilyon sebebi olur
öyle acilden denk gelen dr muayenesi ile anlaşılmaz şekerim

Back
X