- 23 Şubat 2023
- 188
- 36
- 28
- 22
- Konu Sahibi sedanur_06
-
gebelik olmasi biraz zor degilmi ki adete 1 gun kala demisinizKızlar yardımınıza ihtiyacım varadetime bir gün kala ilişki oldu hemen gecikti ve bugün 9 gün geçti kasıklarım 3 gündür çok ağrıyo test yaptım negatif kan testim 0.16 çıktı oda negatif acaba kaç gün sonra bidaha yapsam testi bide bu durumda olan varmı
İmkansız değil canım ben oğluma adetime çok yakın bir tarihte hamile kalmıştım bat 1 hafta geçene kadar test negatiftigebelik olmasi biraz zor degilmi ki adete 1 gun kala demisiniz
Merhaba bebeğin haftasını nasıl düzenlediler peki bende aynı durumdayımİmkansız değil canım ben oğluma adetime çok yakın bir tarihte hamile kalmıştım bat 1 hafta geçene kadar test negatifti
yaaa oylemiİmkansız değil canım ben oğluma adetime çok yakın bir tarihte hamile kalmıştım bat 1 hafta geçene kadar test negatifti
Geç döllenme demişti usg de geriden geliyordu usg de kaç uyumlu görülüyorsa sat ı o şekilde girmişti doktorMerhaba bebeğin haftasını nasıl düzenlediler peki bende aynı durumdayım
Teşekkür ederim bakalım benim durumum nasıl olacak ilk defa geliyor başıma testler şuan pozitif kan testi de umarım güzel çıkar endişeliyim birazGeç döllenme demişti usg de geriden geliyordu usg de kaç uyumlu görülüyorsa sat ı o şekilde girmişti doktor
aynen öyle canım olacağı varsa oluyor yumurtlama günlerini tabiki değerlendir ama onun dışında da hamile kalınabiliyor yani sen denemeye devam edebilirsin yumurtlama geçse biledogru haklisiniz olacagi varsa her turlu oliyo benim doktorlar bi gun tutturdular o gunu takip et demekten vazgevmediler
ben adete 10 gun kala birakiyom cnm valla en fazla 1 hafta diyimaynen öyle canım olacağı varsa oluyor yumurtlama günlerini tabiki değerlendir ama onun dışında da hamile kalınabiliyor yani sen denemeye devam edebilirsin yumurtlama geçse bile
Adete 3 gün kala ilişki yaşadığınızı biliyorsunuz o yüzden geç döllenmedir büyük ihtimal Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin bu yoldaTeşekkür ederim bakalım benim durumum nasıl olacak ilk defa geliyor başıma testler şuan pozitif kan testi de umarım güzel çıkar endişeliyim biraz
Amin çok teşekkür ederimAdete 3 gün kala ilişki yaşadığınızı biliyorsunuz o yüzden geç döllenmedir büyük ihtimal Allah sağlıkla ilerlemeyi nasip etsin bu yolda
Ovülasyon testi mi kullanıyorsun nerden biliyorsun belki daha geç yumurtluyorsundurben adete 10 gun kala birakiyom cnm valla en fazla 1 hafta diyim
bn zaten erken adet oluyom cnm 23.24 gunde falan adet bitiminden 1 hafta boyunca duzenli iliski oluyo sonrasi evet yumurtlama gunumu takip ediyom zaten tedavi goruyordum bu ay biraktim birde benim adete 1 hafta kala asiri isteksizlik oluyo cnm yaaOvülasyon testi mi kullanıyorsun nerden biliyorsun belki daha geç yumurtluyorsundur
Benim de isteksizlik oluyor haklısın ama dene birkaç ay, o zaman yeni evliydim oğlum nasıl oldu anlamadım hemen hamile kalmıştım şimdi 2. yi istiyorum yaş gitti öyle kolay olmuyor bakalım olacak mı nasip, Allah isteyen herkese nasip etsinbn zaten erken adet oluyom cnm 23.24 gunde falan adet bitiminden 1 hafta boyunca duzenli iliski oluyo sonrasi evet yumurtlama gunumu takip ediyom zaten tedavi goruyordum bu ay biraktim birde benim adete 1 hafta kala asiri isteksizlik oluyo cnm yaa
amin cnm saol❤Benim de isteksizlik oluyor haklısın ama dene birkaç ay, o zaman yeni evliydim oğlum nasıl oldu anlamadım hemen hamile kalmıştım şimdi 2. yi istiyorum yaş gitti öyle kolay olmuyor bakalım olacak mı nasip, Allah isteyen herkese nasip etsin
Ya ben testleri genelde hep geç yapıyorum ilk idrarla değil bi alakası varmı peki1 hafta sonra tekrar yapabilirsiniz
Geç dölenmede en son ne zmn belli oluyor gebelik bilginiz varmı ilişkiden 9 gün geçtiGeç döllenme demişti usg de geriden geliyordu usg de kaç uyumlu görülüyorsa sat ı o şekilde girmişti doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?