Gebelik

Çocuğum yoktan sonrasını kaile bile almadım inanınki, bilmediğiniz konulara yorum yapmayın ki ilerde büyük konuştum demeyin
bu da bir tercih.
bazi insanlar anne olmadan önce hayatinin cocuksuz geçen kısmını guzelce gecirmeye, kendi parasını kazanmaya, kenara köşeye para atmaya ve olur da yarin bir gün eşinden esasli bir kazik yerse o evde kalmak ya da anasina babasina, abisine vs sığınıp cocuklarini rezil etmemek icin koluna bir altin bilezik takmak isteyebilir.
cok anlasilmaz bir istek olmasa gerek

Ah kusura bakmayın, siz hayatın sillesini epey sert yediniz anlaşılan, öyle ki gençlere epey doluluğunuz var , merak ettim de kaç yaşında evlenip anne oldunuz?
E siz 24 yaşında anne olmayı bir bok mu sanıyorsunuz. Ban yemeyi göze aldım bu cümleyi kullanacağım ohhh. Terbiyesizlik had safhada senin büyüteceğin çocuktan ne olur ki ? Sizin gibi insanlara bir yandan acıyorum bir yandan da böyle bilmiş bilmiş konuşunca gebertesim geliyor hepinizi

Sen kimsin saygısız terbiyesiz , benim büyüteceğim çocuğun eline düş inşallah

Sen kimsin saygısız terbiyesiz , benim büyüteceğim çocuğun eline düş inşallah

ben kaçıyor gibi evlilik yapmadım hanımefendi, okudum mesleğim elimde evlenip iki evlat sahibi olmak benim tercihimde , kimsenin diline meze değil benim tercihim

Gebertesi geliyormuş sen kimsin, küfrü edip terbiyesiz ilan edecek kadar zekasızsın, dön bak bakalım tek bir saygısızlığım olmuşmu konuşmada , git eğitil de gel

Arkadaşım, bende diyorum ki. Ben hemşireyim allaha çok şükür oludum mesleğim elimde yarın öbür gün kocamdan kazık yersem, hafi atamayı bekleyemedim özelde bir işe girip evlatlarımı bakarım, hiç olmazsa üniversite mezunuyum markette öalışırım onlar için,

İşte bakın bu koca paragraf neyle sonlandı, bence, sizce bu. Bende de değil. Ben hala eşimle aynı heyecanı taşıyorum, hala çok mutlu bir evliliğim var. Sizin mutlu oldupunuz hayatla başkasınınki bir olmak zorunda değil , bende böyle hayattan memnunum yaşıyorum, kendi doğrularınızı genelleme yapamazsınız ki herşey herkes için geçerli değil

Gebertesi geliyormuş sen kimsin, küfrü edip terbiyesiz ilan edecek kadar zekasızsın, dön bak bakalım tek bir saygısızlığım olmuşmu konuşmada , git eğitil de gel
Terbiyesizlik yaparsan sana böyle haddini bildirirler işte. Mahalle karısı gibi konuşma karşımda

Sizin kafa baya going To go
Ben mutsuz bir evliliğim var demiyorum, çocuklu evlilikle çocuksuz evlilik bir değil diyorum. Hayır aynı diyenlerin de çocuksuz evliliği sıkıcı ve monotondur. Zira çocuklu evde rahat rahat her yerde sevişemez, gece yarılarına kadar dışarda kalamaz, hadi haftasonu baş başa bir yerlere gidelim diye ani plan yapamazsın. Heyecanı azalıyor yani.
Bu arada sürekli bu en mutluyum en meslek sahibiyim en iyi evlilik bende falan ispatları da hep yaştan işte. Olgunlaşmadan anne olmuşsunuz. Şimdi böyle ispat çabasına giriyorsunuz.
Ben üniversiteyi okuduktan sonra koşa koşa evlenmek yerine pek çok şey yaptım, 27imde eşimle tanıştık. Yine acele etmedik bak. 2,5 sene o tatil senin bu bar şenlik benim gezdik. Evlenince de öyle hemen ilk aydan korunma nedir bilmeden çocuk işine düşmedik. 1,5-2 sene korundum. Gezdim tozdum, evlilik hayatını çocuksuz doya doya yaşadım. 32imde doğurdum evladımı. Şimdi kimseye bir şey ispat etmeye çalışmadan stabil hayatım başladı. Neden ama en mutlu benim en güzel evlilik benim çocuk şahane diye gezmiyorum peki biliyor musun? Aklımda gençlikten kalan yok. Bekarlığımı da doya doya yaşadım evliliğimi de. Çocuk için acele etmediğim için de şimdi böyle hırçın tepkiler vermiyorum.

Üç kelime ingilizce bilginizle kattığınız hava sizi kültürlü yapmadı üzgünüm, bana göre de sizin yaşantınız yanlış, bu sizin hayatınızı size göre yanlış yaptı mı? Ben sizin yaşantınızı eleştirmiyorum bu sizin tercihinizmiş böyle yapmışsınız böyle mutlusunuz, bana düşen bişey yok. Benim hayatımda bana göre bu şekilde güzel , peki size göre ne var bunda?

Ben bu devirde 25ten önce çocuk yapanların gençliğini ziyan ettiğini düşünüyorum. Üzülüyorum Allah Allah. Bu kadar yani. Kimseye de bunu önermem.
Benim de çocuğum var. Çocuk ne biliyorum. Hiç bahsettiğiniz gibi ay çocuğumuz da oldu evlilik aynı durumu yok.
Bu arada cidden mutlu bir evliliğim var. Kavgamız gürültümüz de olmaz. Ama stabil bir hayat yani. Çocuklu evlilikte en büyük aksiyon çocuğu uyutup dizi izlemek, anneanneye kilitlersen akşam dışarı çıkmak yani.
Kalkıp da çocuksuz evliliğimle fark yok dersen gülerim. Demek ki sizin evliliğiniz de eskiden oldukça durağanmış ki çocuklu haliyle fark bulamıyorsunuz yani.

Varsayalım ki öyle olsun siz mevzuyu anlamıyorsunuz, siz sürekli sevişmek sürekli yatıp yuvarlanmayı aksiyon olarak güzellik olarak görüyorsunuz saygım fa sonsuz buna , ama ben bu değilim ben daha sıradan daha basit yaşayıp bununla da gayet mutluyum, çocuğumdan öncede böyleydi şimdide böyle bende diyorum ki size göre olan bana gmre değil bana göre olan da size göre değil. Ben size saygı duyuyorsam sizde bana duymakısınız ama siz dediğiniz doğrudur densin diye çabalıyorsunux. Benim sizin hayatınıza bir lafım yok siz mutluysanız allah bozmasın ne beni ne kimseyi ilgilendirmez, aynı şekilde benim hayatımda ilgilendirmez şikayet etsem cahil değilim korunmayı bilmesem 1.5 yık beklemezdim ikinci çocuk için hemen olurdu, istedim ve yaptım.bana göre böyle güzel çünkü

Ay eski konularınızda inşallah değilimdir hemen olsun istemiyordum yazmışsınız, yapmayın Allah aşkına ya

Ah kusura bakmayın, siz hayatın sillesini epey sert yediniz anlaşılan, öyle ki gençlere epey doluluğunuz var , merak ettim de kaç yaşında evlenip anne oldunuz?
Ne alaka ya hu? Erken yaşta evlenip çocuk sahibi olmayı başarı mı sanıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…