- 27 Nisan 2008
- 1.298
- 3.010
- 658
Ama ama ama mecburum 8 temmuz sonnn ya anket biterse ve ben seçimi yapamazsam

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama ama ama mecburum 8 temmuz sonnn ya anket biterse ve ben seçimi yapamazsam
Allah korusun ağzından yel alsın ne yaptık ki şuracıkta sessiz sedasız oturuyoruz.
ayyyy kimsenin vebalini almak istemem tövbeeeeee...yazıktır günahtır hem![]()
yapma ama ne güzel konuşuyoruz hatırlatma şu kodesi
ben de çok kararsızım bi seçim vaadi miting neyim yok mu acabaAma ama ama mecburum 8 temmuz sonnn ya anket biterse ve ben seçimi yapamazsam![]()
hayır, bebesiniz.
ayy ben gebe kadınım...sadece konuyu sessizce izliyordumRamazan ramazan salon kadını çizgimizden çıktık konu sayesinde![]()
yapma ama ne güzel konuşuyoruz hatırlatma şu kodesigideceksem geyikten gideyim linkten gitmek içime oturmuştu
ben de çok kararsızım bi seçim vaadi miting neyim yok mu acaba[/QUOTE
Vaadi açıkladı duymadın mı?Bundan sonra ki tüm gebelik testlerini bize yaptıracakmış![]()
Konu sahibinin adi mert bence yani irkek üyekonu sahibi erkek arkadaşının adı mertmi ..bide adanalımısın...merak ettim..nokta atışı yapıyorum şuanda
bu gebelik bizi acayip profesyonel yaptı coneeeemkonu sahibi erkek arkadaşının adı mertmi ..bide adanalımısın...merak ettim..nokta atışı yapıyorum şuanda
Konu sahibinin adi mert bence yani irkek üye
Sevgilisi icin üye olmuştur fedakar cefakar irkeklerimiz
Üstteki yazma yükselmiş ha gayret alttaki yazma yi destekleyin![]()
kesinliklebu gebelik bizi acayip profesyonel yaptı coneeeem![]()
Korunabilirsiniz.Çünkü henüz bebek sahibi olmaya Hazır değilim o yüzden korkularm var