• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebelik

Gebe miyim sizcee :(((

• Yazma

OY: 16 53,3%
  • Yazma

OY: 17 56,7%

• Ankete Katılan
    30
  • Anket Kapalı .
sanatcilardan_secmene_oy_ver_cagrisi13933364220_h1131674.jpg
sandıklara sahip çıkalım

Ramazan ramazan salon kadını çizgimizden çıktık konu sayesinde:KK71:
ayy ben gebe kadınım...sadece konuyu sessizce izliyordum:110:..mune gelmeden ..elin kızı sözlüsüyle sevişmiş ay pardon yazılısıyla....hamilemi diye bize soruyor ..bananeyse:KK70::KK70::KK70:..eylül anaları grubuma döneyim en iyisi...arımla namusumla ...bakalım bizim kızlar neler yapmışlar..

yapma ama ne güzel konuşuyoruz hatırlatma şu kodesi :KK61::KK70:gideceksem geyikten gideyim linkten gitmek içime oturmuştu :KK70:
ben de çok kararsızım bi seçim vaadi miting neyim yok mu acaba :KK64:[/QUOTE

Vaadi açıkladı duymadın mı?Bundan sonra ki tüm gebelik testlerini bize yaptıracakmış:KK49:

konu sahibi erkek arkadaşının adı mertmi ..bide adanalımısın...merak ettim..nokta atışı yapıyorum şuanda
Konu sahibinin adi mert bence yani irkek üye :KK53:

Sevgilisi icin üye olmuştur fedakar cefakar irkeklerimiz :KK45:

Üstteki yazma yükselmiş ha gayret alttaki yazma yi destekleyin :KK17:

Oyumu verdim vatana millete hayırlı olsun :rolleyes:. Anketin ne önemi var ki git test kan testi yaptır. Ama bencede gebe değilsindir. Düğüne kadar sabredinde bidaha burda böyle konu açma. Biri vardı habire açıyodu yoksa kız sen o musun :KK53:

Konu sahibinin adi mert bence yani irkek üye :KK53:

Sevgilisi icin üye olmuştur fedakar cefakar irkeklerimiz :KK45:

Üstteki yazma yükselmiş ha gayret alttaki yazma yi destekleyin :KK17:

Sizin için kendimi feda edip oyumu alttaki yazmaya verdim oysaki gönlüm üsttekindeydi :cry: Neyse emanet oy bu, sonuçlardan koalisyon çıksın da yeter :KK53:

Sözlüm kukuma dokundu acebaaa hamile miyim:confused: Tebrikler gebesin :KK4: Hı bu arada fakesin sırf konun patlasın diye sözlüm yazmışsın he canım he diyor buradan gidiyorum. Esen kal:KK59:

Back
X