gebelikde bacaklarda kramp

bh_48

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
240
2
66
Muğla
arkadaşlar son 1 haftadır falan dizden aşağısına kramp girmiş şekilde uyanıorum felaket bi acı bunu yaşıyanınız varmı vitamin eksikliğinden falan mı oluyordur şu an 6 aylık hamileyim ama geceleri yada sabahları hep bu yüzden uyanıorum ve ellerim uyuşuyor çok

canım kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor bende aynen anlattığın şekilde geceleri kalkardım o kramp acısıyla ilk hamileliğimde üstelik çok erken başlamıştı benim şimdi 5.5 aylık hamileyim dahalık yok çok şükür. erik,kiraz,muz ye kramplara faydalı birde doktoruna söyle bu şikayetini magnezyum ve kalsiyum takviyesine başlatır seni

canım kramplar magnezyum eksikliğinden kaynaklanıyor bende aynen anlattığın şekilde geceleri kalkardım o kramp acısıyla ilk hamileliğimde üstelik çok erken başlamıştı benim şimdi 5.5 aylık hamileyim dahalık yok çok şükür. erik,kiraz,muz ye kramplara faydalı birde doktoruna söyle bu şikayetini magnezyum ve kalsiyum takviyesine başlatır seni

çok tşkler yarın gtcem doktora sorucam yazarım burayada

arkadaşlar son 1 haftadır falan dizden aşağısına kramp girmiş şekilde uyanıorum felaket bi acı bunu yaşıyanınız varmı vitamin eksikliğinden falan mı oluyordur şu an 6 aylık hamileyim ama geceleri yada sabahları hep bu yüzden uyanıorum ve ellerim uyuşuyor çok

Benim de aynı şekilde kramplarım oluyordu, üstelik ertesi gün de ağrısı geçmiyordu. Doktoruma söyledim. Magnezyum verdi. 20 gündür kullanıyorum. Faydasının oluyor bence. 20 günde sadece 2-3 kez oldu. Gerçi en sonuncusu dün geceydi ama bu kez çok daha hafifti.
Sen de doktoruna danış. Bir an önce kurtulursun inşallah :34:

Magnezyum takviyesi lazım kullanmak istemezseniz mide skıntısından yani muz yiyebilirsiniz her gün özelikle gece olur uykuda birden uyandırır muz iyi geliyor.

tşkler arkşlar doktora sordum vitamin eksiliğinden dedi kalsiyum falan yazdı bişiler bi de süt iç dedi sabah akşam şimdi azaldı yani 1 haftadır 1 2 kez oldu normalde hergün oluodu

Back
X