Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin ins.Pihtilasma cok ciddi bir problem. Daha dün okudum burada cok aci bir hikaye. Oksapar diye bir igne var doktor ondan veriyor. Deri altina evde kendiniz yapabiliyorsunuz. Sizinki gibi ilkinde kayip yasayip sonra igne aspriin kullanip saglikli devam eden cok kisi var. İcinizi ferah tutun. Doktorunuz size yardim eder. İgne ve aspirin gercekten cok etkili merak etmeyin. Rabbim yardimciniz olsun cümlemizin.
Canım bende de çıktı ama hafif düzeyde olduğu için aspirin kullanıyorum bu gebeligimde digerini bu yuzden kaybetmis olabilirsin ama kesin degil demisti doktor bendeki pihtilasma hafif oldugu icin şuan sağlıkli devam ediyor merak etme düzenli kullanmanla iğnelerini insallah saglikli bi gebelik geçirirsinArkadaslar lutfen bana yardimci olun pihtilasma testi yptim...sonucumda pihtilasma cikti doktorlar igne kullanman lazim dedi ve daha once ilk gebeligimden olan cocugumu kaybettim... igne kullanip saglikli bebek doguran varmi lutfen yardimmmm...
merhaba bende kan pihtilasmasi var ilk dusukten sonra test yaptirmistim 2. gebeligimde doktor kalp atisindan sonra ogneye baslicam dedi ve yine bir kayıp yasadim doktor hatasi yuzunden suan 3. gebeligim hamile oldugumu ogrenir ogrenmez günde 2 kez 6000mg enox vuruluyordum suan 7 haftalik hamileyim ve 2 gun once kesem kocaman yolk sac kocaman ve bebek yok gelisemedi yine ve kanamam basladi kilolu oldugum icin 2 kez vuruluyorum bende faktor 5 bozuk en tehlikelisi buymus o yuzden cok iyi bir riskli gebelik uzmanina gidin benceArkadaslar lutfen bana yardimci olun pihtilasma testi yptim...sonucumda pihtilasma cikti doktorlar igne kullanman lazim dedi ve daha once ilk gebeligimden olan cocugumu kaybettim... igne kullanip saglikli bebek doguran varmi lutfen yardimmmm...
Benimde bir kaybım var pihtilasma çıktı gebelik pozitif çıkınca hem iğne hem aspirin kullanmaya başladım su an 26.haftadayimArkadaslar lutfen bana yardimci olun pihtilasma testi yptim...sonucumda pihtilasma cikti doktorlar igne kullanman lazim dedi ve daha once ilk gebeligimden olan cocugumu kaybettim... igne kullanip saglikli bebek doguran varmi lutfen yardimmmm...
Ucretsiz yaptirdim arastirma hastanesindeTahlili ne kadara yaptırdınız
Canım bende de çıktı ama hafif düzeyde olduğu için aspirin kullanıyorum bu gebeligimde digerini bu yuzden kaybetmis olabilirsin ama kesin degil demisti doktor bendeki pihtilasma hafif oldugu icin şuan sağlıkli devam ediyor merak etme düzenli kullanmanla iğnelerini insallah saglikli bi gebelik geçirirsin
Kiyamam ya evet biliyorum en risklisi o rabbim nasip etsin ins cok zor kayip vermek seni cok iyi anliyorum ama rabbimin sinavi kul ne yapabilirkimerhaba bende kan pihtilasmasi var ilk dusukten sonra test yaptirmistim 2. gebeligimde doktor kalp atisindan sonra ogneye baslicam dedi ve yine bir kayıp yasadim doktor hatasi yuzunden suan 3. gebeligim hamile oldugumu ogrenir ogrenmez günde 2 kez 6000mg enox vuruluyordum suan 7 haftalik hamileyim ve 2 gun once kesem kocaman yolk sac kocaman ve bebek yok gelisemedi yine ve kanamam basladi kilolu oldugum icin 2 kez vuruluyorum bende faktor 5 bozuk en tehlikelisi buymus o yuzden cok iyi bir riskli gebelik uzmanina gidin bence
Kaç düşüğünğz var devlet hastahanesi üç düştükten sonra yapıyor pıhtılaşma testini nasıl yaptırdınzUcretsiz yaptirdim arastirma hastanesinde
13.haftadayımInsallah kacicinci haftada siziniz
Insallah kucagina alirsin rabbim sanada banada koklamayi nasip etsinBenimde bir kaybım var pihtilasma çıktı gebelik pozitif çıkınca hem iğne hem aspirin kullanmaya başladım su an 26.haftadayim
Cok yeniymus ins hersey guzel olur13.haftadayım
Benim 1 tane sezeryan ile dogum yaptim 4 gun yasiyabildi perinatoloji takipliyim ricayla yaptilar 4 tup kan alindi 3 ay sonra sonucum ciktiKaç düşüğünğz var devlet hastahanesi üç düştükten sonra yapıyor pıhtılaşma testini nasıl yaptırdınz
Evet ama zaman çabuk geçiyo ne ara 13 hafta oldu ben anlamadımCok yeniymus ins hersey guzel olur
Amin insallah bize dua et ins.Evet ama zaman çabuk geçiyo ne ara 13 hafta oldu ben anlamadımumarım hepimiz sağlıkla bitiririz güzel hamilelikler nasip olur
Merhabalar, konuyu açalı epey olmuş. Bnm de daha önce iki düşüğüm oldu malesef, bgn pıhtılaşma eğilimkm oldugunu ögrendim. Şuan 5 haftalık hamileyim ve oksapara basladim. Sizin gebelik süreciniz nasıl gecmisti acaba, bir problem yasadiniz mi?Arkadaslar lutfen bana yardimci olun pihtilasma testi yptim...sonucumda pihtilasma cikti doktorlar igne kullanman lazim dedi ve daha once ilk gebeligimden olan cocugumu kaybettim... igne kullanip saglikli bebek doguran varmi lutfen yardimmmm...