Gebelikde kan pihtilasmasi

Merhabalar, konuyu açalı epey olmuş. Bnm de daha önce iki düşüğüm oldu malesef, bgn pıhtılaşma eğilimkm oldugunu ögrendim. Şuan 5 haftalık hamileyim ve oksapara basladim. Sizin gebelik süreciniz nasıl gecmisti acaba, bir problem yasadiniz mi?
Cok sukur o sekil iki saglikli evladim oldu biri 1.5 yaşında biri 2 aylik darisi size insallah oksarapar kullandim coraspin dusuk onleyici ve kanama icin progestan ve vitamin ilaclari tansiyon takibi tuzu da tamamen kestim 3 haftada bir kontrol son iki ay 2 haftada bir kontrol ve perinatoloji takipliydim baska bisey merak ederseniz yazabilirsuniz

Cok sukur o sekil iki saglikli evladim oldu biri 1.5 yaşında biri 2 aylik darisi size insallah oksarapar kullandim coraspin dusuk onleyici ve kanama icin progestan ve vitamin ilaclari tansiyon takibi tuzu da tamamen kestim 3 haftada bir kontrol son iki ay 2 haftada bir kontrol ve perinatoloji takipliydim baska bisey merak ederseniz yazabilirsuniz
Çok teşekkür ederim, Allah bağışlasın darısı başıma inşallah. Aynı ilaçları kullanıyoruz, bnm üç gende heterozigot çıktı; oksaparı 0,4ml kullanıyorum. Sizin kaç gende pıhtılaşma egiliminiz çıkmıştı acaba? Bir de dogumunuz sezaryan mı olmuştu acaba?

Çok teşekkür ederim, Allah bağışlasın darısı başıma inşallah. Aynı ilaçları kullanıyoruz, bnm üç gende heterozigot çıktı; oksaparı 0,4ml kullanıyorum. Sizin kaç gende pıhtılaşma egiliminiz çıkmıştı acaba? Bir de dogumunuz sezaryan mı olmuştu acaba?

Eklentiler

• Screenshot_20211027-115256_Gallery.webp
    Screenshot_20211027-115256_Gallery.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 15
Bu tek vardi hatta perinatji oksapar kullanma dedi ama kadin dogum kullanman sart dedi ve ben 7 8 kadin dogumcuya gittim bende oksapar 0.4 kullandim ve dogumdan 10 gun sonraya kdr elimde cokda klmisti evet sezeryan oldum cunku ikk bebegim sezeryanla oldu 27. Haftada kaybettim ondan 6 ay sonra gebe kalinca oda ve sonrakide sezeryan oldun

Merhaba, siz hangi folik asiti kullanmıştınız acaba? Pihtilaşma b9 vitamin eksikliginden olabilir diye okudum bi kac yerde; ben şuan gebyfol diye bir marka kullaniyorum ama icerigine baktigimda b9 yok. Kullandiginiz markayi hatirliyorsanız ben de ondan alayım.

Merhaba, siz hangi folik asiti kullanmıştınız acaba? Pihtilaşma b9 vitamin eksikliginden olabilir diye okudum bi kac yerde; ben şuan gebyfol diye bir marka kullaniyorum ama icerigine baktigimda b9 yok. Kullandiginiz markayi hatirliyorsanız ben de ondan alayım.
Folidays 90 li almistim sonrasindada ozel iki ilac kullandim b12 dusukdu ilacla yukselmiyince igne yaptırdım

Back
X