gebelike anksyete panik atak yaşayanlar

Bence de kullan canım ilacını eminim ki faydası olacaktır ben de kullanacağım ileride kesinlikle çünkü kendim başa çıkamıyorum..
Henüz yeni başlamama rağmen gerçekten faydasını gördüğümü hissediyorum. Sanki şuan da ilaçsız duramayacakmışım gibi geliyor bu kadar kısa sürede. Tedavi illa farkediyo, insanın psikolojik olarak bile tedaviye ihtiyacı var. Sadece organ sağlığı değil akıl sağlığı daha önemli, bunu çok net bir şekilde anladım canım.

Kesinlikle öyle canım ben de hayırlısıyla doğumdan sonra başlayacağım hem kendim için hem bebeğim için de gerekli..

Kesinlikle öyle canım ben de hayırlısıyla doğumdan sonra başlayacağım hem kendim için hem bebeğim için de gerekli..
İnşallah canım, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sonrasında kendi durumunu da düzene sokarsın inş hem belki bebiş çok iyi gelir ilaca bile gerek kalmaz :)

İnşallah canım, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sonrasında kendi durumunu da düzene sokarsın inş hem belki bebiş çok iyi gelir ilaca bile gerek kalmaz :)
Ayy inşallah canım ya çok sağol benim de tek duam bu :) inşallah yıllar sonra bu yazdıklarımıza güler geçeriz hepimiz..

nerdeseyse hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz laç bede düşünüyorum ama gebelikte kulanmak istemiyorum şuan bile dehşet yaşıyorum bu ne ya miydem bulanıyor aha diyom yediğim yemek dokundu kalbim çarpıyor aha tansyonumu yükselecek nasıl bir boktan hastalık bu çözemedim

aynen canım yaşayan bilir ama allahın izniyle biz bu hastalıktan kurtulacağız

Ben de aynı canım çok zor ama atlatacağız allah in izniyle..

Bende de var malesef. Gebeliğimin 5.haftasında bir trafik kazası geçirdim ondan tetiklendi panikatağım. Normalde yıllar önce atlatmıştım.

Arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız, ben hamile de değilim inş bana da nasip olur ama bu hastalık ile çok korkuyorum açıkcası

17. Haftadayim canim senin kaç? Sanki zaman hiç geçmiyor bir de onu huzursuz ediyorum diye korkuyorum üzülüyorum..
benim 11 haftalık ben ilk 6 haftada çok çektim tahmin bile edesiiniz şimdi günümü kurtarıyorum çok zor allah düşmanımın başına vermesin okadarını söylerim

allah hayrlı bir şekilde bebek sahibi olmanızı nasib etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…