Henüz yeni başlamama rağmen gerçekten faydasını gördüğümü hissediyorum. Sanki şuan da ilaçsız duramayacakmışım gibi geliyor bu kadar kısa sürede. Tedavi illa farkediyo, insanın psikolojik olarak bile tedaviye ihtiyacı var. Sadece organ sağlığı değil akıl sağlığı daha önemli, bunu çok net bir şekilde anladım canım.Bence de kullan canım ilacını eminim ki faydası olacaktır ben de kullanacağım ileride kesinlikle çünkü kendim başa çıkamıyorum..
Kesinlikle öyle canım ben de hayırlısıyla doğumdan sonra başlayacağım hem kendim için hem bebeğim için de gerekli..Henüz yeni başlamama rağmen gerçekten faydasını gördüğümü hissediyorum. Sanki şuan da ilaçsız duramayacakmışım gibi geliyor bu kadar kısa sürede. Tedavi illa farkediyo, insanın psikolojik olarak bile tedaviye ihtiyacı var. Sadece organ sağlığı değil akıl sağlığı daha önemli, bunu çok net bir şekilde anladım canım.
İnşallah canım, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sonrasında kendi durumunu da düzene sokarsın inş hem belki bebiş çok iyi gelir ilaca bile gerek kalmaz :)Kesinlikle öyle canım ben de hayırlısıyla doğumdan sonra başlayacağım hem kendim için hem bebeğim için de gerekli..
Ayy inşallah canım ya çok sağol benim de tek duam bu :) inşallah yıllar sonra bu yazdıklarımıza güler geçeriz hepimiz..İnşallah canım, Allah hayırlı doğumlar nasip etsin. Allah kucağına almayı nasip etsin. Sonrasında kendi durumunu da düzene sokarsın inş hem belki bebiş çok iyi gelir ilaca bile gerek kalmaz :)
İnşallah o günleri de görürüz canım benim allah çok büyükAyy inşallah canım ya çok sağol benim de tek duam bu :) inşallah yıllar sonra bu yazdıklarımıza güler geçeriz hepimiz..
Sağolasın canım ya aman yapmasın valla, bende ilaç sayesinde biraz rahatladım öncesi kabus gibiydi ama inş bir gün hamilelikte nasip olurda ilacı bırakırım :) umut dünyası işte[/QUOTEsende sağol allah hayırlı hamilelik nasip etsin
aynen canım yaşayan bilir ama allahın izniyle biz bu hastalıktan kurtulacağızÇok tanıdık geldi bunlar bana, aynı kaygıları bende yaşıyorum. Hastalık hastası oldum. Ufacık bir yerim ağrısın hemen bin tane senaryom hazır hem de en kötüsü, bir buçuk aydır kalp ağrısı ve çarpıntı yaşıyorum son zamanlarda kolum da uyuşmaya başladı her an sanki kalp krizi geçirip öleceğimi düşünüyorum ama bişey olmuyor tabiki. Bir buçuk ayım kabus gibi, her an aklımda ölüm var sanki her an öleceğim gibi, hayata küstüm canım hiçbirşey yapmak istemiyor . En son çareyi istemesem de ilaçlarda buldum çünkü kendimi artık telkin edemiyorum beynim inanmıyor sanki. Hepsi beynimizin oyunu ama bir süreden sonra kesinlikle yenmek çok zor, bir yıldır idare ettim ama artık tek başıma yetemedim. Allah kimseye yaşatmasın ancak yaşayan bilir
Ben de aynı canım çok zor ama atlatacağız allah in izniyle..nerdeseyse hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz laç bede düşünüyorum ama gebelikte kulanmak istemiyorum şuan bile dehşet yaşıyorum bu ne ya miydem bulanıyor aha diyom yediğim yemek dokundu kalbim çarpıyor aha tansyonumu yükselecek nasıl bir boktan hastalık bu çözemedim
doğumdan sonra en büyük ilaç bebiş oluyor :)İnşallah o günleri de görürüz canım benim allah çok büyük
kaç haftalık bebişBen de aynı canım çok zor ama atlatacağız allah in izniyle..
Düşüncesi bile güzel.. inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz isteyen herkesin inşallah..doğumdan sonra en büyük ilaç bebiş oluyor :)
inşallah allah büyükDüşüncesi bile güzel.. inşallah sağlıkla doğar bebeklerimiz isteyen herkesin inşallah..
17. Haftadayim canim senin kaç? Sanki zaman hiç geçmiyor bir de onu huzursuz ediyorum diye korkuyorum üzülüyorum..kaç haftalık bebiş
çok geçmiş olsun canımBende de var malesef. Gebeliğimin 5.haftasında bir trafik kazası geçirdim ondan tetiklendi panikatağım. Normalde yıllar önce atlatmıştım.
benim 11 haftalık ben ilk 6 haftada çok çektim tahmin bile edesiiniz şimdi günümü kurtarıyorum çok zor allah düşmanımın başına vermesin okadarını söylerim17. Haftadayim canim senin kaç? Sanki zaman hiç geçmiyor bir de onu huzursuz ediyorum diye korkuyorum üzülüyorum..
allah hayrlı bir şekilde bebek sahibi olmanızı nasib etsinArkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun, inşallah hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza alırsınız, ben hamile de değilim inş bana da nasip olur ama bu hastalık ile çok korkuyorum açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?