gebelike anksyete panik atak yaşayanlar

hepinize hayırlı cumalar allahım hepimizi şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine bu hastalıktan kurtarsın allahım en güzel günleri cümlemize nasip etsin

Ahh kızlar bende 34 haftalık hamileyim şimdiye kadar ilaçsız dayandım zorda olsa ama Doğum yaklaştıkça herşey başa döndü kendimi çok çaresiz hissediyorum nasıl olcak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun

amin

Allah yardımcınız olsun, bebeğinizi sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, güç kuvvet versin Rabbim

kızlar enim çarpıntım oluyor bu aylarda erken gibi çarpıntı için sanki daha 11 haftamdayım ya

17. Haftadayim canim senin kaç? Sanki zaman hiç geçmiyor bir de onu huzursuz ediyorum diye korkuyorum üzülüyorum..
Canım sana bişey soracağım yardımcı olursan sevinirim. Ben 20 gündür citoles kullaniyorum, hiç bir sıkıntım yoktu. Fakat şu bir kaç gün adet zamanımdı. İlacı içiyorum yaklaşık bir iki saat sonra açık kahve akıntım oluyo sonra kesiliyor üç gündür. İlacı içmezsem bişey yok.

Sen böyle bir şey yaşadın mı canım

Yok canım bende öyle bir durum olmamıştı ama ben cipralex kullanmistim her ne kadar etken maddeleri ayniysa da farkli yan etki gösterebilir belki.. belki bunyeyle de ilgili olabilir prospektuste herhangi bir yan etki yazmislar mi bunun gibi ya da bir eczaciya sor istersen.. hamile kalma ihtimalin var mi peki?

Canım valla propektüsünde adet düzensizliği yada aşırı adet kanaması yazıyor. Şimdiye kadar bir sorun yoktu hatta burada sizede sormuştum ama iki gündür ilacı içiyorum akıntı oluyo. Bugün içmedim ilacı merak edip henüz bişey yok. Valla hiçbir şey anlamadım. Hamilelik olabilir mi onu da bilmiyorum

Hatirliyorum canım konusmustuk..bilemedim yan etkisi de olabilir her bunyede farkli etkileyebilir ama hamilelik baslangicinda da kahverengi akinti olabiliyor basta eger ihtimal varsa bi test yap istersen.. ya da psikiyatristle gorusebilirsen o daha dogru yonlendirir belki ilaci degistirir..

Canım kontrolüm dokuz gün sonra. Bilmiyorum belki de ilacın etkisi bende anlamadım. Doktorla görüşmeden ilacı da bırakmak istemiyorum ama bugün içmedim henüz test yaptım üç tane ama saatler sonra ikinci çizgi beyaz çıkıyo canım üçünde de. Böyle olunca da negatif oluyo o yüzden hiç umutlanmadım bile

En iyisi doktorunla görüş canım bence de birakma diyecegim çünkü antidepresan ama acikcasi ben de bilemedim..

Ilac nasıl canım iyi geldi mi biraz rahatlattı mı?
Gerçekten iyi geldi şuan çok rahat hissediyorum. Bu aralar istesem de kafama bişey takmıyorum. Sınavım var umrumda değil :)) çok güzel ya hep böyle olsun canım daha da iyi olmak istiyorum valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…