gebelike anksyete panik atak yaşayanlar

ben 13 oldum sen ne yaşıyorsun yazarmısın
Çok fazla endişe duyuyorum her şey hakkında.. bir meyveyi yerken bile ya hormonluysa bebeğe zarar verirse diye korkuyorum yediğim içtiğim her şeyi önce defalarca araştırıyorum.. en ufak bi ağrıda bir şey mi oldu acaba diye içim içim yiyor.. sanki her an kötü bir şey olacakmış gibi.. doktor randevularini iple cekiyorum ama her defasinda da cok geriliyorum korka korka gidiyorum.. ictigim suyun bile miktarini hesaplamaya basladim.. ayrica ben de psikolojik olarak gelisen su son birkac aydir cektigim bagirsak problemim var onu da kafaya cok takiyorum.. her doktora gittigimde psikolojik diyorlar doktorlara inanmiyorum.. yani kafayi yemis durumdayim farkindayim ama hicbir sekilde engel olamıyorum kendime.. gecmis gunlerime fotoğraflarıma bakip bu gunlerde ne kadar mutluydum diye hayiflanmakla gunlerim geciyor.. sanki bir cikmazda gibiyim ve hiç bitmeyecekmis gibi bu dongu.. bir cozum yolu bulamiyorum.. evde yalniz kalamiyorum.. tek dilegim saglikla bebegimi dogurup saglikla buyutmek.. belki o zaman biraz rahatlarim diye umut ediyorum..inşallah..

benzer şeyleri yaşıyoruz ben bulaşıkları kaç defa duruluyorum deterjan kalır diye çamaşırlar yine aynı ve mtüş derecede hastalık korkusu yaşıyorum ya tahlil verderdim onu bile almaya gidemiyorum ya birşey çıkarsa hastaneye gitiğimde başım dönüyor sanki yığılıp kalacam allahım nasıl bir ızdırap bu başka hamileleri görüyorumm kedime durup bakıyorum bu dünyanın aklılsı ben miyim diyorum dehşet yani ben bu sefer tırlatmasam çok iyi

Evet ben de çok özeniyorum mutlu rahat huzurli hamilelik geçirenlere.. birazcik olsun rahat olabilsem keşke.. bir de üstüne bagirsaklarimla.problem yasiyorum o olmasa daha rahat olacagim ama o da strese bagli iste..

Evet ben de çok özeniyorum mutlu rahat huzurli hamilelik geçirenlere.. birazcik olsun rahat olabilsem keşke.. bir de üstüne bagirsaklarimla.problem yasiyorum o olmasa daha rahat olacagim ama o da strese bagli iste..
bende çok sık büyük tuvalete çıkıyorum bazende kabızlık çekiyorum birde midemde gastirit var baş döneside cabası ayrıca kafamın içindeki basınç gözlerimin bulanık görmesi hangi birini yazayım bacım

arkadaşlar bugün aramızdan biri doğuma gitti allahım hayılı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin sizde dua edin

arkadaşlar bugün aramızdan biri doğuma gitti allahım hayılı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin sizde dua edin

Inşallah sağlıkla bebeğini kucağına alır sağlıkla büyütür.. allah hepimize o günleri nasip etsin nerde varsa..

Inşallah bir gün düzeliriz canım ya nasıl olacak ne olacak halimiz bilmiyorum.. niye böyleyiz.. doğumdan sonra hiç beklemeden bir psikiyatriste gideceğim şimdiden doktor araştırayım bari benim başka türlü olacak gibi değil kendi başıma altından kalkamıyorum.. çalışırken yine daha iyiydim bu boşluk da insanı mahvediyor..

ben yakın zamada radevu alacam ve gidecem gebelikte terapi alacam doğuma kadar

addet düzensizliği yapıyor canım yinede doktora görünmede fayda var

kızlar burdan arkadaşımızın biri doğum yaptı biraz sıkıntıları var dua edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…