Gebelikle alakalı mı yoksa psikolojik mi?

Aren520

🧚‍♀️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
144
235
18
Selamlar sevgili kk üyeleri hayırlı mutlu bayramlar dilerim herkese
17. Haftam bitmek üzere gebelik basladigindan beri 11 kilo verdim karnım büyümeye başladı sadece. Son zamanlarda şöyle bir şey yaşıyorum yatarken oluyor kalbim durduk yere çok hızlı bir şekilde atmaya başlıyor sanki yerinden çıkacak gibi nefesim biraz daralıyor bi süre sonra geçiyor. Gebelikte yaşanan bir durum mu başına gelen var mı? Yoksa psikolojik bir şey mi?

Gebelikte çarpıntı olabiliyor eğer cok rahatsız ediyorsa doktorunuza söyleyin

Doktorum benzer bir durum yaşadığımda şunu söyledi. Durup dururken oluyorsa kardiyologun görmesinde fayda var ama yürüyüş sonrası vs oluyorsa normaldir dedi.

Ben yaşıyorum ama kullandigim progestan hapına bağlıyorum gebelikte oluyor mu bilemem ama olabilir tabi bir doktorunuza danismakta fayda var

Doktorum benzer bir durum yaşadığımda şunu söyledi. Durup dururken oluyorsa kardiyologun görmesinde fayda var ama yürüyüş sonrası vs oluyorsa normaldir dedi.
Doktora danışayım en iyisi bayramdan sonra teşekkür ederimm

Ben yaşıyorum ama kullandigim progestan hapına bağlıyorum gebelikte oluyor mu bilemem ama olabilir tabi bir doktorunuza danismakta fayda var

Teşekkür ederimm evet doktora bir danışayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…