ilk olarak ben başlayayım o zaman :) bu aralar parmaklarımda el ve kolumda aşırı ağrı var uyutmuyor beni ve çok fazla şişkinlik oluyor sabahları
sizlerde bu durumu yaşayan var mı doktora gıtmelımıyım?
cnm bendede yeni başladı şişlikler ek olarak benım ellerim de uyuşuyor.. bu benım ıkınci bebegım ılkınde 5 aylıkken sısmeye başlamıştım uyuşmalarda o zaman başladı ellerim ayaklarım ve burnum oyle buyumustu kı anlatamam ek olarak ıkı elımde uyuşuyordu ama oyle böyle bı uyuşma degıl .. ellerım o kadar uyuşuyordu kı hıc uyuyamıyordum bazen gece yarısı ellerım soğuktan yanarak uyanıyordum zaten erken doğum yaptım 34+5 te doğurdum kızımın gelişim geriliği de vardı gelişim geriliği son haftalarda oldu.. yani bende bi rahatsızlık oldu dıye düşünüyorum ama sağolsun drum farketmedi bu gebeliğimde ise 9 haftalıktan ıtıbaren asprın kullanıyorum ve yeni yeni şişmeye başladım bakalım hayırlısı bende korkuyorum inş. bu sefer zamanında doğururum dra soracagım yarın kontrolüm var bence sende kontrolünde bu sisliklerden mutlaka bahset belki önemsizdir cunku cogu gebe şişiyo ama dr bilgi vermekte fayda var
cnm şişlikler yüzde olmuyor ya o yuzden doktor sadece magnezyum vermıstı ama kol bılek agrılarım yenı basladı haftaya gıdıcem doktora umarım bısı yoktur.bu arada gecmıs olsun
benim de dün itibariyle ayaklarım şişmeye başladı, ellerim zaten acıyordu hafif bir şişlik te var , yüzüklerimi takamıyorum bir de menopozlu kadın gibi sıkıntı basıyor beni , nefes alamıyorum sanki ,
Hayirli olsunnnn topikimiztakioteyim bir 7 ye girseydim :))) ....26 haftamin icindeyim
bendensin :) bende bekliyorum hayırlısıyla 7 aya girmeyi.
merhaba, ben de 37.haftaya başladım. 2 haftadır ellerimde şişlik ve uyuşma var. dr. normal dedi. çok rahatsız oluyorsan ortopediye yönlendirebilirim dedi ama günüm yaklaştığı için gerek yok dedim. ayaklarım da yaklaşık 1 aydır şişiyor, engellemek için spor ayakkabı giyiyorum. o zaman şişmiyor.
ateş basmalar da yaklaşık 1 aydır var, bir de doğal olarak geceleri rahat uyku uyuyamıyorum...
merhaba, ben de 37.haftaya başladım. 2 haftadır ellerimde şişlik ve uyuşma var. dr. normal dedi. çok rahatsız oluyorsan ortopediye yönlendirebilirim dedi ama günüm yaklaştığı için gerek yok dedim. ayaklarım da yaklaşık 1 aydır şişiyor, engellemek için spor ayakkabı giyiyorum. o zaman şişmiyor.
ateş basmalar da yaklaşık 1 aydır var, bir de doğal olarak geceleri rahat uyku uyuyamıyorum...
Selamlar göbişliler inşallahh hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız bebişlerimizi benim artık son 12 günüm 7 temmuz ameliyat :18: korkular stresler başladı bende
Ellerim ve ayaklarım hareketsiz kalınca çok şişiyor tabi sıcaklarında etkisi büyük diye düşünüyorum bunda uykusuz geceler var bol bol sizlerde ne var ne yok
Ah kardeeşş! ne yok ki! bazen kaburgalarım batıyo bazen de ani baş dönmeleri oluyo! ama en azından hala yürüyebiliyorum buna da şükür, ilki ikizdi ne zormuş diyorum buna kıyasla. bu haftaları da gördüm ya çok şükür. senin de çok az kalmış, neden ameliyat? ilki mi öyleydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?