Gebelikte 27- 40. Haftalar Arası (3.trimester)

Bende 27+1deyim çok şükür bin şükür :) kızlar ilk defa dün çok tuaf bir şey oldu ara ara kasılma veya sancı gibi bişey hissettim sol tarafımdan 1,2 saniyelik ama etkili bir agriydi tam tarif te edemiyorum ama sürekli oldu neyseki bugün yok çok şükür :) onun dışında kramplar haricinde iyiyim çok şükür :)

Kasılma tehlikeli bi daha olursa doktoruna söyle mutlaka nstye sokacaklardır seni

Kasılma tehlikeli bi daha olursa doktoruna söyle mutlaka nstye sokacaklardır seni
Canım tam kasilmami onu da bilemiyorum birden gelen tüm vücudumda etki gösteren bir agriydi ama 1,2 saniye sürüp gecti .Ama öğlenden akşama kadar devamlı oldu

benim karnim sertlesiyor bu normal degil mi kasilma dediginiz bu degil...ilk gebeligimde benim
Bir yerde toplanma oluyorsa karın aşırı sertleşmişse belirli sürede sancılar geliyorsa erken doğum riski demişti doktorum

Canım tam kasilmami onu da bilemiyorum birden gelen tüm vücudumda etki gösteren bir agriydi ama 1,2 saniye sürüp gecti .Ama öğlenden akşama kadar devamlı oldu
Bi görün sen yine doktora. Aksatılacak bir durum değil bu

Merhaba , bende yarın 30 haftalık haölr anne olacağım. Benimde sıkıntım çatı ağrıları dinlenememek daha da artırıyor sizlerde de varmı ?

benımde agrılarım cok artt bu ara kızlar bazen korkuyorum ama düzensiz oldugu için sakin olmak lazım sanki değilm

yataktan donerken batmalar oluyor mu sizde de benim cok batmam oluyor sol karin boşluğumda dogumdan sonra gecer inşallah,birde tuvalete cok gidip azcik yapan var mi

Merhaba , bende yarın 30 haftalık haölr anne olacağım. Benimde sıkıntım çatı ağrıları dinlenememek daha da artırıyor sizlerde de varmı ?
Ağrılarının sebebi muhtemelen rahim genişlemesinden bende yaşadım aynı durumu bıçak saplanır gibi oluyordu

Bugün yine oğluşumuzu gördük. 35+1 de 2.5 kilo olmuş. Değerlerimiz iyi şükür ablasını geçecek bile kuzucum

Ağrılarının sürekliliği ve belli düzeni yoksa korkma normal. Doktorun nstye başlamadı mı orda çıkar bir sıkıntı varsa
32 de gidicem isticem cnm nst baslamadı daha senin bebiş de ii mi alahım bütün anneler saglıkla kavussun bebeğine cok düzenli değil mesela saat bası karnım sertleşiyor agrım oluıyor

32 de gidicem isticem cnm nst baslamadı daha senin bebiş de ii mi alahım bütün anneler saglıkla kavussun bebeğine cok düzenli değil mesela saat bası karnım sertleşiyor agrım oluıyor
Bence aksatma doktora git bi nstye soksun en azından ağrın varmı görür. Benim bebiş iyi şükür 35. Haftanın içindeyiz. Az kaldı Rabbim evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…