Gebelikte 27- 40. Haftalar Arası (3.trimester)

kızlar nette doktorrun cvbı bilginiz olsun istedim

cevap:gebelikte hamileliğin son aylarında özellikle ayaklarda şişmeler olur. Basınca ve gebelikte vücutta fazla su tutulmasına bağlıdır. Ancak şişlikler el ve yüzde de oluyor ise va tansiyon da yüksekse gebelik zehirlenmesi ve idrarda albümin çıkması açısından önemli hale gelir. Eğer bu durumlar yok ise korkmaya gerek yoktur. Fazla kilo alma ve fazla su tutulması dolayısıyla ellerde de şişlik olduğu zaman sinirlerin sıkışmasına bağlı avuç içlerinde bileklerde ağrı yapabilir. Bu şikayetler doğumdan sonra kaybolur.

27+4 um ve bebegim tugleniyor sanirimmmm :) ama annesini uzuyor midem ve bogazim cok yaniyor iyi gelicek bisey varmi ne yapmaliyim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

27+4 um ve bebegim tugleniyor sanirimmmm :) ama annesini uzuyor midem ve bogazim cok yaniyor iyi gelicek bisey varmi ne yapmaliyim

Maden suları orjinal olanlar tabi iyi geliyor canım ya birde uyurken uzanırken yastıgını yükselt ve baharatlı yememeye dikkat et tamamen geçirmesede bir nevi rahatlatıyor.

Maden suları orjinal olanlar tabi iyi geliyor canım ya birde uyurken uzanırken yastıgını yükselt ve baharatlı yememeye dikkat et tamamen geçirmesede bir nevi rahatlatıyor.

Tesekkur ederim canim denicem bakalim umarim iyi gelirrr

Şaka maka ilk adımı attık bakalım 7 aya :) allahım heycan bastı valla yavaş yavaş dogum yaklaşıyor

Oyy cok sukur :) arkdslar bugun doktr gittim hersey yolundaymis ama bebisim daha donmemis ...28 + 0 haftalik tam olarak..sizinki hangi haftada dondu ..doner dimi arkdslar ilk bebisim normal dogumdu inslah bu bebisimde normal istiyorum kismet...

Biri son ay mi dedi cok sukur bizim 12 gunumuz kaldi oglumla kavusmamiza :) benim son donemim 34 haftaya kadar mukemmel gecti. Simdilerdeki en buyuk sikintim mide yanmasi gaviskon icmek en iii geleni:) onun haricinde bebisimin buyuk olmasi ve dogum pozisyonuna girmis olmasi nedeni ile kasilma ve ara ara dogum sancilarimin olmasi beni bir haftadir eve hapsetti cok yurumem yasaklandi bol bol dinlenme doktorumun tavsiyesi. Hepimiz ufakliklari hayirlisi ile kucagimiza aliriz

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş bende 30. haftadayım 40 hafta tam bayram tatili oluyo acaba bebişler tam 40 ı doldururmu ki çalışıyorum 34 ten sonra izin almam için erken sende 34 den sonra kötü oldum diye yazınca tereddüt ettim

Herkezin farkli olabilir kendini iyi hissetmene bagli ama gebelerin sadece %5 40 haftayi dolduruo. Agirlastigini hissettiginde al iznini.

Arkadaslar bn 35 haftalik gebeym bebegim 2500 kilo szce kilosu nasil bana az gbi geldi..dguma kadr 1 kilo alir mi szce ?

Arkadaslar bn 35 haftalik gebeym bebegim 2500 kilo szce kilosu nasil bana az gbi geldi..dguma kadr 1 kilo alir mi szce ?

Az degil cnm hergun bir muz 2ceviz ye sut ve yogurt ye besle kuzunu: 1 kilo alir meraklanma sen fazlasi için iyu beslen benim kiz 35+4te 3500 gr ama bende 5 kilo dogmusum yapisal birazda

Az degil cnm hergun bir muz 2ceviz ye sut ve yogurt ye besle kuzunu: 1 kilo alir meraklanma sen fazlasi için iyu beslen benim kiz 35+4te 3500 gr ama bende 5 kilo dogmusum yapisal birazda

Masallah canm kuzuna..hayirlisyla kucagina alirsn insalhh..bn fazla ewham yapiyrm galiba :) bide ilk cocuk insan herseye takiliyr..dediklerini dikate alcm tsk ederm :)

Gunaydinnn kimse yokmuuuu :)))) kac haftalik oldunuz bebisleriniz nasil :)))))) inslh hersey yolundadir

nerelerdesin cnm ya görüşemedik bebişin nasıl sen nasılsın?

Ben 29 +6 haftamdayim. Benim sag ayagim kalcaya kadar kemiklerime agri girmisti bir iki hafymta yuruyemedim. Dr asiri kansızliktandir dedi gunde 2 adet kan ilaci aliyorum cok sukur
hemen geçti, bu arada size gecmis olsun saglikla bebeklerimiz kucağımıza almayi nasip etsin

ŞU ZAMAN DENEN ŞEY NASIL ÇABUK GEÇER YA
EVDE HİÇ VAKİT GEÇMİYOR
PATLIYORUM
31+2DEYİZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

29+5 teyiz oğluşa. Mide yanmalarım azıttı bu hafta yine. Rahim içi ağrılarım arttı bide göbüş iyice büyüdü.

Merhaba 3 sene önce yazmışsınız ama bişey sorucaktım

ya ne güzel uc sene once yazanlarim brbekleri buyudu darisi bizlere inşallah bende yarin 27.haftama giriyorum bende de bacaklarimda derman olmuyo yemekten once sonra farketmiyo sk sk oluyo sekerde cikmadi cok buna sukur diyelim

ya ne güzel uc sene once yazanlarim brbekleri buyudu darisi bizlere inşallah bende yarin 27.haftama giriyorum bende de bacaklarimda derman olmuyo yemekten once sonra farketmiyo sk sk oluyo sekerde cikmadi cok buna sukur diyelim
Amin inş. Büyüdüler şimdide abla bile olacaklar. Bu haftalarda normal yaşadıkların. Bol bol dinlenmeye bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…