ilk olarak ben başlayayım o zaman :) bu aralar parmaklarımda el ve kolumda aşırı ağrı var uyutmuyor beni ve çok fazla şişkinlik oluyor sabahları
sizlerde bu durumu yaşayan var mı doktora gıtmelımıyım?
27+4 um ve bebegim tugleniyor sanirimmmm :) ama annesini uzuyor midem ve bogazim cok yaniyor iyi gelicek bisey varmi ne yapmaliyim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Zaten sunun surasinda ne kaldiki ....:)))) demi
Maden suları orjinal olanlar tabi iyi geliyor canım ya birde uyurken uzanırken yastıgını yükselt ve baharatlı yememeye dikkat et tamamen geçirmesede bir nevi rahatlatıyor.
Şaka maka ilk adımı attık bakalım 7 aya :) allahım heycan bastı valla yavaş yavaş dogum yaklaşıyor
Biri son ay mi dedi cok sukur bizim 12 gunumuz kaldi oglumla kavusmamiza :) benim son donemim 34 haftaya kadar mukemmel gecti. Simdilerdeki en buyuk sikintim mide yanmasi gaviskon icmek en iii geleni:) onun haricinde bebisimin buyuk olmasi ve dogum pozisyonuna girmis olmasi nedeni ile kasilma ve ara ara dogum sancilarimin olmasi beni bir haftadir eve hapsetti cok yurumem yasaklandi bol bol dinlenme doktorumun tavsiyesi. Hepimiz ufakliklari hayirlisi ile kucagimiza aliriz
Arkadaslar bn 35 haftalik gebeym bebegim 2500 kilo szce kilosu nasil bana az gbi geldi..dguma kadr 1 kilo alir mi szce ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Az degil cnm hergun bir muz 2ceviz ye sut ve yogurt ye besle kuzunu:1 kilo alir meraklanma sen fazlasi için iyu beslen benim kiz 35+4te 3500 gr ama bende 5 kilo dogmusum yapisal birazda
nerelerdesin cnm ya görüşemedik bebişin nasıl sen nasılsın?Biri son ay mi dedi cok sukur bizim 12 gunumuz kaldi oglumla kavusmamiza :) benim son donemim 34 haftaya kadar mukemmel gecti. Simdilerdeki en buyuk sikintim mide yanmasi gaviskon icmek en iii geleni:) onun haricinde bebisimin buyuk olmasi ve dogum pozisyonuna girmis olmasi nedeni ile kasilma ve ara ara dogum sancilarimin olmasi beni bir haftadir eve hapsetti cok yurumem yasaklandi bol bol dinlenme doktorumun tavsiyesi. Hepimiz ufakliklari hayirlisi ile kucagimiza aliriz
Merhaba 3 sene önce yazmışsınız ama bişey sorucaktımBen 29 +6 haftamdayim. Benim sag ayagim kalcaya kadar kemiklerime agri girmisti bir iki hafymta yuruyemedim. Dr asiri kansızliktandir dedi gunde 2 adet kan ilaci aliyorum cok sukur
hemen geçti, bu arada size gecmis olsun saglikla bebeklerimiz kucağımıza almayi nasip etsin
Amin inş. Büyüdüler şimdide abla bile olacaklar.ya ne güzel uc sene once yazanlarim brbekleri buyudu darisi bizlere inşallah bende yarin 27.haftama giriyorum bende de bacaklarimda derman olmuyo yemekten once sonra farketmiyo sk sk oluyo sekerde cikmadi cok buna sukur diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?