- 15 Eylül 2022
- 2.503
- 1.663
- 63
- 33
- Konu Sahibi temmuzlu26
-
Kimyasal gebelik olabilirmi ben gecirdigimde 26 ile öğrendim sizi tedirgin etmek istemem ama değeriniz çok düşük gibi sanki20 ocakta 34 beta hcg yle öğrendim
23 te 187 olmuştu
Bugün 25 sağlık ocağinda kan vermek istedim bir hafta bekle sürekli bakma psikolojini bozma dediler ben evde idrar testi vardı yapım dedim silik çizgi çıktı yine ben anlamadım değerim yukselmiyor mu acaba bilgisi olan var mı
Geç döllenme dedi doktor ama inşallah öyle olmazKimyasal gebelik olabilirmi ben gecirdigimde 26 ile öğrendim sizi tedirgin etmek istemem ama değeriniz çok düşük gibi sanki
Geç döllenme dedi doktor ama inşallah öyle olmaz
Şey artışın nasıl oldu peki seninKimyasal gebelik olabilirmi ben gecirdigimde 26 ile öğrendim sizi tedirgin etmek istemem ama değeriniz çok düşük gibi sanki
Geç döllenme dedi doktor ama inşallah öyle
Evet beta hcg artışının nasıl olduDegerlerimmi
İlk 26 ile öğrendim hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra kanamam oldu ve öbürsü gün 6 ya düştü o şekil sonlandiŞey artışın nasıl oldu peki senin
Geçmiş olsun canımDegerlerimmi
İlk 26 ile öğrendim hamile olduğumu öğrendikten bir gün sonra kanamam oldu ve öbürsü gün 6 ya düştü o şekil sonlandi
Gebelik testi yaptım dün akşam çıktı ve gene kimyasaldan şüpheleniyorum malesef sonuçlar yarın cikicak ama kramp çok oluyo önceki kimyasaldaki gibi neyapicaz böyle aklım ermiyoGeçmiş olsun canımrabbimq tez zamanda tekrar verir inşallah
Rabbim doğru anı biliyordur bol bol dua et insalalh rabbim gönlüne göre verecektir canımGebelik testi yaptım dün akşam çıktı ve gene kimyasaldan şüpheleniyorum malesef sonuçlar yarın cikicak ama kramp çok oluyo önceki kimyasaldaki gibi neyapicaz böyle aklım ermiyo
Bu test silik değil bariz belli artmış bence bununla anlayamazsınız bi deTest bu sanki hala silik gibi yada ben iyice psikopata bağladım kafayı yiyecem valla bilmiyorum daha önce hiç cift çizgi görmedim ki ben tek çizgiye alışmıştım
İşte bende biliyorum da bir insan psikolojik rahatlama istiyor artık hayırlısıBu test silik değil bariz belli artmış bence bununla anlayamazsınız bi de
Fazla düşünmemeye çalışın hayırlısı olur inşAllahİşte bende biliyorum da bir insan psikolojik rahatlama istiyor artık hayırlısı
İnşallah canımFazla düşünmemeye çalışın hayırlısı olur inşAllah
Ne oldu sonucunuz acaba bende kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acaba yinemi kimyasal olabilirTest bu sanki hala silik gibi yada ben iyice psikopata bağladım kafayı yiyecem valla bilmiyorum daha önce hiç cift çizgi görmedim ki ben tek çizgiye alışmıştım
İlk tartışın gayet güzel bence sağlık ocağındakiler de bundan dolayı beklemişler canım. İki günde bir iki katı olması gerekiyor(%60 da olur) seninki fazla bile artmış. Testin de gayet koyu. İlk zamanlar hele de uzun zamandır bekliyorsan insan her şeye endişeleniyor. Önünde uzun bir yol var hazırlıklı ol ama keyfini de çıkar. Ben acilde test vermiştim o zaman. Karnım ağrıyor ama gebelik şüphem var demiştim önceki testleri söylemeden. Hemen beta istediler20 ocakta 34 beta hcg yle öğrendim
23 te 187 olmuştu
Bugün 25 sağlık ocağinda kan vermek istedim bir hafta bekle sürekli bakma psikolojini bozma dediler ben evde idrar testi vardı yapım dedim silik çizgi çıktı yine ben anlamadım değerim yukselmiyor mu acaba bilgisi olan var mı
İlk tartışın gayet güzel bence sağlık ocağındakiler de bundan dolayı beklemişler canım. İki günde bir iki katı olması gerekiyor(%60 da olur) seninki fazla bile artmış. Testin de gayet koyu. İlk zamanlar hele de uzun zamandır bekliyorsan insan her şeye endişeleniyor. Önünde uzun bir yol var hazırlıklı ol ama keyfini de çıkar. Ben acilde test vermiştim o zaman. Karnım ağrıyor ama gebelik şüphem var demiştim önceki testleri söylemeden. Hemen beta istediler20 ocakta 34 beta hcg yle öğrendim
23 te 187 olmuştu
Ahaha tarihe dikkat etmeden sana motivasyon yazmıştım buraya sonra bi durdum noluyo diye20 ocakta 34 beta hcg yle öğrendim
23 te 187 olmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?