Gebelikte 5. gün oldu ama hala silik çizgi normal mi

temmuzlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2022
2.503
1.663
63
33
20 ocakta 34 beta hcg yle öğrendim
23 te 187 olmuştu
Bugün 25 sağlık ocağinda kan vermek istedim bir hafta bekle sürekli bakma psikolojini bozma dediler ben evde idrar testi vardı yapım dedim silik çizgi çıktı yine ben anlamadım değerim yukselmiyor mu acaba bilgisi olan var mı

Test bu sanki hala silik gibi yada ben iyice psikopata bağladım kafayı yiyecem valla bilmiyorum daha önce hiç cift çizgi görmedim ki ben tek çizgiye alışmıştım

Eklentiler

• IMG_20230125_212339.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 101
Kimyasal gebelik olabilirmi ben gecirdigimde 26 ile öğrendim sizi tedirgin etmek istemem ama değeriniz çok düşük gibi sanki

Geçmiş olsun canım rabbimq tez zamanda tekrar verir inşallah
Gebelik testi yaptım dün akşam çıktı ve gene kimyasaldan şüpheleniyorum malesef sonuçlar yarın cikicak ama kramp çok oluyo önceki kimyasaldaki gibi neyapicaz böyle aklım ermiyo

Gebelik testi yaptım dün akşam çıktı ve gene kimyasaldan şüpheleniyorum malesef sonuçlar yarın cikicak ama kramp çok oluyo önceki kimyasaldaki gibi neyapicaz böyle aklım ermiyo
Rabbim doğru anı biliyordur bol bol dua et insalalh rabbim gönlüne göre verecektir canım

Test bu sanki hala silik gibi yada ben iyice psikopata bağladım kafayı yiyecem valla bilmiyorum daha önce hiç cift çizgi görmedim ki ben tek çizgiye alışmıştım
Ne oldu sonucunuz acaba bende kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acaba yinemi kimyasal olabilir

İlk tartışın gayet güzel bence sağlık ocağındakiler de bundan dolayı beklemişler canım. İki günde bir iki katı olması gerekiyor(%60 da olur) seninki fazla bile artmış. Testin de gayet koyu. İlk zamanlar hele de uzun zamandır bekliyorsan insan her şeye endişeleniyor. Önünde uzun bir yol var hazırlıklı ol ama keyfini de çıkar. Ben acilde test vermiştim o zaman. Karnım ağrıyor ama gebelik şüphem var demiştim önceki testleri söylemeden. Hemen beta istediler diğerinde de artışa bakmam lazım dedim sağolsun baktı. Acilde bi dene şansını istersen

İlk tartışın gayet güzel bence sağlık ocağındakiler de bundan dolayı beklemişler canım. İki günde bir iki katı olması gerekiyor(%60 da olur) seninki fazla bile artmış. Testin de gayet koyu. İlk zamanlar hele de uzun zamandır bekliyorsan insan her şeye endişeleniyor. Önünde uzun bir yol var hazırlıklı ol ama keyfini de çıkar. Ben acilde test vermiştim o zaman. Karnım ağrıyor ama gebelik şüphem var demiştim önceki testleri söylemeden. Hemen beta istediler diğerinde de artışa bakmam lazım dedim sağolsun baktı. Acilde bi dene şansını istersen
Ahaha tarihe dikkat etmeden sana motivasyon yazmıştım buraya sonra bi durdum noluyo diye Ah anacım bu bebekler kafa bırakmıyor ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…