Gebelikte 5. gün oldu ama hala silik çizgi normal mi

Ne oldu sonucunuz acaba bende kimyasal gebelik yasadim 1 ay once 11gun adet gecikmesitle beta verdim 26.34 cikti gebelik var dedi doktor 2 kati olmasi lazim carsamba gel dedi yukselirmi acaba yinemi kimyasal olabilir
Canım 33 haftamdayim geç döllenme olabilir canım sıkıntı etme inşallah güzel yükselişin olur

Aynen doğuracam artık inşallah

Canım 33 haftamdayim geç döllenme olabilir canım sıkıntı etme inşallah güzel yükselişin olur
İnsallah ama cokta sikintidayim ikinci evliligim esim cok sinirli sinrlenince gozu bisey gormuyor kufur ediyor hakareti var birinci evliligimden kizim var babasi evlendim diyealdi velayti hem ona uzagim 2 haftada goruyorum hem hamileyim hemde esiml aram iyi degil bilmiyorum

Rabbim gönlüne ferahlık versin canım zor gerçekten hamilelikte stres iyi birşey değil bebek içinde senin içinde bol sabır ve dua et rabbim gönlüne göre versin insalalh

Canım akıl vermek bana düşmez sadece bir tavsiye olarak psikolojik ve fiziksel şiddetin olduğu bir evde bebek büyütmek istediğine emin misin diye önce bir düşün olur mu? Rabbim hayırlı kapılar açsın sana

Tesekkur ederim kizimi oyle bi evde buyutemedim ve kizimdanda oldum. İkinci bi bebegi istiyormuyum bilmiyorum esimle aramiz duzelirmi bilmiyorum narsist esim kendi cikari olmadan yanima bile yaklasmaz nasilsin demez evlendigimizden bu gune hep tek basimayim kimyasal gebeligi bile ogrendigimde tek basimaydim hastanede bagirir cagirir beni sevmedigini sevgi dilendigimi hissediyorum ailem beni kabul etmez tek basima herseyin ustesinden nasil gelicem bide bebek varsa bilmiyorum

Rabbim hayırlı kapılar açsın. Çocukla çok zor evet. İnsan güçlüyse her şeyin üstesinden geliyor yakından gördüm ama her yiğidin harcı da değil. O yüzden ne akıl verebilirim ne de bi yol gösterebilirim. Her şey güzel gitsin diye dua edebilirim ancak

Tesekkur ederim Allah razi olsun bugun bidaha kan verdim 56,68 olmuş 2 gun once 26,34dü sence yukselme iyimi kimyasal degildir degilmi yarin regl olmazsam kimyasal degildir gibime geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…