- 16 Şubat 2023
- 78
- 14
- 8
- 34
- Konu Sahibi Feride3478
-
ADET tarihine bakarsanız 9 haftalık ama ben yumurtlama tarihim 7 haftalik doktoruma öyle dedim doktorum da zaten kese en fazla 7 haftalik duruyor dedi
Evet nasip canim ama keşke kan sulandirici hap kullansaydıniz. Bebeğe kan gitmiyor pıhtılaşma da. Hayirlisi saglikla gelsin insallah kuzucuklara
Aminİnşallah iç bir sıkıntı yaşamayız bir hafta sonu güzel haberleri yazarız İnsallah canım
Tesekkur ederim. İnanın ki duymak istediğimiz ve inanmak istediğimiz buAnnem de hep benimkiyle ultrason uyuşmuyor derdi. 2 hafta geriden geliyormuş. Ablamın da 5 haftalıkken görünmedi. Sonraki haftalarda göründü. Sizler de boşuna stres yapmayın.
Annem de hep benimkiyle ultrason uyuşmuyor derdi. 2 hafta geriden geliyormuş. Ablamın da 5 haftalıkken görünmedi. Sonraki haftalarda göründü. Sizler de boşuna
Kalp atışını duydunuzmu ne yaptınız umarım iyisinizdir
Kalp atışını duydunuzmu ne yaptınız umarım iyisinizdir
Merhaba cuma günü gideceğiz ama bendede lekelenme başladı. Wc gittiğimde hafif pembe lekem var. O yüzden acile gittik. Dr. Bebek oluşumu başlamış muhtemelen 1 hafta sonra gözükür dedi. Ama düşük kanama başlangıcı da var dedi. Eger parça şeklinde olur ve kanama durmasa acile gel dediKalp atışını duydunuzmu ne yaptınız umarım iyisinizdir
Merhaba cuma günü gideceğiz ama bendede lekelenme başladı. Wc gittiğimde hafif pembe lekem var. O yüzden acile gittik. Dr. Bebek oluşumu başlamış muhtemelen 1 hafta sonra gözükür dedi. Ama düşük kanama başlangıcı da var dedi. Eger parça şeklinde olur ve kanama durmasa acile gel dediÜzgünüm takdir Allah tan. İnsallah sizin güzel haberleniz vardir
Merhaba cuma günü gideceğiz ama bendede lekelenme başladı. Wc gittiğimde hafif pembe lekem var. O yüzden acile gittik. Dr. Bebek oluşumu başlamış muhtemelen 1 hafta sonra gözükür dedi. Ama düşük kanama başlangıcı da var dedi. Eger parça şeklinde olur ve kanama durmasa acile gel dediÜzgünüm takdir Allah tan. İnsallah sizin güzel haberleniz vardir
Rabbim hersey in hayirlisini versin. Belkide bebeklerimiz bize tutunuyordur.Bundan dört gün önce ben de iki büyük parça düşürdüm birden bire kanama geldi uzandığım yerde ve arkasından iki büyük parça geldi artık düşük yapıyorum sandım ve kalp atışında oluşmamıştır diye gitmedim doktora kendim düşük yapmayı bekledim fakat kanama azaldı günden güne bugün beşinci günüm
Kanama varla yok arasında açık kahverengi sulu kahve rengi gibi bir renge dönüştü ilaç falan zaten içmiyorum iki haftadır kendi haline bıraktım eğer düşecekse düşer diye ben de cuma günü gideceğim sizin gibi
İnsallah canım yaaaRabbim hersey in hayirlisini versin. Belkide bebeklerimiz bize tutunuyordur.
Aynen ne kadar uzun bir süreç Rabbim sabirlar versin inşallahBizim burada bir ebe var gebekalan kadınları kontrol ediyor hamile kalamayanlara bakıyor doktor falan değil yani ona gittim çok bilgili bir insan Türkiye’nin 4.01 yerinden kendisine gelenler oluyor bana bebeğin iki hafta geriden geliyor dedi yani şok oldumyani bebek oluşumu var dedi kalp atışı da var dedi ama bebeğin gelişmemiş dedi 15gün eksik bebeğinin dedi tahminen 6 buçuk yedi haftalık Hamilesin dedi inanılmaz şaşırdım hatta kanamamın olduğunu dahi bildi inşallah kalp atışı vardır cuma günü ikimiz içinde hayır olsun beklemek çok yorucu düşünmek çok yıpratıyor insanı
Kanamam çoğaldı canim yaİnsallah canım yaaa
Nasıl kalmaman canım pıhtılı mı yoksa Açık renk miKanamam çoğaldı canim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?