- 16 Şubat 2023
- 78
- 14
- 8
- 34
- Konu Sahibi Feride3478
-
Benim de kanamam hala devam ediyor açık pembe sulu şekilde ama tam kan gibi koyudeğil yani bu arada sen kan sulandırıcı kullanıyorsun ya kan sulandırıcılarda kan akışını fazlalaştırıyor mesela benim ikinci kızım da yedinci ayda çok büyük bir kanamam oldu aşırı kan kaybım vardı doktorlar kan sulandırıcı iğneyi anında kestiler o şekilde devam ettim çok şükür bir sorun olmadı kızım o şekilde de oldu.Kanamam çoğaldı canim ya
Kanamam çoğaldı canim yaİnsallah canım yaaa
Dün kullanmadım bu gun tekrar vurdum. Dün gece acile gittik. Kan boşalırcasına gelince korktuk. Dr. Kesede sorun yok gayet düzgün dedi. Ama kanama için düşük tehlikesi dedi. Bu defa 5+5 çıktı kese. Sanırım kesem 5 haftada kaldı ama öyle olsa kese bozulmazmiydi. Dr. Bozulma yok dedi. Kafam çok karışık yarın kendi Dr. Gideceğiz bakalım artık ne derse o. Bu belirsizlik moralimi bozuyorBenim de kanamam hala devam ediyor açık pembe sulu şekilde ama tam kan gibi koyudeğil yani bu arada sen kan sulandırıcı kullanıyorsun ya kan sulandırıcılarda kan akışını fazlalaştırıyor mesela benim ikinci kızım da yedinci ayda çok büyük bir kanamam oldu aşırı kan kaybım vardı doktorlar kan sulandırıcı iğneyi anında kestiler o şekilde devam ettim çok şükür bir sorun olmadı kızım o şekilde de oldu.
Kan sulandırıcı hap ve iğne beraber kullanıyorsan olabiliyor
Kanamam çoğaldı canim ya
Dün kullanmadım bu gun tekrar vurdum. Dün gece acile gittik. Kan boşalırcasına gelince korktuk. Dr. Kesede sorun yok gayet düzgün dedi. Ama kanama için düşük tehlikesi dedi. Bu defa 5+5 çıktı kese. Sanırım kesem 5 haftada kaldı ama öyle olsa kese bozulmazmiydi. Dr. Bozulma yok dedi. Kafam çok karışık yarın kendi Dr. Gideceğiz bakalım artık ne derse o. Bu belirsizlik moralimi Son adet tarihin neydi canım
Son adet tarihime göre 10 hafta olması gerekiyor canim. Benim umudum kalmadıSon adet tarihin nedir canım evet biraz haftasına göre küçük gibi duruyor mesela şu anda benim adet tarihime göre dokuz haftalık olmam gerekiyor ama şu anda iki hafta geriden gidiyorsam dahi yaklaşık yedi hafta olmam lazım yarın bakacağız benim de sürekli akıntı şeklinde pembe geliyor hiçbir şey kullanmıyorum folik Asst bile kullanmıyorum kendi haline bıraktım her şeyi
Beş hafta geride. Canım üzülmeSon adet tarihime göre 10 hafta olması gerekiyor canim. Benim umudum kalmadı
Allah razi olsun. İnsallah senin bebisin yolunda gidiyordur. Rabbim hayirlisini versinBeş hafta geride. Canım üzülmenasibinde yoksa bile inşallah kendin düşürürsün kürtaja gerek kalmaz sana bunu nasip eden Rabbim yine nasip edecektir ben şuna çok inanirim ne doğacak bir çocuğu engellemek mümkün ne de düşecek bir çocuğu içinde tutmak mümkün….. Sonuçta biz hiç bir tırnağını yaratamayız veren Rabbimdır her zaman dua et canım ben de senin için dua edeceğim
Kan sulandırıcı iğnelerinde vurma bence artık bebek oluşmamışsa bile kendine zarar verme canım ben de yarın gideceğim üçte en son beş haftalıkken gitmiştim bakalım her şeyin hayırlısı olsun canım ben iyiye de kötüye de kendimi hazırladım
Ve sabır versin bizlereAllah razi olsun. İnsallah senin bebisin yolunda gidiyordur. Rabbim hayirlisini versin
Allah razi olsun. İnsallah senin bebisin yolunda gidiyordur. Rabbim hayirlisini versin
Sende Allaha emanet ol canım. Rabbim yar ve yardimcimiz olsunTeşekkür ederim canım yinede yarın doktora gözük sonuçta acille poliklinik çok ayrı poliklinikte daha güzel ilgilenirler detaylı şekilde bilgi verirler canım yarın yine haberleşiriz Allaha emanet ol
Kontrole gittin mi canım nasılsın merak ettim benim randevular iptal olmuşRabbim hersey in hayirlisini versin. Belkide bebeklerimiz bize tutunuyordur.
Canim ben düşük yaptım. İki büyük parça geldi. Cok sukur kürtaja gerek kalmadı. Ama kanamam 40 gün sürermiş. İnsallah senden müjdeli haberler alırız.Kontrole gittin mi canım nasılsın merak ettim benim randevular iptal olmuş
YaaaCanim ben düşük yaptım. İki büyük parça geldi. Cok sukur kürtaja gerek kalmadı. Ama kanamam 40 gün sürermiş. İnsallah senden müjdeli haberler alırız.
Güzel haberler alırsın umarımYaaakese düştü mü canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki . Benim kanamam yok hiç randevum iptal olmuş bayram dolayısıyla ben de yarın acile gitmeyi düşünüyorum tek umudum kanamanın olmaması zaten
Canim ne yaptın merak ettim. Gittin mi doktora. İnsallah güzel haberler vardırYaaakese düştü mü canım hakkında hayırlısı buymuş demek ki . Benim kanamam yok hiç randevum iptal olmuş bayram dolayısıyla ben de yarın acile gitmeyi düşünüyorum tek umudum kanamanın olmaması zaten
Evet canım gittim duydum çok şükür ayrıca bebek kalp dinleme cihazı da aldım internetten çok güzel duyuluyor kalp sesi. İnşallah sende en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın canım üç kez düşük yapan biri olarak düşük yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirim Allah yardımcın olsun inşallahCanim ne yaptın merak ettim. Gittin mi doktora. İnsallah güzel haberler vardır
Çok sevindim. Bu bir mucize. Allah razi olsunEvet canım gittim duydum çok şükür ayrıca bebek kalp dinleme cihazı da aldım internetten çok güzel duyuluyor kalp sesi. İnşallah sende en kısa zamanda tekrar hamile kalırsın bir daha böyle sıkıntı yaşamazsın canım üç kez düşük yapan biri olarak düşük yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirim Allah yardımcın olsun inşallah
Evet canımÇok sevindim. Bu bir mucize. Allah razi olsun
Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallahEvet canımmucize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?