Gebelikte Adet tarihi ile ultrason tarihinin uyusmaması

Bendede bir hafta 3 gun fark var adetle ultrason arasinda . Doktor geç dollenme dedi merak etmeyin gelicek hafta belli olur minnoşunuz

Benim de adete göre 6 hafta 2 günlük doktora göre 5 hafta 4 gün neden böyle sadece keseyi gördük 10 güne gel dedi kalp atışına
Hiccc korkma bende iki hafta once oylesine tedirgindim ki tamamen aklim orda kaliyordu . Kalp atisin duyamadik kese var bebek yok dediler iki hafta sonra gitdim bebeyide gordm kalp atisinda duydum . Sabirli ol guzel olucak . Cok iyi anliyorum seni

Hiccc korkma bende iki hafta once oylesine tedirgindim ki tamamen aklim orda kaliyordu . Kalp atisin duyamadik kese var bebek yok dediler iki hafta sonra gitdim bebeyide gordm kalp atisinda duydum . Sabirli ol guzel olucak . Cok iyi anliyorum seni
Ya inşallah öyle olur.. İnan korkuyorum. Bi de burda okudum boş gebelik falan olayı varmış. Onun ayrımı nasıl oluyor ki anlayabilir miyim

Merhaba çok geçmiş olsun şu anda nasılsınız umarım iyisinizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…