- 2 Ocak 2022
- 2.948
- 4.324
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla sağlıklı olunduktan ve kismetinizde olduktan sonra herşey olur sıkıntı etmeyin valla ben her işimi yaptım penceremi sildim dolaplarımi sildim poşet taşıdım elbetteki insan dikkat ediyor ama bunu robot gibiymisim gibi yasamak saçma oluyor bence gereksizde sıkıntı etmeyin birşey olmaz Rabbimin izniyleMerhaba arkadaşlar hani gebelikte ağır kaldirilmaz diyoruz diyoruz elbet ama bu agirliktan kasıt ne kadar acaba bugun mecburi kaldırdım içim hiç rahat degil
Hamileliğimin ilk 10 haftası ağır da kaldırdım, uzandım falan da. Tabi bu ağırlık 20-50 kilo falan değildi. Şimdi 25. haftadayım 5 litrelik su bile kaldırmam. Herhangi bir ağrınız kanamanız yoksa sıkıntı yoktur sanıyorum ama siz yine de kaldırmamaya dikkat edin :)Merhaba arkadaşlar hani gebelikte ağır kaldirilmaz diyoruz diyoruz elbet ama bu agirliktan kasıt ne kadar acaba bugun mecburi kaldırdım içim hiç rahat degil
Cok teşekkür ederimBelli bir kilodan bahsetmiyoruz. Alisik olduğunuz ağırlıktan fazlasini kaldirmak sorun yaratir. Bir de kaldirirken olusabilecek ters hareketler sonucu, eskilerin "emzik dusmesi", tibbin "plasentadan ayrilma" dedigi olay yasanabilir.
Yukari uzanmak ve agir kaldirmak ciddi sorun yaratabilecek hareketler.
Daha önce düşük yaptım da doktorum bunda sikkatli olmamizi istedi o sebeple tedirgin oldum cok teşekkür ederimDüşük riskin yoksa bir sorun olmaz, biz 6 aylik hamile olana kadar hasta taşıyoruz , kilolarca ağirlikta cantayla vaka yerine cikiyoruz kaç kat merdiven ambulansta sallanma vs de cabası. Bir sürü kadın böyle calisti dogurdu, gebelikte stres en tehlikeli olan şeydir bu yüzden stres yapma kanaman ağrın yoksa bir şey yoktur Allahın izniyle
Çok teşekkür ederimHamileliğimin ilk 10 haftası ağır da kaldırdım, uzandım falan da. Tabi bu ağırlık 20-50 kilo falan değildi. Şimdi 25. haftadayım 5 litrelik su bile kaldırmam. Herhangi bir ağrınız kanamanız yoksa sıkıntı yoktur sanıyorum ama siz yine de kaldırmamaya dikkat edin :)
Çok teşekkür ederimHamileliğimin ilk 10 haftası ağır da kaldırdım, uzandım falan da. Tabi bu ağırlık 20-50 kilo falan değildi. Şimdi 25. haftadayım 5 litrelik su bile kaldırmam. Herhangi bir ağrınız kanamanız yoksa sıkıntı yoktur sanıyorum ama siz yine de kaldırmamaya dikkat edin :)
Oo masallah bi düşüğüm var benimKoltuk bile kaldirdim bise olmadi ama kisiye gore degisebilen durumlar bunlar.
Kesinlikle çok doğru söylüyorsunuz teşekkür ederimBenim Dr um damacana kaldırmazsan sorun yok demiştitabi bence bir daha kaldırmayın ,birşey olmaz ama sürekli birşey olmuş mudur diye düşünmezsiniz bende öyleyim,en iyisi 1 kilodan fazla kaldırmıyorum
Oo öyle sacmayim kii.. bi düşüğüm var o sebeple bunda kafayı yiyeceğimValla sağlıklı olunduktan ve kismetinizde olduktan sonra herşey olur sıkıntı etmeyin valla ben her işimi yaptım penceremi sildim dolaplarımi sildim poşet taşıdım elbetteki insan dikkat ediyor ama bunu robot gibiymisim gibi yasamak saçma oluyor bence gereksizde sıkıntı etmeyin birşey olmaz Rabbimin izniyle
Tabi durum sizin için daha hassas ilk üç ay elbetteki dikkat edin yorumlayın egilmeyin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahOo öyle sacmayim kii.. bi düşüğüm var o sebeple bunda kafayı yiyeceğimamiinnn inşallah çok teşekkür ederim
![]()
Eğilme konusunu ilk kez duydum o nasilTabi durum sizin için daha hassas ilk üç ay elbetteki dikkat edin yorumlayın egilmeyin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah
Evet bi tesellim o oldu. Evet biraz riskli gebeligim var ama illaki nice riskli gebeler vardiİkinci üçüncü çocuğu olacakların bir çocuğu da kilolarca kucaklarında devamlıhiç evham yapma canım
Ani egilmek vb gibi ani hareketten kaçınmak gerekli demek istemiştimEğilme konusunu ilk kez duydum o nasil