- 9 Şubat 2018
- 750
- 294
- 53
- 34
- Konu Sahibi Melekmelegimm
merhaba 5 aylık gebeyim aklımda travel sistem puset var geçenlerde eşim annesine 1500 tl değerinde olduğunu soyledi kaynanam ne gerek pusete biyere gideceğinde eşin goturur dedi zaten çıkmazsın bebekle dışarı dedi yatak odası dedim onada ne gerek al bi beşik zaten ilk aylar kendi odanızda olur bebek dedi giysilerini nereye koyucam dediğimde koy gardrobuna dedi ki hiç yerim yok gardropta geçenlerde teyzesi aradı sohbet ederken eşim şaka mayetinde dediki masrafları başladı falan anlattı diyo ne gerek fiyatı cok yüksek pusetin ben 300 tl lik pusetle 2 cocuk büyüttüm zaten binmiyorlar bile yatak odasınada gerek yok dedi aventin biberonunu aldım 40 tl olması lazım hiii günah falan dedi fazla giysi alma hemen büyüyo falan yaa benmi abartıyorum yoksa onlardamı bi gariplik var ben doldurim eşyayla demiyorum ama şimdiden bi baskı herkez bişey soyluyo almak istediklerim laf oluyo ki gereksiz şeyler değil ilk çocuğum olacak allahın izniyle heves ediyorum puseti odası olsun diye gereksizmi gercekten ?