- 1 Mart 2018
- 256
- 138
- 18
- 32
- Konu Sahibi Melekmelegimm
Bence hiç takmayın bile eşinizi de takmayın sizin en güzel hediyeniz şuan koynunuzda valla ya logusasiniz çok dikkat edin ya valla bak sonra çok daha üzülürsünüz bırakın kim ne derse desin eşinizle de oturup bence duzgunce konuşun anlcaktır sizi. Ya benim bebegimin beyninde koroid plexus kisti cıktı ama doktorlar bu haftalarda belirip 25.26. Haftalarda kaybolur gebelerin çoğunda oluyor kalsa bile sorun teşkil eden bisi degil dedi hastalık değil dedi beynin yanında su küresinin içindeymiş ufak 7mm biri 3 mm biri bide kalpte parlaklık gördü 1 mm ama o da kaybolan böseymiş herkesde olurmuş dedi doktorum belki açsalar baksalar bizde de olur dedi ama gene de anne yüreği çok üzüldüm doktorum sonucun temiz dedi niye uzuluyon dedi bebegin her yeri her organı çok güzelmiş 21 haftalık hamileyim sizin doğumunuz nasıl oldu :) normal.mi oğlunuza ne ad koydunuz sizin kaynana genç zaar :) video filan:)Allah razı olsun canım sen kaç haftalıksın ? Umarım önemli bişey değildir usg de görülen ? 2 gün once gelmiş aksamın 11 inde banyo yaptıralımmı diyır yine dedim ben yarın aldırıcam benden video istedi nasıl yıkadıgıma bakıcakmış :)) tmm dedim atmadım tabi dün arıyo beni hani video dedimki ninni açtım banyo yaptırırken ondan video cekmedim :)) ilk aldırdıgımda eşime resim atmıştım babası banyo yaptık diye eşim atmış annesine ablasına banyo yaptı oglum diye oyle ogrenmişti..eşimlede dün aram açıldı arkadaslarıyla buluşucakmış gece 5 te girerim dedi onun tartışmasını yaşadık suan küsüz hatta anladımki kimseden hayır yok dün hem emziriyorum hem ağlıyorumcocuguma odaklanamıyorum sorunlardan