Gebelikte aşırı bulantı, ne yaptıysam durmuyor

Benımkide 8 haftalıktı . Benden tavsiye kürtajdan sonra ilk regli bekle sonra akışına bırak

Ilk gebeligimde 5 ay dolana kadar şiddetliydi 5 kilo civarı vermiştim 9 ay dolana kadar ara ara bulantı kusma devam etmişti. Bunda da 6 ayı doldurana kadar aynı öldüm öldüm. Smdi iyiyim çok şükür. Bende benim gibi geçiren var mı diye hep merak ediyorum

Canım ben 1 ayda 7 kilo verdim benimki cidden çok ağırdı. Şimdi yavaş yavaş hafifledi biraz günde 2 defa falan kusuyorum 46 kiloya düştüm ben. Bizde genetikmiş tüm teyzelerim de böyle oluyormuş

Cabucak gecer insallah bende 9 ay boyunca hic bulanti olmadi bu mide bulantisi sabah uyandigimzda acliktan bulanir gibimi oluyi

Canım, bende 6 haftalık hamileyim ve inanılmaz derecede mide bulantısı yaşıyorum, en kötüsü dündü, gün boyu su içsem bile çıkardım, halsiz kaldım kafamı kaldıramaz hale geldim en son hastaneye gittim serum verdiler eve geldim yine çıkardım, galiba bi çözümü yok bunun

Ben de aynıydım canım inan hiçbir ilaç fayda etmedi bana sakız çiğnemek buz emmek ayağı soğuk suda bekletmek biraz rahatlatıyor bi dene istersen

İki kimyasalım var onun dışında ilk. Bi de ilklerde bulantı daha çok oluyor diyorlar

Bana da öyle demişlerdi 2. Aynı olmaz yap dediler gördüm aynı benimkiler. 2.deki zorluk bir de ilgilenmem gereken bi çocuk var o yüzden bana ilk daha kolay geliyor oluyodum falan ama bakmam gereken çocuğum yoktu. Bunda kızıma bakamamak daha çok koydu bana

Sana bakan yardım eden kimse yok muydu canım ben bir aydır annemde kalıyorum o olmasa perişan olurdum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…