Benımkide 8 haftalıktı . Benden tavsiye kürtajdan sonra ilk regli bekle sonra akışına bırakÇok teşekkür ederim cevabınız için benim doktorum gebeliğin büyüktü dedi 9 hafta 3 günlükken alındı yavrum benden ama çok araştırdım 1 ay yeterli diyen de var hiç korunma diyende var ne yapacağımı bende şaşırdım...
Gebelikte 7. Haftadayım arkadaşlar 10 gündür öyle çok bulantım var ki artık dayanamıyorum. Gün içinde defalarca kusuyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu, canım yana yana bi şeyler yemeye çalışıyorum onlardan da midem bulanıyor. Bulantı 5 dakika bile rahat vermiyor. Canımdan bezdim artık. Dün acile gittim serum yemeye. Doktor içine zofran kattı. Bilenleriniz vardır bulantı ilaçlarının en güçlüsüymüş. Hiçbir faydası olmadı. Eve gider gitmez banyoya koştum. 5 dk bile rahatlatmadı. Bu durumda olan var mı hangi ilaçlar iyi gelmişti size ben artık dayanamıyorum
Canım ben 1 ayda 7 kilo verdim benimki cidden çok ağırdı. Şimdi yavaş yavaş hafifledi biraz günde 2 defa falan kusuyorum 46 kiloya düştüm ben. Bizde genetikmiş tüm teyzelerim de böyle oluyormuşIlk gebeligimde 5 ay dolana kadar şiddetliydi 5 kilo civarı vermiştim 9 ay dolana kadar ara ara bulantı kusma devam etmişti. Bunda da 6 ayı doldurana kadar aynı öldüm öldüm. Smdi iyiyim çok şükür. Bende benim gibi geçiren var mı diye hep merak ediyorum
Canım ben 1 ayda 7 kilo verdim benimki cidden çok ağırdı. Şimdi yavaş yavaş hafifledi biraz günde 2 defa falan kusuyorum 46 kiloya düştüm ben. Bizde genetikmiş tüm teyzelerim de böyle oluyormuş
Cabucak gecer insallah bende 9 ay boyunca hic bulanti olmadi bu mide bulantisi sabah uyandigimzda acliktan bulanir gibimi oluyiGebelikte 7. Haftadayım arkadaşlar 10 gündür öyle çok bulantım var ki artık dayanamıyorum. Gün içinde defalarca kusuyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu, canım yana yana bi şeyler yemeye çalışıyorum onlardan da midem bulanıyor. Bulantı 5 dakika bile rahat vermiyor. Canımdan bezdim artık. Dün acile gittim serum yemeye. Doktor içine zofran kattı. Bilenleriniz vardır bulantı ilaçlarının en güçlüsüymüş. Hiçbir faydası olmadı. Eve gider gitmez banyoya koştum. 5 dk bile rahatlatmadı. Bu durumda olan var mı hangi ilaçlar iyi gelmişti size ben artık dayanamıyorum
11. Haftadayım şu anAnlıyorum seni zor gerçekten.. kaç haftalık oldun simdi
Yok canım sürekli kusacakmış gibi bi bulantı Öyle hafif bi şey değil yaniCabucak gecer insallah bende 9 ay boyunca hic bulanti olmadi bu mide bulantisi sabah uyandigimzda acliktan bulanir gibimi oluyi
Ben de aynıydım canım inan hiçbir ilaç fayda etmedi bana sakız çiğnemek buz emmek ayağı soğuk suda bekletmek biraz rahatlatıyor bi dene istersenCanım, bende 6 haftalık hamileyim ve inanılmaz derecede mide bulantısı yaşıyorum, en kötüsü dündü, gün boyu su içsem bile çıkardım, halsiz kaldım kafamı kaldıramaz hale geldim en son hastaneye gittim serum verdiler eve geldim yine çıkardım, galiba bi çözümü yok bunun
Demekki daha betermis bende hep midem bulanicak hayaliyle hamile kalmistimYok canım sürekli kusacakmış gibi bi bulantı Öyle hafif bi şey değil yani
Şükret canım inan çok zor bi durumDemekki daha betermis bende hep midem bulanicak hayaliyle hamile kalmistim
11. Haftadayım şu an
Amin canım inşallah benim de duam bir an önce geçmesi rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimizeÇoğu gitmiş azı kalmış öyle düşün canım 14 hafta der doktorlar genelde. Inşallah o kadar sürer unutursun bu günlerini de
Amin canım inşallah benim de duam bir an önce geçmesi rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize
İki kimyasalım var onun dışında ilk. Bi de ilklerde bulantı daha çok oluyor diyorlarAmin canım. Ilk gebeliğin mi peki
İki kimyasalım var onun dışında ilk. Bi de ilklerde bulantı daha çok oluyor diyorlar
Sana bakan yardım eden kimse yok muydu canım ben bir aydır annemde kalıyorum o olmasa perişan olurdumBana da öyle demişlerdi 2. Aynı olmaz yap dediler gördümaynı benimkiler. 2.deki zorluk bir de ilgilenmem gereken bi çocuk var o yüzden bana ilk daha kolay geliyor oluyodum falan ama bakmam gereken çocuğum yoktu. Bunda kızıma bakamamak daha çok koydu bana
Sana bakan yardım eden kimse yok muydu canım ben bir aydır annemde kalıyorum o olmasa perişan olurdum
Ay çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun3 ay annemde kaldım 1 ayda annem bende kaldı o baktı bana da kızıma da . Ben yatak ya da tuvalette geçirdim gunlerimi
Evet herkes oyle soyluyo ama dusunsenize oglunuz yada kiziniz biraz buyudugunde ben senin icin bu kadar zorluk cektim bisey yiyip icemedim demekte ayri bisey olsa gerekŞükret canım inan çok zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?