Ay olur mu öyle şey inan bunu çekip doğum yapanlar diyorlar doğum bunun yanında hiçbir şey. Ben günde en az 4 5 defa kustum ağzıma lokma alamadım eşim bile kokuyor bana annemin evine geldim evimde duramadım mutfağa giremedim bile kusmaktan boğazım kanadı kaç kere. Her gece aç yattım. Hiçbir ilaç işe yaramadı. Allah kimseye bu kadar zor yaşatmasın başka bi şey demiyorumEvet herkes oyle soyluyo ama dusunsenize oglunuz yada kiziniz biraz buyudugunde ben senin icin bu kadar zorluk cektim bisey yiyip icemedim demekte ayri bisey olsa gerek
Allahtan annelerimiz var ben hala annemdeyim evime gidemiyorum3 ay annemde kaldım 1 ayda annem bende kaldı o baktı bana da kızıma da . Ben yatak ya da tuvalette geçirdim gunlerimi
Ay çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun
Allahtan annelerimiz var ben hala annemdeyim evime gidemiyorum
Evet aslinda gercekten cok zor bende evimde yemek yiyemiyodum ailem bana cok yakindi ama benim okuz beni gondermezdi babamlara en azindan sen gidiyosun o aralar sıkısıktik disardan yemekte soyleyemiyoduk acliktan agladigim cok olmustu 5 aylik hamile ve 45 kilo olmustumAy olur mu öyle şey inan bunu çekip doğum yapanlar diyorlar doğum bunun yanında hiçbir şey. Ben günde en az 4 5 defa kustum ağzıma lokma alamadım eşim bile kokuyor bana annemin evine geldim evimde duramadım mutfağa giremedim bile kusmaktan boğazım kanadı kaç kere. Her gece aç yattım. Hiçbir ilaç işe yaramadı. Allah kimseye bu kadar zor yaşatmasın başka bi şey demiyorum
Gerçekten miEvet aslinda gercekten cok zor bende evimde yemek yiyemiyodum ailem bana cok yakindi ama benim okuz beni gondermezdi babamlara en azindan sen gidiyosun o aralar sıkısıktik disardan yemekte soyleyemiyoduk acliktan agladigim cok olmustu 5 aylik hamile ve 45 kilo olmustum
Hayır malesef gondermedi evde de yiyebilirsin diyodu inanmiyodu yiyemedigimeGerçekten mio durumdaydın ve eşin göndermedi mi
Hayır malesef gondermedi evde de yiyebilirsin diyodu inanmiyodu yiyemedigime
Iste insanin basina gelmeden bilmiyolar insan bile bile kendini ac birakirmi insan oglu cok tuhaf varliklarBana da eşim değil de baskalari inanmiyodu. Ben abartıyormuşum
Iste insanin basina gelmeden bilmiyolar insan bile bile kendini ac birakirmi insan oglu cok tuhaf varliklarama enazindan inanmayan etraftakiler kocan olsa kafayi yerdin
Kadin olmak zor anne olmak cok guzel hala bu halime bile yine cocuk istiyorumHaklısın. O da etraftan etkileniyodu arada da neyseki çok değildi
Kadin olmak zor anne olmak cok guzel hala bu halime bile yine cocuk istiyorum
Amin canım hepimize saglikli hayirli akli basinda cocuklar nasip etsin rabbimAllah hayırlı sağlıklı evlatlar versin
Amin canım hepimize saglikli hayirli akli basinda cocuklar nasip etsin rabbim
Canım aynı senin durumundaydım şuan atlattım çok şükür 2 aylık oğlum var İnan evimin her yeri ksmuktu mutfağa adımımı atamıyodum ne kullandıysam olmadı en son özele gittim zofer 4mg diye bir ilaç yazdı bulantılarım tam anlamıyla geçtimi dersen hayır ama o kadar rahatlattı ki kusmalarım kesildi bulantı başladığı anda hemen atıyordum geçiriyordu yanlış hatırlamıyorsam günde bir taneydi doktoruna bi danış devlet karşılamıyormuş 50 60 tl birşeydi ücretiGebelikte 7. Haftadayım arkadaşlar 10 gündür öyle çok bulantım var ki artık dayanamıyorum. Gün içinde defalarca kusuyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu, canım yana yana bi şeyler yemeye çalışıyorum onlardan da midem bulanıyor. Bulantı 5 dakika bile rahat vermiyor. Canımdan bezdim artık. Dün acile gittim serum yemeye. Doktor içine zofran kattı. Bilenleriniz vardır bulantı ilaçlarının en güçlüsüymüş. Hiçbir faydası olmadı. Eve gider gitmez banyoya koştum. 5 dk bile rahatlatmadı. Bu durumda olan var mı hangi ilaçlar iyi gelmişti size ben artık dayanamıyorum
Gebelikte 7. Haftadayım arkadaşlar 10 gündür öyle çok bulantım var ki artık dayanamıyorum. Gün içinde defalarca kusuyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu, canım yana yana bi şeyler yemeye çalışıyorum onlardan da midem bulanıyor. Bulantı 5 dakika bile rahat vermiyor. Canımdan bezdim artık. Dün acile gittim serum yemeye. Doktor içine zofran kattı. Bilenleriniz vardır bulantı ilaçlarının en güçlüsüymüş. Hiçbir faydası olmadı. Eve gider gitmez banyoya koştum. 5 dk bile rahatlatmadı. Bu durumda olan var mı hangi ilaçlar iyi gelmişti size ben artık dayanamıyorum
Kizlar hamilelikte bulanti hormanlarin cok yuksek oldugunu gosteriyomus ve saglikli bi gebelik oldugunu gosteriyomus. Yani dusuk tehikesinin de az oldugunu falan. Kimi yerde de bulantisi olan gebelerin bebekleri cok zeki oluyor falan yaziyor. Ben 5.haftadayim bulantim baslamadi ben de onu telas yaptim6.haftadan sonra ogurmelerim basladi. Bir haftaya kalmadan gunde 3 kere kusarken buldum kendimi. 4.ayim doluyor cok sukur ve bugun acaba kesildi mi diye bulanti ilacimi icmedim ve midem bosalana kadar cikardim. Kullandigim ilac disinda tuzlu cubuk kraker vs hic etki etmedi bende. Insallah gecer de gebeligin tadini cikartiriz
Tez zamanda atlatırsın inşallah. Kız mı bebeğiniz.Allah yardımcın olsun yaşamayan bilemez cidden çok zor ben 7 kilo verdim bir ayda şimdi 46 kiloyum düşün. Ama eğer düşük riskin yoksa şimdi, gerçekten yürüyüş çok önemli ben zaten bir şey yiyemiyorum hep meyve. Ama bir parça şeftali bile yesem evde turlar atıyorum. Ayağı soğuk suya koymak ve buz emmek bunları yap inşallah biraz rahatlarsın. Moralinin bozuk olmasını çok iyi anlıyorum ben de defalarca ağlama krizi geçirdim geçsin bitsin artık diye ama mutsuz olmak daha kötü yapıyor güçlü olmaya çalışıyorum. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?