Gebelikte aşırı bulantı, ne yaptıysam durmuyor

Evet herkes oyle soyluyo ama dusunsenize oglunuz yada kiziniz biraz buyudugunde ben senin icin bu kadar zorluk cektim bisey yiyip icemedim demekte ayri bisey olsa gerek
Ay olur mu öyle şey inan bunu çekip doğum yapanlar diyorlar doğum bunun yanında hiçbir şey. Ben günde en az 4 5 defa kustum ağzıma lokma alamadım eşim bile kokuyor bana annemin evine geldim evimde duramadım mutfağa giremedim bile kusmaktan boğazım kanadı kaç kere. Her gece aç yattım. Hiçbir ilaç işe yaramadı. Allah kimseye bu kadar zor yaşatmasın başka bi şey demiyorum

Evet aslinda gercekten cok zor bende evimde yemek yiyemiyodum ailem bana cok yakindi ama benim okuz beni gondermezdi babamlara en azindan sen gidiyosun o aralar sıkısıktik disardan yemekte soyleyemiyoduk acliktan agladigim cok olmustu 5 aylik hamile ve 45 kilo olmustum

Gerçekten mi o durumdaydın ve eşin göndermedi mi

Bana da eşim değil de baskalari inanmiyodu. Ben abartıyormuşum
Iste insanin basina gelmeden bilmiyolar insan bile bile kendini ac birakirmi insan oglu cok tuhaf varliklar ama enazindan inanmayan etraftakiler kocan olsa kafayi yerdin

Canım aynı senin durumundaydım şuan atlattım çok şükür 2 aylık oğlum var İnan evimin her yeri ksmuktu mutfağa adımımı atamıyodum ne kullandıysam olmadı en son özele gittim zofer 4mg diye bir ilaç yazdı bulantılarım tam anlamıyla geçtimi dersen hayır ama o kadar rahatlattı ki kusmalarım kesildi bulantı başladığı anda hemen atıyordum geçiriyordu yanlış hatırlamıyorsam günde bir taneydi doktoruna bi danış devlet karşılamıyormuş 50 60 tl birşeydi ücreti

Kızlar merhaba benim bulantılr 6 ve 7. Haftada yoğundu ama şuan bi haifleme var sizde öyle oluyormu...kaç gündür çıkarıyordum iki gündür hafifledi..birden böyle olunca korkuyorum mayıs ayında bi düşüğüm var..endişeleniyrm hemen bebeğe bişey mi oldu belirtilerm azaldı diye..

beta hcg hormonunun tavan yaptığı dönemde yani 1. trimester döneminde bulantıların hissedilmesi normal. %70 oranda 1. trimester'ın bitiminden sonra hafif hafif düşen BHCG hormonu sayesinde bulantılarda azalıyor veya vücut bağışıklık geliştiriyor. kalan %30 kısım 9 ay boyunca kusmaya devam edebilir.

Kizlar hamilelikte bulanti hormanlarin cok yuksek oldugunu gosteriyomus ve saglikli bi gebelik oldugunu gosteriyomus. Yani dusuk tehikesinin de az oldugunu falan. Kimi yerde de bulantisi olan gebelerin bebekleri cok zeki oluyor falan yaziyor. Ben 5.haftadayim bulantim baslamadi ben de onu telas yaptim

Tez zamanda atlatırsın inşallah. Kız mı bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…